Professionel bilhandel, med gode priser og gode biler. Nemt at få vurderet vores egen bil, selv om vi bor på Sjælland. Serviceminded og hjælpsom ved spørgsmål. Og handlede hurtigt, da der var fejl ve... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.
Din køreglæde starter hos CARS
Scritti dall'azienda

- Vælg blandt 100+ biler
- Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde den bil, du søger - så finder vi den til dig!
- Køreglæde i dag og på den lange bane
- Vi ønsker at give dig den bedste køreglæde. Det gør vi ved at tænke 360 grader rundt om dit bilkøb. Derfor yder vi 100% god service - lige fra rådgivning, finansiering, forsikring og at holde din bil driftssikker med autoriserede serviceværksteder.
- Fleksibel leasing af biler i luksusklassen
- Går du efter førsteklasses kvalitet, rådgivning og ekstraordinær køreglæde? Med CARS Premium tilbyder vi attraktive flexleasingaftaler til dig som privatperson eller igennem din virksomhed.
- Kilometergaranti
- Vi giver fuld kilometergaranti, så du kan stole på, at bilen har kørt de antal kilometer, der står på speedometeret.
- Tryghedsgaranti
- Vi kan ikke trylle en brugt bil om til ny. Men vi kan give dig den skønne følelse af at have fået ny bil. Vi giver alle vores biler et omfattende mekanisk og kosmetisk tjek, så din kommende bil ser ud og kører næsten som ny.
Informazioni di contatto
Axel Kiers Vej 13, 8270, Du finder os i 8270 Højbjerg, Danimarca
- 86 150 150
- info@cars.dk
- www.cars.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg havde prøvet bilen en måned inden…
Jeg havde prøvet bilen en måned inden afhentning. Da fandt jeg ud af, at sidespejlene ikke virkede. Det ville blive udbedret inden, jeg skulle hente bilen.
Da jeg kom efter bilen, var fejlen af sidespejlene ikke udbedret. Jeg måtte så forbi Terminalen, Århus, for udbedring 14 dage senere.
Det var meget skuffende.

Risposta di CARS.dk
Vær forberedt på forhandling og…
Vær forberedt på forhandling og undersøg priserne inden du går i gang med at kigge/handle.

Risposta di CARS.dk
Jacob har hele vejen igennem forløbet…
Jacob har hele vejen igennem forløbet givet mig en sublim behandling, fra første samtale pr. telefon til, at han fysisk afleverede bilen hos mig i Adventure Park ved Ringkøbing. Jeg har tidligere leaset bil ved to andre selskaber, men ingen af dem kan på nogen måde matche den behandling, jeg har fået ved CARS.dk. Jeg kontakter helt klart Jacob, når der skal forlænges eller findes noget andet end min Porsche. Allan

Super service!
Jeg har kun positive oplevelser med Cars.dk. Super service! Klar anbefaling herfra!

Hej Cars
Hej Cars
Har handlet Mercedes GLC som er super fin, generelt gik handlen med Michael rigtig godt, han virker ærlig og pligtopfyldende og samtidig hyggelig at snakke med.
De 4 stjerner skyldes lidt papirmæssige forviklinger.
Vi takker for handlen og kommer igen.

Risposta di CARS.dk
Fik Handlet en rigtig fik Mercedes E220…
Fik Handlet en rigtig fik Mercedes E220 hos Martin Mønsted CARS i Højbjerg, er super glad for bilen.
Super service og helt i top med rådgivning af køb af bil mm.
Absolut et besøg værd i den fine butik, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi kigger forbi. Kan klart anbefales, super prof hele vejen igennem. 10 ud af 10 herfra...

Risposta di CARS.dk
Tusinde tak til Cars.dk for deres…
Tusinde tak til Cars.dk for deres fantastiske måde at håndtere hele processen, lige fra første dialog til kort tid efter at vi kunne være kørende i en super fin Mercedes til yderst fornuftige betingelser og pris.
Kan varmt anbefales, hvis du er i tvivl om hvem du skal handle med i den jungle som flex leasing tit kan være. Hos Cars.dk er de top proff og guider dig hele vejen igennem.
En særlig tak til Jacob Højgaard Ohlsson som har været vores kontaktperson.
Sympatisk, venlig, sjov og top proff. Takker mange gange :-)

Når jeg valgte en bil
Når jeg valgte en bil, håndterede CARS bare alt.
Nemmeste bilkøb, jeg nogensinde har hørt om.
Alt fungerede ekstremt let og perfekt.
Linda B.

Helt igennem god service
Helt igennem god service! Michael var en super troværdig sælger. Bestemt ikke sidste gang jeg handler bil her :)

Ros til cars.dk
Levering til tiden.
Bilen poleret og rengjort
God intro til teknik i ny bil
Høflig medarbejder

Risposta di CARS.dk
Virkelig go service og betjening
Virkelig go service og betjening, der var styr på tingene. Michael Faurholt gjorde udslaget for mig

Risposta di CARS.dk
Super god behandling tak til Salgschef…
Super god behandling tak til Salgschef Morten
Rigtig god service og imødekommenhed
Rigtig god service og imødekommenhed. Jeg er yderst tilfreds med både bil, klargøring og service. Kontakten med sælger har absolut levet op til mine forventninger. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale og vil uden tvivl købe bil hos Cars igen.

Risposta di CARS.dk
Det har været en stor fornøjelse at…
Det har været en stor fornøjelse at handle bil hos Cars. Bilen stod klargjort, da jeg kom for at se på den, sælgeren var så behagelig og helt nede på jorden, ingen smarte salgstrick og 2 dage senere blev bilen leveret i min indkørsel af en yderst høflig ung mand, der tilbød gennemgang af bilen og dens funktioner - og bilen blev endda leveret med fuld tank:) Yderligere er der 6 måneders garanti på bilen. Jeg er kæmpe fan af Cars og kan kun anbefale dem:)

Risposta di CARS.dk
Fantastisk venligt og behagelig…
Fantastisk venligt og behagelig omgangstone. God tid til at snakke om ønsker og behov. Nem og fair snak om pris. Levering til døren med et smil.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.