Professionel bilhandel, med gode priser og gode biler. Nemt at få vurderet vores egen bil, selv om vi bor på Sjælland. Serviceminded og hjælpsom ved spørgsmål. Og handlede hurtigt, da der var fejl ve... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi fik en utrolig fin behandling til trods for ferietid, havde Bjørn fin overskud og tålmodighed med os. Vi kan kun anbefale Cars.dk Jana og Jan
Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.
Din køreglæde starter hos CARS
Scritti dall'azienda

- Vælg blandt 100+ biler
- Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde den bil, du søger - så finder vi den til dig!
- Køreglæde i dag og på den lange bane
- Vi ønsker at give dig den bedste køreglæde. Det gør vi ved at tænke 360 grader rundt om dit bilkøb. Derfor yder vi 100% god service - lige fra rådgivning, finansiering, forsikring og at holde din bil driftssikker med autoriserede serviceværksteder.
- Fleksibel leasing af biler i luksusklassen
- Går du efter førsteklasses kvalitet, rådgivning og ekstraordinær køreglæde? Med CARS Premium tilbyder vi attraktive flexleasingaftaler til dig som privatperson eller igennem din virksomhed.
- Kilometergaranti
- Vi giver fuld kilometergaranti, så du kan stole på, at bilen har kørt de antal kilometer, der står på speedometeret.
- Tryghedsgaranti
- Vi kan ikke trylle en brugt bil om til ny. Men vi kan give dig den skønne følelse af at have fået ny bil. Vi giver alle vores biler et omfattende mekanisk og kosmetisk tjek, så din kommende bil ser ud og kører næsten som ny.
Informazioni di contatto
Axel Kiers Vej 13, 8270, Du finder os i 8270 Højbjerg, Danimarca
- 86 150 150
- info@cars.dk
- www.cars.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche

En fornøjelse at handle med Cars
En fornøjelse at handle med Cars
Handlede med salgschefen Michael -
med hvem en aftale var en aftale - der blev holdt.
Anbefaler gerne Cars.
FH -

Risposta di CARS.dk
Sjældent har jeg oplevet en så fed og…
Sjældent har jeg oplevet en så fed og god velkomst i et bilhus som hos CARS. Servicen fra den første dialog med personalet var enestående. Drømmebilen havde de heldigvis også, og aftalen blev indgået få timer efter den første kontakt og forhandling med Morten Svinth - kanon god service alt i alt, og et mega fedt bilhus :-) kan varmt anbefale andre at handle hos CARS.

X4 og Lamborghini
Jacob Kragh, du er en fantastisk bilsælger og vi har et fantastisk samarbejde.

Super oplevelse
Super oplevelse, god kommunikation i købet - køber gerne den næste bil der også.
Forventer at evt. problemer under garanti vil blive behandler lige så professionelt.

Risposta di CARS.dk
Helt igennem god oplevelse at handle…
Helt igennem god oplevelse at handle bil hos cars

Professionel behandling
Professionel behandling, lækker bil leveret før tid. Jeg er glad!

Risposta di CARS.dk
Super dygtige eksperter hos Cars der…
Super dygtige eksperter hos Cars der finder den helt rigtige løsning for kunden....

Risposta di CARS.dk
Jeg har modtaget rigtig fin
Jeg har modtaget rigtig fin, hurtig og kompetent service fra CARS.dk i forbindelse med leasing af min dejlige Audi.
Jeg kan endvidere varmt anbefale Jacob Kragh Olesen, som har ydet en flot og tilstedeværende indsats.
Jeg forventer også at avende CARS.dk næste gang, at jeg skal skifte bil.

Perfekt oplevelse
Ønskede en opgradering af bil og overvejede leasing.
Et besøg hos Cars, komplet gennemgang af leasing muligheder, vores bil i bytte og drømmebilen leveret
Perfekt oplevelse

Risposta di CARS.dk
Cars er hele familiens "go-to" bilhus.
Vi har handlet bil mange steder, men har aldrig følt os så tilpas som hos Cars.
Vi har leaset to gange og fået den mest kompetente service hos Morten.
Endnu mere imponerende var det da vi kom og skulle købe familiens bil nr.2. Vi fortalte sælgeren Michael om vores behov og hvad vi var blevet tilbudt et andet sted. Michael kom med sit bud, men han lyttede meget på min kone og kunne mærke at den anden bil passede bedre til hendes behov.
Så han anbefalede den anden og hvis der var andet måtte vi endelig sige til.
Det er service!!
Cars er hele familiens "go-to" bilhus, både ved køb og leasing

En rigtig god oplevelse
Jeg har netop handlet bil hos CARS og jeg giver dem en topkarakter.
Specielt oplevede jeg en god behandling fra første gang jeg var i bilhuset. Sælger Jacob Kragh kom stille og roligt hen til mig og spurgte om han kunne hjælpe med noget. Jeg fortalte jeg ønskede at se på en bil. Han viste mig kort bilen og spurgte om jeg ville have lidt tid for mig selv til at se den, citat: ”så jeg ikke skulle døjes med en sælger i hælene”. Skønt at slippe for en masse salgsgas til en start.
Efterfølgende har Jacob kun udvist top service. Ydermere har jeg oplevet stor erfaring fra hans side omkring leasing. Jeg var uvidende da jeg kom ind, men blev klædt rigtig godt på.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse.

Pålidelig
Pålidelig, professionel og fair når der handles.
Venligt og service-mindet personale som efterlader en med en god mavefornemmelse både før og efter handelen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.