1. Libreria
  3. Editore
  4. Editore di pubblicazioni multimediali e e-book
  5. Libreria per bambini
  6. Negozio di fumetti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Forlaget Carlsen udgiver alle typer børne- og ungdomsbøger. Vores udgivelsesprogram dækker alt fra billedbøger, bøger for de allermindste, male- og aktivitetsbøger, indskolingsbøger, let læsnings bøger, ungdomsromaner, ungdoms faktabøger, og tegneserier - ikke mindst de japanske tegneserier, manga - er naturligvis stadig en vigtig del af vores udgivelser.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,9

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Fantastisk service !

Fantastisk service !

Jeg har kæmpet for at finde en bog i en serie der er udgået fra forlag og dermed ikke er til at opdrive på nettet eller i butikker

Skriver til forlaget Carlsen og vupti bogen kan findes !

Jeg er over lykkelig for de kunne trylle noget frem jeg synes var umuligt at finde

7 agosto 2026

At bruge AI i stedet forutrolig…

At bruge AI i stedet forutrolig biligere studerende eller hobby grafikere, er så ulækkert, at i fortjener hver eneste krone i mister på at tilbage kalde den bog samt al den dårlige omtale i kan få, hvis i ikke har råd til at udgive en bog uden AI, så har i ikke råd til at drive firma, så må i sku lukke, SKAM JER!

28 gennaio 2025

forfærdelige bodvalg

deres bog bog "iqbal farooq" er noget af det mest forfærdelige jeg nogensinde har læst. Hvordan er denne mand overhovedet blevet forfatter. Det er nogen kedelige emner og forfærdelig storyline. Aldersgrænsen er 8+, jeg syntes at hvis forfatteren skriver om sådan nogle emner, og bruger så mange bandeord, ender de små børn med at kende de ord allerede inden de starter i skole. hvis du lader dit barn læse den serie af bøger villle jeg sige at du ikke burde være forældre, og putte dit barn i adoptionscenter. !!!!!RED BØRNENE!!!

10 gennaio 2024

Manglende kommunikation og udsolgte bøger

Jeg bestilte 4 bøger og modtog en ordrebekræftelse. Intet trackingnummer, bare en besked om, at de ville ankomme indenfor 3-4 hverdage. En pakke ankommer med 2 af bøgerne og en følgeseddel, hvor der bare står, at de andre 2 ikke er vedlagt. Ingen besked om hvorfor, eller hvornår de andre bøger så bliver leveret. Jeg ringer efter 9 dage til kundeservice, som forklarer meget venligt, at bøgerne er udsolgt, og at de lige er gået over til et nyt system, som har nogle udfordringer. Jeg spurgte om de i det mindste kunne refundere fragten, når nu jeg var nødt til at købe de sidste bøger et andet sted, og at jeg ikke havde lagt ordren hos dem, hvis jeg havde vidst det. Det kunne ikke lade sig gøre. Jeg handler helt sikkert ikke her igen.

13 gennaio 2023

Fantastisk service

Havde lidt problemer med deres hjemmeside af en eller anden grund.
Fik derfor bestilt en bog uden respons på køb.
Købte derfor den samme bog andetsteds. Havde derfor pludselig to ens bøger på vej. Talte med kundeservice og de sagde jeg bare kunne returnere og de sendte tilmed en returseddel med porto betalt og jeg ville få penge retur. Incl den porto jeg havde betalt.
Uheldigvis bliver pakken så syltet hos Postdanmark uden Carlsens forlag var skyld i det.
Alligevel ville de kompensere forsinkelsen med en boggave efter eget valg. God stil.
Tak for god behandling til forlaget og Heidi i kundeservice!

18 gennaio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito