Candyfestival Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Besteld: (s)trekdrop Redelijk snel geleverd na bestelling (2 werkdagen). Structuur prima zoals vanouds de Haribo trekdrop. Echter de smaak valt tegen. Minder smaak en zeker niet vergelijkbaar. Helaas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jullie doen de bestellingen goed daar is niks mis mee . Ik heb geen slechte ervaring . alleen het post bedrijf kan soms produkkten brengen die kapot of gescheurd aan kommen maar dat is veder niet aa... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb de trekdrop besteld in de hoop dat het de ouderwetse smaak zou hebben en ik moet zeggen dat het in de buurt komt maar het zeker nog niet is, de gezuikerde spekjes prima en de dropmix ook, prima... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een Zweedse snoepplatter besteld en had deze vanwege bezoek op korte termijn nodig. Daarom besloot ik contact op te nemen via mail. Tot mijn verrassing kreeg ik snel antwoord en gingen ze ermee... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di dolciumi e caramelle
  2. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Welkom bij de heerlijkste webshop van Nederland: Candy Festival! Hier vind je de lekkerste snoep om cadeautjes mee te maken of om te trakteren! We bieden een breed scala aan heerlijke snoepjes van hoge kwaliteit die perfect zijn om cadeau te geven of om jezelf mee te verwennen. Makkelijk online snoep kopen doe je dus bij Candy Festival, waar je nationale als internationale snoepjes kunt bestellen. Bestel jouw snoep vandaag nog bij Candy Festival Ons team van Candy Festival staat voor je klaar voor jouw bestelling. Als online snoepwinkel weten we als geen ander dat sommige snoepjes heel populair zijn, maar misschien lastig te vinden. Heb jij dus een vraag over snoep wat jij niet kan vinden? Laat het ons dan gerust weten! Bestel jouw snoep vandaag nog zodat we het de volgende werkdag al naar je kunnen verzenden. Voor bestellingen boven de € 49,95 betaal je overigens geen verzendkosten!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

120 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Supersnelle service

Supersnelle service, goed verpakt. Lekkere snoep. Jeugdsentiment bij snoep van vroeger

26 agosto 2025
Logo di Candyfestival

Risposta di Candyfestival

Leuk om te horen, we blijven snoep van vroeger toevoegen;-)

Valutata 1 stelle su 5

Er wordt niets geleverd

Wel bestellen en betalen. Maar een bestelling versturen is er niet bij. Terwijl er artikelen bij zaten om cadeau te geven. Die zou zo blij geweest zijn met zijn grote bak trekdrop…..Ik heb hier drie keer besteld. De eerste keer, de laatste keer en nooit meer. 😤
Bestelling #35894] (18 augustus 2025), Zendingsnummer
JVGL08019352001936296367 Zending nog niet ontvangen of verwerkt

18 agosto 2025
Logo di Candyfestival

Risposta di Candyfestival

Beste Erica, dank voor de review. Had u al destijds contact gezocht met ons? We hebben duidelijk op de site gezet en bij de betaalbevestiging dat de strekdrop 7 werkdagen levertijd had. U heeft de Strekdrop uiteindelijk op 26 augustus ontvangen zien we volgens de track n trace. Schroom niet om ons voortaan een mail te sturen als er iets mis is met uw bestelling(wat we niet hopen) Mocht u de review willen heroverwegen kunnen we dat altijd natuurlijk waarderen. Mvg, Tessa

Valutata 4 stelle su 5

Geen snoep maar goed opgelost

Geen snoep geleverd. Dhl zegt t in mijn papiercontainer gelegd te hebben maar helaas de foto laat zien dat het niet de mijne is.
Dus moet ik de hele straat langs en aan alle niet naaste buren vragen waar het snoep is voor 20 kinderen die mee dansen op een Europees kampioenschap. Zonder snoep.
Gelukkig hier in België ook winkels die iets verkopen maar wel bijna €60 pleite
En het wordt niet goed opgepakt.
Niet door snoep festival en niet door DHL

Goed op gepakt door candy festival
Kreeg netjes mijn geld terug.
Volgende x bestellen we gewoon weer

6 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Swedish Candy

Swedish Candy, geen variatie , alleen de minst populaire snoep zit erin. Alleen banaan bubs, niet 1 andere bubs. En hele zak smaakt naar zoute drop, omdat er alleen maar drop of banaan in zit. Zonde geld . En geen skulls , enkel 3 drop skulls met rood.

TikTok box artikelen, haalt niet de waarde van 23,99 . Al met al teleurgesteld.

30 maggio 2025

Top service

Top service! Wat je misschien eerder verwacht bij een direct consumentenmerk zoals een reisorganisatie, is Candyfestival, ook voor mijn relatieve kleine bestelling, 100% gericht op een tevreden klant. Dikke 10.

22 maggio 2025

Super en lekker

Het is heel makkelijk om iets op de site te doen en aan te klikken en het komt super snel binnen!!

Over de datum ik kan hem niet meer vinden in mijn bankieren app maar ik heb toen een mysterie box besteld

24 dicembre 2023

Super gevulde box

Ik heb de mysterie box besteld voor mijn zoon
Daar heb ik een adventkalender van gemaakt
De box was goed gevuld met genoeg variatie
Prima box!

14 novembre 2024

Perfect!

Goede levering, goede producten wat is niet goed? Ik zou dit bedrijf perfect noemen!

Valutata 5 stelle su 5

Genoeg keuze om te ontdekken

Genoeg keuze om te ontdekken! Volop Amerikaanse snoep in voorraad om te proberen. Persoonlijk zou ik zelf ook een groter assortiment van de Japanse snoep willen zien.

11 novembre 2024

Variatie en topkwaliteit

De variërende productcatalogus maakt dat er voor ieder iets tussen zit, zo bestel ik vaker samen met een vriendin als een soort beloning voor onszelf. De smaak en consistentie van de snoep is uitstekend, enige puntje wat kan zijn is dat als je het langer gemixt bewaard dat er een bepaalde smaak van een snoepje kan overheersen naar de andere snoepjes toe (bv heel zoet/zuur). Service is uitstekend :)

Top ervaring

Het product wat geleverd was beviel. Het was lekker, de bestelling werd snel geleverd en er werd goed gecommuniceerd. Een totaal pakket wat goed beviel.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più