Min aller varmeste, ubetingede anbefaling til cakesandmore. Upåklagelig service. Har to gange skrevet en mail et par dage i forvejen for at høre, om jeg kunne komme i butikken, og begge gange har je... Leggi di più

Imponerende nemt og hurtigt, og en sød lille håndskreven besked inde I pakken. Bliver vist ikke meget bedre.

Jeg var noget sent på den med at bestille vare til mit seneste kageprojekt, så jeg skrev i kommentarfeltet at jeg håbede de kunne levere forholdsvist hurtigt. Kort tid efter modtog jeg en mail om at d... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la decorazione di torte
  2. Attrezzature per panifici
  3. Negozio di forniture per panifici
  4. Negozio di hobbistica
  5. Negozio di articoli da cucina

Vi har et stort udvalg af kageudstyr, råvarer, kvalitetschokolade og meget andet til dine søde kreationer. Hos os får du super service og hurtig levering og vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan skabe præcis den kage eller dessert som du drømmer om.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Imponerende nemt og hurtigt

15 giugno 2018

Hej Allan

Det er vi virkelig glade for at høre - tusind tak skal du have :-)

Marie - Cakes and More

Stort udvalg og fantastisk service

Min aller varmeste, ubetingede anbefaling til cakesandmore.
Upåklagelig service. Har to gange skrevet en mail et par dage i forvejen for at høre, om jeg kunne komme i butikken, og begge gange har jeg fået besked om, at jeg bare kunne komme. Kæmpe udvalg, som tager lang tid at se igennem, men som ejeren bare venter tålmodigt på, at man for kigget igennem og som svarer på alle ens spørgsmål. Men får en lille smagsprøve med, og den venligste, mest oprigtige service! Vil helt sikkert foretage mine kage-køb her!

11 giugno 2018

Hej Kirstine

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - det er virkelig dejligt at høre.

Du er altid velkommen i butikken og vil glæde mig til at se dig igen :-)

Fantastisk service

Fantastisk service, altid hurtigt levering og rigtig gode priser. Der kommer ofte nye spændende varer. De små chokolader man får med i pakken er bare prikken over i’et

25 marzo 2018

Risposta di Cakesandmore.dk

Mange tak for de søde ord - det sætter vi rigtig stor pris på :-)

100% OK

100% OK . Vi har lige handlet på Cakesandmore.dk og alt var perfekt! Hurtig levering og god kontakt til firmaet. Vi kan kun anbefale dem 100% herfra! Der var enda en personlig hilsen i pakken

27 gennaio 2018

Kære Anita

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for at din pakke kom hurtigt frem og håber at fødselsdagsgaven vakte begejstring :-)

Marie - Cakes and More

Denne virksomhed har virkelig reddet …

Denne virksomhed har virkelig reddet mig og min kage, jeg bestilte i lyn-hastighed i går og fik allerede min pakke i dag. Hele verdenen var ved at brase sammen, men den søde dame som min mor snakkede med (navn er desværre glemt, vi er ikke så gode til navne) hjalp med at holde verdenen sammen, hun var endda så fantastisk at give en lille pose chokolade med en håndskreven seddel med i, her køber jeg klart igen!

Med kærligste hilsner
Rebekka

15 dicembre 2017

Hej Rebekka

Hvor er jeg bare glad for, at jeg kunne hjælpe jer og at pakken nåede frem i tide. Jeg håber at du fik lavet den fineste kage og vil glæde mig til at se dig på shoppen igen :-)

Rigtig glædelig jul til dig.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Ordren vedlagt en lille pose chokolade samt en håndskrevet hilsen.
Fin kundeservice

26 novembre 2017

Hej Elena
Hvor er det dejligt, at du har været tilfreds med at handle hos os - det sætter vi stor pris på at høre :-)
Vi håber at se dig igen på shoppen og vil glæde os til at handle med dig.
Marie - Cakes and More

Kundeservice så det basker!

En overraskende god internetbutik, hvor man får svar på mail på under en halv time, og hvor kunden virkelig er i højsædet, og intet er overladt til tilfældighederne. Bestillinger bliver ekspederet straks, og der er sågar hjælp til opskrifter også. Imponerende og glædeligt, og jeg kan jo se, at jeg ikke er den eneste der synes sådan.

19 gennaio 2017

100 % i orden!

Jeg bestilte fredag aften, og fik en mail samme dag med at ordren var pakket, sendt afsted og at jeg ville kunne hente tingene fra mandag, og den lå i en døgnboks mandag som de havde skrevet! I min ordre var der nogle udstikkere, og dem kunne jeg ikke finde billigere, 85 kr kostede de her, mens de koster op til 150 andre steder, det vil jeg bestemt ikke klage over! Anbefaler klart jer, og vil handle her fremover.

4 giugno 2013

Hurtig o g venlige

Jeg fik varer leveret meget hurtig og blev ringet op om erstatning af et af varererne da det ikke ku' bruges mere. Meget tilfreds og vil helt sikke handle hos dem igen.

24 maggio 2013

STRÅLENDE SERVICE

Alt forløb perfekt!
Jeg skulle bruge produkterne dagen efter bestilling, så jeg skrev en mail for at forsikre mig at varerne nu også blev sendt samme dag som bestillingen (som lovet på hjemmesiden), og fik en meget hyggelig mail, som bekræftede at varen ville blive pakket og afsendt med PostDanmark samme dag.
Dagen efter modtog jeg produkterne! Det kunne ikke blive gjort bedre!

21 maggio 2013

Dårlig levering .....!

Bestilte min pakke i Torsdags og har endnu ikke fået den...! Men regner med at jeg får den i dag...! :-)

Update.... :
Fik pakken idag Tirsdag. Er glad for det jeg fik..
Kan godt anbefale Cakesandmore.dk..!! :)

14 maggio 2013