Ikke mindre end 5 tissemyre i 2 portioner skaldyr, det var også som om at tallerkenerne var anrettet og stod og ventede på vi kom. Tjeneren sagde bare det er ligesom på Noma. 🤮

Jeg har lige læst alle negative reviews, og er nødt til at sige det genspejler ikke vores oplevelse med vores Sweet Deal for tapas. Rigtig lækker (og virkelig stor) anretning, med meget variat... Leggi di più

Jeg var så heldig at blive inviteret af min søn til en fiske menu. Vores oplevelse var, at stedet er meget hyggeligt, vi blev modtaget af en venlig tjener , maden var frisk og indbydende og god hu... Leggi di più

Besøgte Bistro Gustav i går for at benytte vores sweet deal på moules frites. Selve retten var ret trist - kedelige muslinger som var ret gummiagtige og uden smag. Selve stedet er hyggeligt og ok be... Leggi di più

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Vil klart anbefale alle at holde sig…

Vil klart anbefale alle at holde sig lang væk fra cafe gustav…
Værste skod mad vi 4 personer til dato har spist..
1 gange natchos ( smager elendigt, tør kylling, gummi natchos) hvordan kan det overhoved lade sig gøre at fu*ke natchos op!?

2 x mexi burger . ( 1. Burger bollen var så tør og hård at det ku være en sten. Totalt uspiseligt. 2 bøffen, som består af 3 “filer” var så tørre ag seje at det var uspiseligt… lækker salat med dejlig spindelvæv/mælkebøtte frø i.. så generelt bare uspiseligt..

1x veggi burger. Super god bøf! Og det var det.. resten uspiseligt… og igen den værste omgang skod burgerbolle man overhoved kunne forestille sig…

Eneste der var iorden var drikkevarerne! Flot!..

29 agosto 2021

Rødspættefileten smagte af tran…

Bestilte rødspættefileter på rugbrød med hjemmelavet remoulade. Den første filet smagte ok, omend den var noget svær at skære i, men den anden smagte af tran (levertran) og var uspiselig. Vi spurgte personalet om de havde stegt en frisk fisk, eller en der havde været frosset ned. Det viste sig at man anvender dybfrosne fisk i cafeen i stedet for at anvende friske fisk og det kan man jo undre sig over, når restauranten befinder sig på en ø, hvor der er fiskeri og mulighed for at købe friske fisk. Det var ingen kompensation og heller ikke meget service. Den ene stjerne gives for en ok burger som min mand fik. Prisen var til den dyre side og jeg kan ikke anbefale restauranten til kommende turister på øen.

17 agosto 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito