Scopri cosa dicono le persone
God betjening, venlig og høfligt uden at lefle for kunden unødigt. Smagfuld og fyldig Stempel kande kaffe. Lækker Brunch, ikke for overfyldt Talerken, men nok til at mætte en granvoksen mand.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi spiste 3 personer lørdag d. 4 april på Ewald. Vi blev taget godt i mod af en sød ung mand. Vi vil starte med lidt brød og smør, da vi var meget sulten, brødet var som en tvebakken og nævn... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
I vores stemningsfyldte Brasserie-Café i Silkeborg kan der nydes dejlig mad og drikkevarer - kolde som varme. Fra en kop kaffe fra The Coffee Collective til en lækker 3 retters menu, en spændende lokal øl fra vores store øl-kort til en skøn frokost eller måske et dejligt, køligt glas hvidvin til en let salat. Om aftenen skifter Evald karakter til restaurant, hvor der kan nydes a la carte retter samt lidt klassiske café retter. Maden vi serverer er lavet fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører. Vi er af den overbevisning at “less is more”. Vi skifter til gengæld ofte ud i vores menu og gør, hvad vi kan for at følge sæsonens udvalg af råvarer. I Danmark bliver der produceret de bedste råvarer. Vi ønsker at støtte op om de lokale og danske producenter, da dette også er med til at fastholde danske arbejdspladser. Vores tjenere står gerne til rådighed, med bl.a. anbefaling omkring valg af vin og mad, eller den gode avec til din espresso. Vores tjenere er valgt for deres gode humør og venlige sind. De er som regel ikke faglærte, men vi sørger for at tillære dem færdigheder løbende. Vores vigtigste prioritet er nemlig smilende og hurtig service – og ikke at vores tjenere kender alt til et givent vinhus.
Informazioni di contatto
Papirfabrikken 10 B, 8600, Silkeborg, Danimarca
- info@evald.nu
- www.cafe-evald.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Vi spiste 3 personer lørdag d
Vi spiste 3 personer lørdag d. 4 april på Ewald.
Vi blev taget godt i mod af en sød ung mand.
Vi vil starte med lidt brød og smør, da vi var meget sulten, brødet var som en tvebakken og nævnte det over for den unge mand, han kom med noget nyt brød, det var så sejt at det var ikke værd at spise.
Der var et bord overfor som også var utilfreds med deres brød.
Vi fik vores mad, men mit var lunken, han glemte pomfritter og aioli til en af menuerne og den sidste var der absolut ikke nok sauce til, tænker det har han også glemt.
Vi bestilte en rabarber sodavand, prisen stod under 0,5 L men de kom med en på 0,25 L og vi betalte for den på 0,5 L
Vi dage det til den unge dame at vi altid har været tilfreds, men denne gang var vi ikke tilfreds.
Det var hun ked af..
De har kørt med det samme spisekort i alt den tid vi har besøgt Ewald, det trænger til at blive skiftet ud og prøve noget nyts
Af den grund kommer vi der ikke mere, vi er kørt træt i det samme.
Beklager det er ellers et hyggeligt sted, og personalet er altid så søde og gode til at tá sig gæsterne.
Vi har været her mange gange og…
Vi har været her mange gange og kvaliteten er altid tårnhøj. I dag spiste vi frokost og prøvede deres smørrebrødspetit sammen med deres smage ølbrædt. Hold nu fast en god oplevelse! Mad, stemning og betjening i top som altid! Dbh Fam. Winther
Dejlig rolig atmosfære
Dejlig rolig atmosfære, god opmærksom betjening og fantastisk mad 👌
Ham tjeneren ved navn Bernard er utrolig …
Ham tjeneren ved navn Bernard er utrolig dygtig cadeau til ham.
Vi købte en burger til take-away
Vi købte en burger til take-away. Så lækkert med en version med mange syltede løg. Smagte glimrende og klar på klokkeslæt. Fritter var stadig varme, da vi kom hjem.
Den er klart bedre end tidligere.
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!
Vi bookede til kl. 17.00 og de var SÅ klar til at tage imod os👍 Vi startede med en seriøst lækker G&T til at sondere spisekortet, og personalet var hos os flere gange. Vi blev virkelig godt behandlede og maden var super lækker - kommer MEGET gerne igen👍
Super hyggeligt
Dejlig veltilsmagt mad , høflig og opmærksom betjening.
Vi er begge kokke i store stillinger og er meget imponerede over snacks , forretter , desserter på dette hyggelige brasserie i Silkeborg
Fantastisk lækker mad og søde tjenere!!
Virkelig god mad
Virkelig god mad, god betjening, men hold nu op man kan høre "køkkenchefen". Ubehagelig person, som gør det utrygt ved at være det. Jeg har virkelig ondt, af det personale, som arbejder med ham.
VAR IKKE EN GOD KULINARISK OPLEVELSE
Pommes frites hårde som bolcher - så ud og smagte som om de havde været opvarmet mange gange (men forhåbentlig ikke været serveret til andre gæster end os og så opvarmet igen PYH). Tilbehøret til bøffen, som var ok, KUN løg: 1 grillet løg og bagte hvidløg - der manglede grøntsager, hvorfor vi DESVÆRRE måtte spise os mætte i pommes frites. Pris og kvalitet svarer overhovedet ikke sammen - kommer ikke igen. Det mest positive var personalets store venlighed.
Mere styr på maden og betjeningen.
Maden smagte rigtigt godt, fik dog moules frites hvor flere af muslingerne var lukket eller næsen lukket. Det må bare ikke ske, da de så ikke er friske..da jeg sagde det virkede tjeneren lidt lige glad. servicen kunne godt være noget bedre.
Meget god betjening og fine omgivelser
Meget god betjening og fine omgivelser
Maden var Ikke god
Allerede ved modtagelsen gik det galt
Allerede ved modtagelsen gik det galt med samtlige 3 tjenere der var på gulvet den aften. Here goes:
Tjener 1 virkede tydeligt irriteret over, at vi skulle beslutte om vi ville sidde ude eller inde, og det afstedkom en lidt syrlig bemærkning. Vi burde nok have overvejet at vende om og gå, for servicen gik langsomt ned ad bakke derfra. Vi måtte vente 15 minutter på at blive betjent, selvom både tjener 2 og en anden tjener gik rundt uden at hjælpe og så ud som om, de kedede sig. Vi fik bestilt en forret og hovedret med vin og en kande vand. Vinen kom, men vandet kom aldrig.
Pludselig kommer en tredje tjener med hovedretten, før vi havde fået forretten. Da vi påpegede dette, sagde tjener nr. 3 bare "nå" og gik igen. Da tjener 1 endelig, efter yderligere 15 minutters ventetid, serverede forretten, virkede han også usammenhængende og uprofessionel med bukserne på halv, og da jeg tillod mig at stille et spørgsmål om hovedretten, blev jeg mødt med endnu en syrlig kommentar – hvad laver han dog i denne branche?
Efter forretten bad vi om regningen, og den anden tjener blev straks defensiv, da vi forsøgte at forklare, hvorfor vi ikke ønskede at fortsætte. Forretten var ikke særlig velsmagende, med kombinations af, priserne var høje og arrogant personale - nej, vi kommer ikke tilbage. Ærgerligt, for det var engang et godt sted, da det åbnede.
Stedet og beliggenhed fejler ikke…
Stedet og beliggenhed fejler ikke noget, men fik serveret Danmarks mindste Cæsarsalat uden kylling, dette var åbenbart et tilvalg der skulle laves og ingen spurgte om det skulle være med eller uden kylling. Til prisen følte jeg mig snydt
Der kan du roligt spise.
Det var en rigtigt god oplevelse
Søde ekspedienter,
virkelig god mad der så meget appetitligt ud.
Dyrt men dejligt.
Skuffende oplevelse
Vi var 6 personer, som havde glædet os til udsøgt mad på Evald Brasserie & Cafe på Papirfabrikken i Silkeborg.
Jeg havde bestilt bord i forvejen og fik besked om, at reservationen ville bortfalde og at bordet ville blive givet væk til anden side, såfremt vi ankom senere end 15 minutter efter den bestilte tid uden at have givet besked herom. Herudover kunne vi kun have bordet i 2 timer og vi ville blive opkrævet fuld betaling ved udeblivelse uden forudgående besked. Mange restriktioner/krav.
Vi bestilte en børneburger uden ost og bacon, men det var ikke muligt at få tomat og salat i stedet for, ifølge tjeneren.
Den kvindelige tjener oplyste tillige, at hun intet vidste om de vine, man kunne bestille 1 glas af.
Efter urimelig lang ventetid - på trods af henvendelse til tjenerne herom - blev hovedretterne endelig serveret.
Børneburgeren var med ost og bacon, så yderligere ventetid på en ny børneburger uden ost og bacon.
Ribeye 300 gram var bestilt medium stegt, men var rå indeni.
Servering af snegle i sneglehus uden snegletang medførte yderligere ventetid.
Vi måtte adskillige gange bede om opfyldning på vores vandkarafler.
Der var ingen forespørgsel fra tjenerne, om alt var tilfredsstillende eller om vi manglede noget.
Vi besluttede at indtage dessert et andet sted.
Evald Brasserie & Cafe har mange krav til deres gæster om overholdelse af ankomsttidspunkt mv., men gæsternes forventninger om udsøgt mad og et venligt, smilende, serviceminded og opmærksomt personale bliver ikke overholdt/indfriet.
Jeg kan ikke anbefale dette sted.
Dyr men elendig mad
Vi spiste søndag aften d. 16. febr. 2025 på Evald. Vi bestilte Ribeye 300 g medium. Nævnte ved bestillingen at vi ikke ønskede blodigt kød. Mit kød var rimeligt stegt, min kones det rene rå, blodige kød. Pommes var totalt oversaltede og uspiselige - smagte kun af salt. Bearnaisesaucen kold, tyk og ulækker. Vi nævnte vores utilfredshed for tjeneren under og efter måltidet - uden nogen reaktion. 75% af maden gik retur. At betale: 961,- kr. for uspiselig mad,1 glas vin og 1 alkoholfri øl. Konklusion: dyr men uspiselig mad. Spisestedet kan ikke anbefales.
Dårlig og meget usmagelig service
Kan på ingen måde anbefale Evald Brasserie & Café . Oplevede desværre at de afmeldte min booking aftenen inden jeg skulle komme. Dette på trods af, at jeg havde bestilt 14 dage før. Det der er det mest utrolige i dette, er at de kontakter mig to dage forinden for at spørge om mit selskab på 3 kan sidde i baren i stedet for ved et bord. Forklaringen på dette var, at de havde et selskab på syv personer, der skulle have et bord samme aften som mig. Jeg takker nej og ønsker, at beholde mit bord. De siger ok og at de vil finde en anden løsning. Denne løsning er så, at de sløjfer min booking aftenen inden på mail. Usmageligt og det lugter langt væk af, at de hellere vil have selskabet på de syv. Uden at spørge mig booker de mig så til en af deres andre restauranter, der ligger længere væk, men dog i samme by. Behøver vist ikke skrive, at svaret fra mig var nej tak. Trist at man behandler sine kunder på den måde.

Risposta di Evald Brasserie & Cafe
Fantastisk og velsmagende nytårsmenu
Fantastisk og velsmagende nytårsmenu, der var nem at gå til med minimal forberedelse.
Maden var rigtig godt
Vi fik Havkat og det var så lækkert ,alle var så søde og venlige .
Jeg giver 4 stjerner da ventetiden var 30 min . Men vi har ferie og god tid .Vil anbefale dette sted,
Hvis vi kommer til Silkeborg en anden gang , vil vi helt sikkert besøge stedet igen.

Risposta di Evald Brasserie & Cafe
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.