L'azienda ha risposto
Har oprettet en sag der kræver VVS autorisation og får overslagspriser fra uautoriseret firmaer der heller ikke er momsregistreret og der står de tidligere har udført ligne opgaver. Det håber j... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super nemt at finde en murer ved brug af byggetilbud.dk. Brugte denne platform fordi vi fandt det lidt uoverskueligt selv at skulle ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud. Fi... Leggi di più
Få de bedste tilbud fra de bedste håndværkere i hele landet helt gratis og uforpligtende
Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Har oprettet en sag der kræver VVS autorisation og får overslagspriser fra uautoriseret firmaer der heller ikke er momsregistreret og der står de tidligere har udført ligne opgaver. Det håber jeg ikke
Prøvede at ringe til en af dem for sjovt, da jeg viste de ikke måtte udføre opgaven. Den første jeg prøvede af ringe til, var nummeret ikke i brug og den anden jeg ringede til tog telefonen og fortalte af han have rigtig mange opkald fra kunder som mig, hvor han ikke kendte til opgaven og ikke havde brugt byggetilbud i 2 år, da han ikke var selvstændig mere.
De overslagspriser som er givet er meget langt fra virkeligheden, da de ikke engang dækker materialerne der skal bruges.
Har ikke modtaget et realt tilbud fra en autoriseret VVS installatør der må udføre opgaven selvom jeg har beskrevet opgaven tydeligt og lagt billeder. (Udskiftning af en fjernvarme unit)
ELENDIG ELENDIG HJEMMESIDE

Risposta di Byggetilbud ApS
Jeg har været inde på en hjemmeside, der hedder "byggetilbud.dk". Hjemmesiden virker ikke, den er forkert programmeret. Jeg synes det er pinligt, at en hjemmeside der reklamerer med at de kan finde dygtige håndværkere, de kan ikke selv finde en dygtig programmør.

Risposta di Byggetilbud ApS
Helt håbløst. Skrev til den ene jeg fik tilbud fra. Ingen svar. Ringede så til ham 14 dage senere. Manden var mildest talt noget forvirret. For hans firma har været lukket i over 2 år. Så hvor de har fået det pris overslag fra er os en gåde. Hans adresse hans billede alt. Men firmaet eksisterer ik mere !!!
De andre der har givet bud er så useriøse at man intet heller høre fra dem. Eller deres pris overslag er så langt ved siden af at det er håbløst. Vi snakker 20-25 Tkr Næsten x2 af prisoverslaget. Håbløst

Risposta di Byggetilbud ApS
Hurtig svar og bud på min opgave.
Perfekt udførsel og jeg er meget tilfreds med løsningen
Jeg har svært ved at finde kontaktoplysninger på jer.
Kan hverken finde mail eller telefonnummer.

Risposta di Byggetilbud ApS
Hurtigt at indhente tilbud og konkurrence giver gode priser.
Jeg fik gode tilbud fra håndværkere fra byggetilbud.dk. Jeg endte også med at bruge en af håndværkerne.
Byggetilbud ApS har et koncept der fungerer rigtig godt når man har brug for håndværker assistance.
God komunikation, fornuftig pris og arbejdet blev udført pænt og som aftalt.
Jeg er nyopstartet firma og bliver kontaktet pr mail med opgaver konstant, og har nu prøvet en gratis oprettelse hos dem. Det er synd og bedrag, kan ikke se hvad jeg betaler for og nu ønsker jeg at opsige mit abonnement, hvilket er umuligt og ingen steder at kontakte firmaet.
Fraråder på det kraftigste at bruge dem både som proff eller som kunde....

Risposta di Byggetilbud ApS
Opgaven blev løst til UG+++, fuldstændigt perfekt.
Alt for mange useriøse der byder som man bør kunne afvise. Uden der betyder man ikke får yderligere bud.
Så havde i fået 5 stjerner
Jeg accepterede et bud fra en håndværker og indbetalte depositum’et. Håndværkeren tager ikke telefonen og reagerer ikke på mine henvendelser. Nu har jeg anmodet om mine penge retur men det kræver håndværkerens accept og han svarer som bekendt ikke. Hvad gør jeg?
Svar til jer.
Der står bogstavelig talt på jeres hjemmeside at refundering afventer virksomhedens accept. Derudover er det umuligt at finde kontaktoplysninger på jer via jeres hjemmeside eller google.

Risposta di Byggetilbud ApS
Indenfor 1 døgn modtog vi mange gode og forskellige tilbud på malerarbejde inkl. forberedelse. Hurtigt og nemt, tidligere anmeldelser af firmaerne kan også ses med det samme. Og det udførte arbejde opfyldte alle forventninger. Alt i alt et rigtig godt, hurtigt og nemt forløb. Vil helt sikkert benytte Byggetilbud igen.
Hvis man ønsker et godt tilbud
Hvis man ønsker et godt tilbud, så er dette ikke det rigtige valg. Virksomhederne skal betale et dyrt måneds abonnement og ikke nok med det en procentsats derudover af entreprisesummen på 7-5%. Denne udgift kommer vi som kunder selvfølgelig til at betale :-)
"Svar" til nedenstående, det burde give god mening, at det er forbrugeren som står med den endelig regning for udgifter til abonnement og pålagte procentsatser på den udførende! Det er hovedparten af opgaverne der er sat til abonnement, de gratis opgaver er opgaver som ikke er attraktive og de er ikke gratis der pålægges 10% i kommission til Byggetilbud.dk, som forbrugeren selvfølgelig pålægges.
Jeg har skrevet overstående fordi jeg syntes det er vigtig, at vi får det frem og sat lys på de banditter.

Risposta di Byggetilbud ApS
Der kommer en del useriøse bud på opgaven
stor præcision med udført arbejde, meget tilfreds med servicen
Meget nemt og gennemskueligt. Anbefalet.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.