Byewaste Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Was altijd goed, zijn nu volgens mij drie keer wat komen halen en dat ging drie keer goed. Maar vandaag waren ze er niet, vanwege onduidelijke redenen. Of ik een nieuwe afspraak in wil plannen. Irrita... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

A solid and meaningful circular solution. Byewaste is a great example of how technology can be used to bring structure, transparency and real impact to the circular economy. The service is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke medewerker die kwam ophalen. App werkt goed. Meedoen aan recycling/reusing voelt voldoenend. Ga zo door en hopelijk breidt het aantal gebruikers uit. Mooi concept.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di asporto

Scritti dall'azienda

Geef terug aan je medemens en de planeet met onze ophaalservice voor pre-loved spullen. 💚

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

111 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Keurig

Komen het keurig ophaalen en je krijgt en @mail dat het opgehaald is

22 marzo 2023

Risposta di Byewaste

Fijn dat we je hebben kunnen helpen Karin!

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij mee dat ze het ophalen voor…

Heel blij mee dat ze het ophalen voor me huis ik ben nu weer een paar spullen weer voor ze te verzamelen

21 marzo 2023

Risposta di Byewaste

Hoi Miancheny, wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast gebruikmaakt van onze service! Wanneer je een nieuwe afspraak maakt in de app, komen we de spullen graag ophalen 😊

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk, duurzaam én gratis!

Verwerken van spullen wordt via Byewaste heel makkelijk gemaakt. Inplannen, inpakken en klaar is kees. Ik heb de spullen op een plek rondom huis neergezet en Byewaste heeft het daar opgehaald. Super fijn dat zij gaan kijken wat hergebruikt kan worden en dat ze de spullen die niet meer gebruikt kunnen worden op de juiste manier verwerken of recyclen. Mega duurzaam en nemen veel gedoe uit handen!
Aanrader (ook de donatie die je kan doen om het werk gratis mogelijk te maken!).

8 marzo 2023

Risposta di Byewaste

Hoi Gerdien, wat een enthousiasme! Heel fijn om te horen dat onze service je zo bevalt. We hopen je snel weer van dienst te zijn 😊

Zeer tevreden met ByeWaste

In verband met verhuizing ben ik aan het opruimen geslagen, een hoop kan weg. Super fijn dus dat ByeWaste hierbij kan helpen. Door spullen gratis op te halen en ervoor te zorgen dat dit bij de juiste partijen terechtkomt. Afstand doen van mijn oude spullen wordt op die manier een stuk makkelijker.

Via de app kan je eenvoudig een afspraak inplannen en aangeven welke categorie spullen incl. hoeveelheid je kwijt wilt. De meneer die langskwam was vriendelijk en heeft mij enorm geholpen door de spullen mee te nemen. Bedankt :) ByeWaste

7 marzo 2023

Risposta di Byewaste

Hi Joyce, super om te horen dat we je zo hebben kunnen helpen. Veel succes met de verhuizing en hopelijk tot ziens!

Echt TOP !!

Via Facebook leren kennen. Ik had veel aan te bieden op dat moment, dus proberen dan maar. Wat een verassing, alles is goed geregeld en netjes op tijd opgehaald. Ik heb alle vertrouwen in en ga dit vaker doen. Heel goede gedachte en vooral voor de natuur. Good luck ByeWaste!!

22 febbraio 2023

Risposta di Byewaste

Fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad en bedankt voor je enthousiasme! We komen graag nog een keer bij je langs

Afvoeren twee matrassen..

We hadden twee matrassen die weg moesten. Via de app een afspraak gemaakt, de matrassen die dag klaar gelegd en zonder het te merken zijn ze weg gehaald!
Werkt prima met de app en geweldig dat het zo geregeld kan worden. Ben er erg blij mee!

17 gennaio 2023

Risposta di Byewaste

Goed om te horen dat onze ophaalservice voor matrassen je beviel. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen!

Blij met Byewaste

Vandaag weer een doos met handtassen op laten halen. Ze waren nog zo mooi en goed, dus een tweede kans waard. Door byewaste word het je makkelijk gemaakt om je spullen een tweede leven te geven. Super goede dienstverlening en ik ben heel blij dat het er is. Ik maak er dankbaar gebruik van.

17 gennaio 2023

Risposta di Byewaste

Hi Marja, fijn om te lezen dat alles goed is verlopen - we're happy to help! 💚

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig om de afspraak te maken

Eenvoudig om de afspraak te maken, spullen voor de deur gezet en netjes opgehaald.

11 gennaio 2023

Risposta di Byewaste

Fijn dat je zo'n positieve ervaring had Romana! We hopen in de toekomst nog eens bij je langs te komen :)

Valutata 5 stelle su 5

Super dat Byewaste mijn goede en nog…

Super dat Byewaste mijn goede en nog bruikbare spullen kwam ophalen. Ik had nog zoveel goed speelgoed, kinderboeken en spelletjes staan en word heel blij van het idee dat er nu andere kinderen nog gebruik van kunnen gaan maken!

6 gennaio 2023

Hi Sabine! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen 💚

Top!

Als je zelf geen auto hebt om spullen weg te brengen, maar wel geeft om een duurzamere samenleving, dan is Byewaste de oplossing om je goede, bruikbare spullen een tweede leven te geven. Ophalen was prima op tijd, mijn huis is weer een stuk leger, al met al een goed initiatief!

5 gennaio 2023

Risposta di Byewaste

Dankjewel voor je positieve feedback! We hopen dat je geniet van de extra ruimte in huis. 🏠

Valutata 5 stelle su 5

Inderdaad: goede materialen zijn geen afval, maar je wilt er wel van af!

Een tijdje geleden installeerde ik de Byewaste app. Ik had een heleboel boeken, snoeren, apparaten die allemaal goed en bruikbaar waren, maar ik had ze niet nodig. Ik maakte een afspreek voor 8 december. Byewaste reageerde snel en adequaat, onder meer door stickers te verstrekken om op de dozen te plakken. Op 8 december kwam de inzamelaar inderdaad de dozen ophalen. Inderdaad: Bye waste, maar op een verantwoorde manier. Fijn!

7 dicembre 2022

Risposta di Byewaste

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! We staan de volgende keer graag weer voor je klaar. Wist je dat je zelf ook nieuwe printbare stickers kan downloaden via onze website?

Warm contact!

Voor het ophalen van boeken en DVD's maakten we gebruik van Byewaste. Door het warme contact over de mail werden onduidelijkheden overwonnen en kwam het tot twee afspraken voor ophalen. Dat oude spullen worden hergebruikt geeft een goed gevoel!

11 dicembre 2022

Risposta di Byewaste

We zijn blij dat we de grote hoeveelheid spullen in goede orde op hebben kunnen halen. Wij gaan deze in samenwerking met onze duurzame partners een tweede leven geven! 🚀

Super goed geholpen!

Byewaste kwam mooi op tijd. De spullen werden opgehaald door een super aardige meneer! Ik had eigenlijk teveel spullen, maar gelukkig kon toch alles mee genomen worden! Ik heb weer meer ruimte in mijn huis en in mijn hoofd. Dank je wel, Byewaste!

7 dicembre 2022

Risposta di Byewaste

Fijn dat je zo'n goede ervaring had met onze service. We komen de volgende keer wanneer het nodig is graag weer langs 😊

Prima!!

zo fijn, dat ik de spullen die nog goed zijn kan inleveren, zodat ze hergebruikt kunnen worden.i
is het ook mogelijk om je spullen ergens in te leveren?

30 novembre 2022

Risposta di Byewaste

Hi Simone, wat fijn dat je blij bent met onze service! We hebben (nog) geen eigen opslagruimte, dus helaas is het niet mogelijk om de spullen ergens heen te brengen. Wel komen we graag bij je langs 😊

Valutata 4 stelle su 5

Fijne organisatie

Fijn dat dit bestaat! App werkt makkelijk, en vriendelijke en behulpzame mensen. Jammer dat de magnetron niet mee kon omdat ie te groot was - de app gebruikt andere maten 35 x 55 x 55 cm) dan de mail (40 x 40 x 40 cm).

24 novembre 2022

Risposta di Byewaste

Hoi LvD, enorm bedankt voor je feedback en het gebruiken van Byewaste.

We hebben de maatvoering inderdaad vereenvoudigd, maar de tekst in de app was ons hierbij even ontschoten. Goed opgelet! We passen het aan

Valutata 5 stelle su 5

Tot nu toe goede ervaring met het…

Tot nu toe goede ervaring met het ophalen van spullen.
Het is fijn dat ik online een afspraak kan maken en niet zelf hoef te zeulen.
Ik vind het belangrijk om onze gebruikte spullen zo veel mogelijk te hergebruiken of te recyclen.
Top

22 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch concept, tweedehands spullen een nieuwe toekomst

Fantastisch concept, makkelijk via de app te gebruiken, afspraak in plannen en komen zoals beloofd op het juiste tijdstip aan.
Aanrader voor degene die graag zijn/ of haar huis wilt opruimen en daarbij de (tweedehands) spullen een nieuwe toekomst wilt geven. Zeker een aanrader!!

20 ottobre 2022

Risposta di Byewaste

Hi Idwer, wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. We hopen je in de toekomst vaker te kunnen helpen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più