3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Byens Bil i Thyregod

Jeg har haft lejet Byens Bil i Thyregod for første gang og havde lavet en ordentlig fejl 40 i forbindelse med bookingen. Fik den bedste hjælp fra Karen og var hurtigt på farten på trods af mine startvanskeligheder. Det er dejligt at vide at der er nem adgang til en lejebil i vores lille bysamfund og jeg vil helt sikkert benytte mig af ordningen en anden gang.

19 marzo 2026

Utroligt…

Utroligt…

Tænkte at det var nemt at leje en bil hos byensbil.dk
Kan desværre konstatere at de kun vil hæve penge på mit kort men vil ikke oprette mig som kunde.
Så måske de er på vej til at lukke!!
Skriver mails til dem men de svarer ikke!!

Så hvad mon der sker med de penge de har hævet.

29 agosto 2025

Umulig at komme i kontakt med.

Umulig at komme i kontakt med.

Har forsøgt at melde mig til, for et par uger siden. Der står man for svar inden for 24 timer på en hverdag. Men nu 2 uger efter er der intet sket.

Har haft ringet til dem, første gang blev telefonen taget, og fik af vide de ville ordne det, senere den dag. Skete intet så ringede igen 3 dage efter hvor der bare bliver lagt på, begge gange jeg prøver at ringe.

Virker ekstremt useriøst, desværre.

24 luglio 2025

Her hjælper de og finder løsninger.

Bagved byens bil er rigtige mennesker. De hjælper gerne andre hvor de kan. Det oplevede jeg særligt da min mor var erklæret terminal og jeg måtte afsted. Jeg bookede en delebil som medlem, men jeg havde svært ved at overskue det hele og havde nok booket dem for kort tid. Jeg ringede til byens bil og snakkede med Karen. Karen ændrede min booking, så jeg kunne blive his min mor og der blev også fundet en løsning hvis ikke jeg kunne aflevere bilen tilbage til tiden.

Jeg er meget taknemmelig over at modtage sådan en service, når jeg selv er i en presset og svær situation.

11 giugno 2025

Byensbil, 6950 Ringkøbing

Har nu bookede BYENSBIL (Ringkøbing) 3 gange og alt har virket perfekt. Jeg får svar med det samme og på dagen af udlejning får jeg en besked på, at kontrakten er nu gældende og får en kode til nøgleboksen.
Har snakket med BYENSBIL i Rinkøbing et par gange og deres service og venlighed er 5* værd.
Kan højest anbefales.

15 aprile 2025

Useriøst og ukontaktbart.

Har i 3 dage forsøgt, at leje en bil gennem dette firma. Det eneste jeg har modtaget er en lejekontrakt. Intet om betaling eller afhentning af bil. Forsøgt at kontakte dem telefonisk, lagt besked på deres telefonsvarer, skrevet til dem via deres chat-funktion - INTET SVAR.
Totalt useriøst. Kan bestemt IKKE anbefales

20 luglio 2024

Jeg har netop lejet en bil hos…

Jeg har netop lejet en bil hos Byensbil. I stedet for at tage fra Bornholm med færge og over to broer, valgte jeg at flyve til Billund og leje en bil herefter. Super god service, hurtig svar på mail og jeg kunne bare ringe, hvis jeg var i tvivl. Det gav mig en god tryghed👌. Super fin bil og alt fungerede bare. Når jeg igen skal til skønne Jylland, vælger jeg helt klart Byensbil. Prisen er super fin og jeg skulle ihvertfald have givet det dobbelte hos andre firmaer. Den bedste anbefaling herfra🥰

18 maggio 2022

Fremragende ordning

Fremragende ordning. Man kan leje biler, til fornuftige priser, og er man Medlem, er der bl.a. bilgaranti i visse områder, og rabatter. Jeg har været bruger i over 3 år nu, og kan på det varmeste anbefale dette. Det forbrug jeg har brug for at bil, er meget billigere end at have sin egen bil. Vil anbefale at gå ind på deres side og tjekke ud. Tro mig i vil ikke blive skuffet.

3 luglio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito