Byens Begravelsesforretning Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Necroforo o becchino
  2. Camera ardente

Hos Byens Begravelsesforretning i Karlslunde og Borup, rådgiver og hjælper gennem den svære tid efter et dødsfald, og sørger for at gøre afskeden til den bedst mulige oplevelse, der vil kunne stå tilbage, som et smukt minde. Efter et dødsfald er der mange praktiske opgaver og det hele kan virke overvældende og uoverskueligt. Sammen finder vi frem til det individuelle forløb efter afdødes og pårørendes ønsker. Vi tager os alt det praktiske i forbindelse med bisættelse eller begravelse, og ”holder dig i hånden” gennem hele forløbet. Hos Byens Begravelsesforretning, udarbejder vi altid et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale. Dette sikrer tryghed og overblik fra start til slut. Som en af de få bedemænd i Greve kommune, er vi medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket sikrer dig som kunde på mange områder. Du opnår altid sikkerhed for kvalitet og professionel viden, når du benytter dig af en uddannet og eksamineret bedemand, som samtidig er medlem af Danske Bedemænd. Du træffer os på telefon 46 15 15 80 hele døgnet, alle ugens dage, året rundt. Vi tilbyder afholdelse af samtale i hjemmet som hjemmebesøg, via telefon eller møde i en af vores begravelsesforretninger. Det er vigtigt for os at give de efterladte en smuk personlig og mindeværdig afsked med deres kære. Vi yder en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Stor ros til Byens…

Stor ros til Byens Begravelsesforretning der formåede at skabe ro i en ellers kaotisk situation. De har fra start til slut udvist stor empati, samt ydet fantastisk service både ift. vejledning, men også ved såvel afhentning af afdøde som ved bisættelsen. Tusind tak 🌹

6 giugno 2026

Dygtige og medfølende

Jeg har 2 gange benyttet Byens Begravelsesforretning og begge gange er jeg blevet mødt med empati, varme og to mennesker der er dygtige og har fuldstændig tjek på alt!
Tusind tak for det!!!

15 marzo 2026

Risposta di Byens Begravelsesforretning

Tusind tak for tilliden begge gange og de meget fine ord 🙏 varme tanker fra Rikke og jeg til dig og familien.

Den bedste bedemand

Bedemanden Peter gjorde det hele meget overskueligt for os midt i vores sorg. Han var rolig, forstående og forklarede alt på en måde som gav os ro på i sådan en svær situation.
Vi kan klart anbefale ham. Han får topkarakter fra os.

13 marzo 2026

Risposta di Byens Begravelsesforretning

🙏Tusind tak for de varme ord. Jeg er dybt taknemmelig.

Virkelig en smuk oplevelse

Virkelig en smuk oplevelse , Man føler sig tryg og alt bliver ordnet pertentligt og så fint, med den største empati og medfølelse. Hvis specielle ønsker så var
De behjælpelige
Jeg har den dybeste respekt for Byens begravelse forretning Karlslunde..
Tak fra Hjertet Rikke og Familie 6.1-26

6 gennaio 2026

Risposta di Byens Begravelsesforretning

🙏Tusind tak for de flotte ord. Tak for tilliden du/I har vist os og hjælpen vi kunne støtte med.

Bisættelse af min hustru

I sorgens stund var Byens Begravelsesforretning en stor og positiv oplevelse. Peter er utrolig empatisk og har et omsorgsgen ud over det sædvanlige. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

19 novembre 2025

I meget gode hænder.

Byens begravelsesforretning er utrolig professionelle og imødekommende. Der er en klar fornemmelse af at man er i meget gode hænder og det blev takket være dem, en meget fin dag, da vi bisatte min mor.

29 agosto 2025

Aldrig har jeg oplevet noget så smukt…

Aldrig har jeg oplevet noget så smukt ved min mand bisættelse. Alt blev varetaget af Peter fra byens begravelses forretning på aller smukkeste vis. Han sørgede for alt og var så empatisk at snakke med midt i vores sorg. Peter
holdt den smukkeste tale i et virkelig flot kapel. Alle fremmødte var meget begejstret og min genbo sagde hvis jeg dør før dig vil du så godt sørge for at Peter står for min begravelse og han skal også forestå min egen. Tusind tak til Peter fra byens begravelse forretning

18 giugno 2025

..jeg har benyttet Byens Begravelsesforretning

..jeg har benyttet Byens Begravelsesforretning flere gange, og det vil jeg fortsætte med når ulykken ved at miste en kær rammer. Og jeg kan ikke udtrykke kraftigt nok hvor behagelig en oplevelse det er midt i en sorg, at overlade ALT arbejde i forb.m. senest en bisættelse til Byens Begravelsesforretning. Peter Eriksen forestod alt det arbejde, og alle de forberedelser, som tynger i en tid hvor man er ramt af sorg. Jeg har ikke skullet foretage mig noget som helst arbejde ved senest min Mors bisættelse. Og jeg har ikke skullet tynge familien i øvrigt med besvær. ALT blev ordnet på aller smukkeste vis fra ende til anden.
Jeg håber at andre kan få samme glæde af den professionalisme og samtidig empatiske tilgang denne bedemand har til den opgave det er, at man skal sige farvel til en kær Man skal ikke "forstyrres" unødigt af alle mulige andre ting end at sørge. Jeg siger simpelthen TAK?

PS! Jeg vil gerne lige oplyse om, at jeg så sent som i dag har skrevet til mine børn, at jeg beder dem benytte Byens Begravelsesforretning når jeg skal sendes videre🍀

28 febbraio 2025

Jeg har kun ros at sige vedr. Peter fra Byens Begravelsesforretning.

Jeg har kun stor, ja faktisk kun MEGET STOR ROS til Peter fra Byens Begravelsesforretning.

Peter har været enorm dygtig, imødekommende og utrolig professionel.

Der var styr på alt.

Fra første gang jeg talte med Peter og til dagen, hvor Oldemor skulle bisættes og hvor jeg møder Peter første gang har jeg følt, at jeg var i gode og trygge hænder. Peter har hjulpet mig med alt vedr. Olde's bisættelses.

Sidst men ikke mindst vil jeg også gerne nævne, at præsten også kun havde rosende ord om Peter fra Byens Begravelsesforretning.

Mvh.
Thomas Saron

16 gennaio 2025

Fantastisk service og stor omsorg i en svær tid

Vi kan ikke andet end give den største ros. Fra start til slut har vi følt os i trygge hænder, og de har virkelig hjulpet os med at sige pænt og værdigt farvel til både vores far og mor.

Deres professionalisme, omsorg og forståelse for vores situation var over al forventning. Alt fra planlægning til selve ceremonien blev håndteret med så meget hjerte og respekt, at vi aldrig følte os alene i processen.

De var altid tilgængelige, lyttede til vores ønsker og kom med gode råd, som gjorde hele forløbet nemmere og mere personligt. Det er tydeligt, at de virkelig brænder for at gøre en forskel i en tid, hvor man har allermest brug for støtte.

Kæmpe, kæmpe, kæmpe anbefaling herfra. Vi er så taknemmelige for alt, hvad de har gjort for os. 5 stjerner er næsten ikke nok!

4 ottobre 2024

Den bedste bedemand

Jeg vil bare sige at peter er helt fantastisk der er en ro og orden på alting meget empatisk mand lige fra det første opkald har jeg følt mig så tryk og har kunne ringe selv om de små ting man går og tumlere med 🤗
Han kone lavede blomsterne til kisten og opsatsen hold nu op aldrig har vi set noget så smukt “ det sagde gæsterne også”
Min mor tog kom afsted med den smukkeste kiste og bedste og tryggeste begravelse ..tak for jer 🙏🌸🌺vil anbefale jer til UG

1 ottobre 2024

Bare tak

Tusind tak for jeres måde at håndtere hele processen da vores bedstemor/oldemor gik bort. Det var trygt, men meget effektivt.
I gjorde det nemt at fokusere væk fra alt det praktiske, så der i stedet var tid og overskud til at savne og mindes.
Vi vil til hver en tid anbefale jer.

25 settembre 2024

I burde kalde jer byens bedste…

I burde kalde jer byens bedste bedemand😊 har været helt trygt i jeres hænder, i er venlige, serviceminded og alt har bare kørt som aftalt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ i sørger godt for vores mor inden hendes sidste rejse - tusind tak for det og tak for billeder af blomster…
Kommer klart til at anbefale jer👍😊
Mvh. Datter af Vibeke

14 marzo 2024

Det den bedste service man kan tænke…

Det den bedste service man kan tænke sig, virkelig dygtig og med stil, altid MEGET hjælpsom med alt.
De bedste anbefalinger fra os.

15 novembre 2023

Risposta di Byens Begravelsesforretning

Tusind tak for den varme anbefaling🍀
Vi er glæde for, I har haft en mindeværdig oplevelse💚

Det var det bedste valg vi gjorde

Det var det bedste valg vi gjorde, da vi valgte Peter til at stå for bisættelsen af vores pårørende. Peter var HELE vejen igennem meget empatisk, og der var totalt styr på det hele. Vi havde bestilt blomster gennem Peter, og de var så smukke. Af hjertet tak for din profesionalisme, kan på det varmeste anbefaler Peter🙏🙏🙏

2 novembre 2023

Risposta di Byens Begravelsesforretning

Tusind tak for de meget flotte ord💚🍀