Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er i... Leggi di più
Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meesta... Leggi di più
Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik koop hier bijna wekelijks!
Het is een super bedrijf die elke week een nieuwe collectie heeft!
Ik met een maatje meer kan hier zeker ook bestellen!😍
Super vriendelijke en behulpzame verkoopster. Helpt je bij al je vragen.
En wanneer je dan een bestelling geplaatst hebt heel leuk verpakt en snel verzonden.
Super site ❤️
Super leuk bedrijf. Super leuke kleding, Super service!! Ga zo door!!
Ze geeft altijd de juist adviezen. Ik heb een maatje meer en zwanger, daar heeft ze ook genoeg kleding voor en door de juiste adviezen pas ik alles! 🩷
Wat een top bedrijf! Super leuke kleren en een top kwaliteit! Doet alles voor het top bedrijf 😁
Ik heb voor het eerst keer besteld en ben echt weg van de bomber!
En tijdens de live kunnen ze je heel goed helpen
Mega fijne ervaring mee. Al meerdere bestellingen geplaatst en nooit teruggestuurd of teleurgesteld. Als je maar advies nodig hebt zijn ze er direct voor je. Top team🥰
Perfecte service! En prachtige kleren.
Zeker vaak bestellen!!
Ik heb meerdere keren besteld en ik kreeg het altijd de volgende dag al binnen. Altijd ook heel leuk ingepakt en de meiden zijn ook altijd mega aardig..
Sinds afgelopen April vaste klant bij Kyra. Ik ben super tevreden met alle items die ik heb besteld ( nog nooit wat geretourneerd ). Ik wordt altijd super fijn geholpen als ik vragen heb en Kyra is altijd super vriendelijk en enthousiast! ❤️
Altijd super goede service en bij vragen word je super lief geholpen!
Meerdere keren besteld! Fijne service en mega leuke items. En altijd goed en eerlijk maat advies. En Kyra en haar team zijn mega lieve mensen. 💗
Ik bestel al een tijdje bij by-kie. Er is altijd sprake van goede kwaliteit maar ook goede communicatie!
Ik ben erg tevreden met de service en de leuke kleding van By-Kie.
Een super webshop. Ik bestel heel vaak bij Kyra. Geeft ook altijd goed advies qua maat en wat mooi bij elkaar past!
Wat zijn hun toppers kleding is goed en mooi kwaliteit echt een aanrader ♡
Leukste online kleding webshop!
Hele lieve eigenaresse en een top team, die je overal bij helpt en hun eerlijke mening geeft. De leukste kleren en elke week zoveel verschillende keuze. Ik raad by-kie aan bij iedereen om de leukste kleren te kopen! Ga zo door jullie zijn toppers
Waauwww….
wat een super leuke kleding elke week op de webshop. zooo fijn om bij jullie te bestellen ! Het is altijd snel geleverd. Geen enkele vraag is hun teveel. super mooi om te zien hoe jullie elke week een nieuwe collectie online zetten.🤍🤍🤍

Risposta di By Kie
Ik heb vaker bij by-kie bestelt en altijd blij met me spullen. Helaas zat er deze keer een gaatje in een topje die ik had besteld. Ik heb diezelfde dag meteen de klantenservice gemaild met foto’s. Ik kreeg al vrij snel antwoord en het werd meteen opgelost. Ik kreeg een nieuwe top! Super goede service!!

Risposta di By Kie
Er was een probleempje met mijn bestelling, heb de klantenservice gemaild en kreeg heel snel antwoord. Na een paar daagjes was m'n bestelling gevonden en hebben ze me netjes van alle volgende stappen op de hoogte gehouden. Top bedrijf!

Risposta di By Kie
Wat een service! We hadden een pakketje ontvangen welke voor iemand anders was bedoelt met een mooie gele top erin. Ons eigen pakketje hadden we niet ontvangen. We hebben contact gehad met By Kie en zij hebben snel uitgezocht hoe dit kon gebeuren. We kregen per omgaande de bestelde artikelen en we mochten de gele top ter compensatie houden. Wat een service! De kleding was ook echt super mooi. We zijn erg blij met de kleding en de gele top.