Jeg har modtaget en rigtig lækker…
Jeg har modtaget en rigtig lækker kjole, hurtig leveringstid og god service. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Fantastisk service, hurtig levering og bedste kvalitet.
Jeg hel vild med jeres stil og alle de forskellige produkter, det et perfekt sted at finde gaveideer og forkæle sig selv
Jeg kommer helt sikkert igen!
Desværre dukker de bedste online butikker for os der bor langt Århus ikke lige op, når vi søger på nettet. Men vi fandt efter grunding søgning frem til Bravos. Sjældent har vi fået så megen hjælp og service. Fra første kontakt til at pakken - sågar flot indpakket - lå klar under juletræet. Heldigvis var den heldige modtager mindst lige så begejstret som os. Bravos er bedst !
Så hyggelig en butik og man kan købe meget forskelligt lige fra tøj til smykker, god vin og søde sager😊🫶🌸
Vi ses snart igen❤️
Butikken har masser af lækkert tøj, man ikke ser alle andre steder, og der er ofte nyt på hylderne 👍
Det er nemt at finde fine gaveidéer, fx. smykker, delikatesser, cremer, lækkerier, flasker og smart interiør men alligevel svært, når man gerne selv vil beholde gaven 😊
En rigtig sød og hjælpsom ekspedent. Jeg fandt lige det jeg manglede.
Jeg kommer helt sikkert igen
Super fin butik med virkelig mange pæne ting! Jeg køber det meste af mit tøj her. Hurtig forsendelse og god service!
En rigtig dejlig butik at handle i. Altid god service 🥰
Har Handlet der rigtig meget og vil gøre det stadigvæk. God oplevelse hver gang, godt tøj til rimlige priser
Super sød og venlig ekspedient, rigtig god service samt gode priser 😊, nu har jeg fundet MIN nye nr.1 butik🥳