Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Recensioni 5.449

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Na een rugoperatie kon ik niet meer op mijn "oude" stoel zitten. Deze nieuwe luxueuze stoel is fantastisch. Ik ben er super tevreden mee. Alhoewel de levering twee paketten waren die samen werden over... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede uitleg op de site, makkelijk bestellen. Daarna duurde het wel bijna twee weken voordat ik de stoel ontving, met weinig communicatie naar mij toe. Op de track&trace kon ik zien dat de stoel in D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een bureaustoel besteld in de showroom in Maarssen nadat ik een geschikt exemplaar uitgezocht had. In de winkel kreeg ik advies van een verkoper die na enkele korte vragen me een eerste stoel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pedaalemmer was perfect! Precies zoals ik verwacht had. Het enige is dat er geen enkele zak bijgeleverd is. Dat zou een tip zijn voor volgende leveringen. Nog een aanrader: even de hoeveelheid liters... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di fornitura per uffici
  2. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

4,4

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le lingue

Valutata 5 stelle su 5

Mooie burostoelen voor een prima prijs…

Mooie burostoelen voor een prima prijs en service, snelle verzending.
Omruilen door beschadiging ging ook top en snel.

5 novembre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Ronnie, dankjewel voor deze positieve reactie ondanks een beschadiging. Dank voor je flexibiliteit en fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen regelen.
Heel veel plezier met je nieuw stoel, hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Valutata 3 stelle su 5

Slechte basis geleverd

De stoel is initieel geleverd met een slechte basis. De stoel stond scheef en ging kipte niet achteruit.
1 chat met de klantendienst volstond om een andere basis te krijgen die ook snel geleverd werdt. De stoel voldoet nu wel aan alle specificaties maar ik heb wel 2 x het werk van opbouw moeten doen.

4 novembre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Frank, heel vervelend dat de voet kapot was en dat je daardoor de stoel 2x hebt moeten monteren. We zijn wel blij dat we je snel hebben kunnen helpen aan een nieuwe voet en dat de stoel nu bevalt.
Nogmaals excuses, maar ook heel veel zitplezier in je stoel.
Hartelijke groet, namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en vriendelijk service.

Snelle levering en vriendelijke service. Het product was stevig verpakt en precies zoals beschreven. Dus erg tevreden.

27 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Tara, fijn dat je zo tevreden bent over zowel de levering, de geboden service als het product zelf! Dank voor deze mooie review, zijn we blij mee. Heel veel plezier met je aankoop en hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Prachtige bureaustoel

Prachtige bureaustoel. Goed verpakt.

23 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Fransca, dank voor deze positieve review. Fijn om te lezen dat de stoel goed aangekomen is én goed bevalt. Heel veel zitplezier gewenst!

snelle correcte levering

snelle correcte levering. stoel is top!!

25 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Jacqueline, heel fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan en dat de stoel goed bevalt. Dank voor je reactie en heel veel plezier met de stoel.

Valutata 5 stelle su 5

prettige website, goede kwaliteit product

prettige website, makkelijk bestellen, goede kwaliteit. Niets op aan te merken

29 ottobre 2025

Beste Patrick,
Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het bestellen zo soepel ging en de kwaliteit naar wens is.

goede service

goede service

21 ottobre 2025

Beste Rink,
Hartelijk dank voor je fijne feedback! We zijn blij dat alles — van bestellen tot kwaliteit — helemaal naar wens was.

Goede levering

Goede levering, duidelijk en goede communicatie.

20 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Dennis, Wat leuk om te lezen! Geweldig dat alles duidelijk was en de levering naar wens. Bedankt!

Risposta di Bureaustoel24.nl

Goedemorgen, heel fijn dat u de juiste stoel(en) heeft kunnen vinden. We houden ons assortiment continu up-to-date en qua prijsstelling proberen we zo scherp mogelijk te zijn. Mét goede service. Dank voor deze positieve review en veel plezier met uw aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Levering was ok maar...........

Levering was ok. Echter van 1 stoel zijn de beschermhoezen van de gascilinder gebroken. Geen tijd om retour te sturen ivm cadeau

20 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Jan, vervelend om te lezen dat een van de kokers van de gasveer kapot was, helemaal omdat het een cadeau was.
Excuses hiervoor, we sturen u een nieuwe toe.
Hartelijke groet, namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

waar is mijn stoel

weet nog steeds niet waar me stoel blijft. zou gisteren terug gebeld worden is ook niet gedaan.

alles is goed op gelost. een stoel gekregen die duurder was voor de prijs die we voor die andere stoel hebben betaald

25 ottobre 2025

Beste mevrouw Van der Heijden,
Hartelijk dank voor uw fijne feedback én voor het prettige gesprek dat we samen hebben gehad. We waarderen uw open communicatie enorm. Zoals besproken hebben wij u graag een luxere stoel toegestuurd, waarbij wij de meerkosten volledig voor onze rekening nemen. Op deze manier bent u toch snel voorzien van een passende en mooie stoel.

Fijn dat we dit samen zo goed hebben kunnen oplossen. We houden nog even contact met elkaar, zoals afgesproken.

Betrouwbaar

Prima contact ook bij verkeerd geleverde wielen. Heel netjes en snel afgehandeld.

DPD bezorger was alleen niet goed. Slechte communicatie.

18 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Dag meneer/mevrouw Abrahamsen, dank u wel voor deze positieve review. Jammer dat er met de levering iets mis gegaan is, dat heeft onze aandacht.
Wel fijn dat u onze after-sales zo weet te waarderen, daar doen we continu ons best voor.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en comfortabele bureaustoel

Ik ben langsgegaan in de winkel in Utrecht, waar ik vriendelijk werd geholpen bij het kiezen van de juiste bureaustoel. De medewerkers namen de tijd om goed te adviseren. Daarna heb ik de stoel online besteld en na een paar dagen stond hij al bij mij thuis. Het in elkaar zetten ging eenvoudig en de stoel zit echt heel prettig. Over het algemeen een hele fijne ervaring met goede service.

18 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Dag Amir, dankjewel voor deze uitgebreide review. Heel fijn dat zowel het bezoek aan onze showroom alsmede de levering, de montage én de stoel zelf (niet onbelangrijk) je goed bevallen zijn. Heel veel zitplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

De levering

24 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen! 😊 Bedankt voor je reactie en veel plezier met je aankoop!
André namens het team van bureaustoel24

Valutata 3 stelle su 5

Stoel goed, levering slecht

Heb een mooie bureaustoel gekocht bij bureaustoel24.nl . De stoel bevalt zeer goed, maar de verzending was slecht. De stoel kwam beschadigd aan, er zat al een al gat in de doos. De onderkant van de stoel was gekrast. Ook zat er een verkeerde gasveer in de stoel, waardoor de stoel veel te laag stond. Uiteindelijk alles wel opgelost, maar het verdient geen schoonheidsprijs.

22 ottobre 2025

Beste Rahder,
Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback. Jammer dat de levering niet vlekkeloos is verlopen — dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Fijn om te horen dat we het uiteindelijk goed hebben kunnen oplossen en dat de stoel nu naar wens is. We nemen je opmerkingen ter harte om onze verzending verder te verbeteren! 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Eerste mislukte verzending vlot hersteld

Na een eerste mislukte verzending - huisnummer was abusievelijk weg uit adresgegevens - heeft BS24 er blijk van gegeven dat heel vervelend te vinden en is er van hen uit heel actief gecommuniceerd en gewerkt aan alsnog een vlotte oplossing. Chapeau!

15 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Tako, Wat fijn om te lezen, dank je wel! Jammer dat het bij de eerste verzending misging, maar geweldig om te horen dat het daarna goed en snel is opgelost. We geven je compliment zeker door aan het team! 🙏

Valutata 4 stelle su 5

Goede service. Stoel kwam binnen met een defecte rugleuning (kan gebeuren), contact opgenomen met bureaustoel24 en heel goed geholpen. Alles netjes nageleverd en werkt nu naar behoren. Stoel zit goed.

11 ottobre 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Gijs, Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost en je nu tevreden bent met je stoel! Dank je wel voor je begrip en je mooie woorden.

Mooie stoelen

Mooie stoelen, goede prijs. Weinig anders van te zeggen.

14 ottobre 2025

Beste Hans,
Kort maar krachtig — daar houden we van! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent met de stoelen en de prijs. Bedankt voor je positieve reactie!

Perfect

De stoel zit heel lekker. De prijzen zijn lager dan ergens anders. Hartstikke tevreden.
Dat ik niet vergeet te zeggen: ze van Bureaustoel24.nl zijn erg vriendelijk en professioneel.

8 dicembre 2024

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste Almir, Wat leuk om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent — en mooi meegenomen dat we ook nog de scherpste prijs hadden 😊

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en goede stoel

Heb na online kijken hun showroom bezocht. Heerlijk vlot en kundig een fijne bureaustoel uitgekozen met hulp van de medewerker. Heb m nu een paar maanden in bezit en hij zit heerlijk!

15 maggio 2025

Risposta di Bureaustoel24.nl

Beste, Wat geweldig om te horen! Fijn dat het bezoek aan de showroom zo goed bevallen is en dat je nu dagelijks geniet van je stoel. Daar doen we het voor — comfortabel zitten met een glimlach! 💺✨
Hartelijke groet, Martijn namens het team van Bureaustoel 24

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più