Na een rugoperatie kon ik niet meer op mijn "oude" stoel zitten. Deze nieuwe luxueuze stoel is fantastisch. Ik ben er super tevreden mee. Alhoewel de levering twee paketten waren die samen werden over... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Goede uitleg op de site, makkelijk bestellen. Daarna duurde het wel bijna twee weken voordat ik de stoel ontving, met weinig communicatie naar mij toe. Op de track&trace kon ik zien dat de stoel in D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een bureaustoel besteld in de showroom in Maarssen nadat ik een geschikt exemplaar uitgezocht had. In de winkel kreeg ik advies van een verkoper die na enkele korte vragen me een eerste stoel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Pedaalemmer was perfect! Precies zoals ik verwacht had. Het enige is dat er geen enkele zak bijgeleverd is. Dat zou een tip zijn voor volgende leveringen. Nog een aanrader: even de hoeveelheid liters... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!
De grootste en goedkoopste van Nederland

Sterrebaan 17, 3542 DJ, Utrecht, Paesi Bassi
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
De service bij het kopen van de stoel was goed en de stoel zit goed. We kregen wel te weinig moeren geleverd

Risposta di Bureaustoel24.nl
Drie fauteuils gekocht, per stuk 331.
Bij levering twee beschadigd. Na melding hiervan kwam de oplossing van 2x 50 retour. Niet geaccepteerd omdat ik geen beschadiging wil, het zijn tenslotte nieuwe stoelen. Toen het aanbod van 80 per stoel en om de zelfde reden niet geaccepteerd. Daarna 120 per stoel maar ook dat heb ik om dezelfde reden niet geaccepteerd. Elke keer netjes verzocht om de beschadigde stoelen om te ruilen. Mijn advies, geen zaken met ze doen.
Na het bericht op trustpilot hebben ze contact met mij opgenomen en zijn we tot een oplossing gekomen.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Aanvankelijk leek de bureaustoel niet bezorgd te worden, waarna een medewerker de bureaustoel gemonteerd afleverde. Erg goede service!

Risposta di Bureaustoel24.nl
Zeer goede service, snel geleverd, 1 stoel had een armleun te weinig en er is direct een extra stoel nageleverd.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Twee weken tussen bestelling en bezorging, pakket heeft ruim een week ergens in Duitsland in een depot gestaan zonder enige communicatie daarover.
Er zit een handleiding bij hoe de bureaustoel in elkaar te zetten, maar niet hoe deze verder in te stellen. Je kan wel een QR code scannen, maar dan kom je op een pagina met algemene aanbeveling voor instellingen en niet specifiek voor de bestelde stoel.
Een armleuning was defect bij levering, heb ik zelf kunnen repareren.
Stoel zelf ziet er prima uit en zit goed, de tijd moet leren of het een goede stoel is.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Zeer tevreden: Bureaustoel besteld. Bij levering bleek er een klein productiefoutje in het artikel te zijn. Dat kan uiteraard voorkomen. Mail met foto gestuurd. Snelle, vriendelijke reactie met onmiddellijke rechtzetting. Intussen genieten we van een mooie, kwalitatieve bureaustoel.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Kwaliteitsvolle stoel voor een betaalbare prijs. Levering via DPD was minder (doos was volledig kapot, gelukkig was de stoel onbeschadigd) maar daar kan de verkoper weinig aan doen (tenzij met een andere pakjesdienst werken).

Risposta di Bureaustoel24.nl
Produkten die we bestelden voldoen aan de verwachtingen. De vijfde ster had ook gekunnenals de levering niet in 2 keer was met een week tussen.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Zeer degelijke stoel. Levertijd was wat langer dan gehoopt maar in deze periode zeker ok. Ook direct antwoord gekregen op mijn vraag over de wieltjes. Heel blij met deze aankoop.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Prima budgetbureaustoelen uit duitsland. Aardig personeel. minimale showroom met veel stoelen! Maar houdt de webshop bij de hand. Stonk er een beetje. Alles goed geregeld. Kleur was toch niet dezelfde als aanwezig. Andere wielen veel duurder dan elders.

Risposta di Bureaustoel24.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.