Ville egentlig have skrevet direkte til Bull, da vi synes det er mest fair, men det er umuligt at komme I kontakt med ledelsen. Ingen mail oplyst nogen steder. Det var et stykke tid siden vi havde b... Leggi di più
1 times ventetid på 2 burgere er for meget. Desuden mangler der vist hænder til afrydning i restauranten. Virkelig ærgerligt, da Bull ellers var et rigtig godt sted at spise. Dog en rar betjening,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Restaurant Bull Diner Odense - Byens Bedste Burgere - Bull Burgere
Le persone hanno visualizzato anche
Glutenfrie burgere men med gluten…
Jeg var kørt til Bull Burger for at købe 2 burgere - En alm. til mig og en glutenfri til min kæreste som lider af cøliaki. (Tog til dem fordi de netop havde glutenfrie boller).
Jeg tog i drive-in og bestilte den ene som menu, da hun spurgte om den glutenfrie burger skulle være som menu, spurgte jeg specifikt hvordan de friture stegte deres fritter og til det var svaret at de blev stegt i samme olie som nuggets og chili cheese tops - hvilket gør at det blev et nej tak med svare “Det går ikke, for min kæreste har cøliaki, så hun kan ikke tåle gluten”. Jeg fik afsluttet min bestilting og ventede spændt på maden. Jeg fik 2 burgere som jeg valgte at åbne på stedet for at verificere at den ene var glutenfri bolle (af bitter erfaring gør jeg altid dette), til min kedelige overraskelse var begge med brioche bolle. Så jeg måtte en tur ind i restauranten for at få det rettet. De tog posen og jeg fik besked om at de fik det rettet.
“Heldigvis” kunne jeg se hen i køkkenet hvad de gjorde og til mit store chok kunne jeg se hvordan personen blot tog bøffen og tilbehør fra den ene bolle over på den anden bolle.
Jeg fortalte kassedamen at det på ingen måde gik og hendes chef kom hen til mig (Samme kvinde som jeg havde lavet bestillingen hos). Jeg forklarede hende at det var totalt uforståeligt at de bare vælger at flytte indholdet til en ny bolle da alle tingene nu havde rørt gluten og det slet ikke gik når nu min kæreste har cøliaki. Hendes eneste svar var “Når jamen jeg troede bare du ønskede en anden bolle”… en så u-kompetent medarbejder bør ikke være i restaurant-branchen. Hvis ikke personen forstår alvoren i at cøliaki er en alvorlig sygdom. Jeg var ærligtalt i chok og jeg bede om at få pengene tilbage selvom hun mente at de bare kunne lave en ny burger. Men jeg ville ikke risikere hvad de ellers laver i deres køkken hvis de tager så let på noget så simpelt.
Så jeg fik alle pengene tilbage og som undskyldning fik jeg da trodsalt min egen burger med gratis (det var da altid noget).
En anbefaling til restauranten. Lad vær med at sælge glutenfrie boller, hvis i ikke er klar til at stå indenfor at maden så også er glutenfri.
Og til spørgsmålet om at jeg havde valgt en glutenfri bolle = Ingen vælger en glutenfri bolle af fri vilje…
Hvis du har gluten allergi / cøliaki ville jeg meget overveje om stedet er sikkert at spise.
Dårlig mad oplevelse både under og efter
Det var et stykke tid siden vi havde besøgt Bull burger sidst og vi fik noget af en skuffende oplevelse da vi den 2. April genbesøgte stedet. Mange medarbejdere på job og vi fik maden hurtigt. MEN burgeren smagte af ingenting og var så langt fra den kvalitet vi huskede og som man trods alt forventer sådan et sted. Vi spiste ganske lidt og ville orientere en medarbejder om vores oplevelse, men så var de væk i meget lang tid - så vi gik. Efterfølgende symptomer på Noro virus - ØV øv
Så trist- Ventede 3/4 time på to…
Så trist- Ventede 3/4 time på to burgere- der blev serveret halv kolde- de havde glemt at lave twistere. Twisterne var meget små, tynde meget tørre pomfrits- havde ALDRIG været twistere . Det blev serveret på en meget skåret tallerken- af een personale som havde munden fuld af mad, da hun tog i mod vores order, og som kom på slæbende fødder da hun serverede :(
1 time for at få 2 burger med pommes
1 time for at få 2 burger med pommes. Der var ikke særlig mange mennesker, men kun 2 drenge på arbejde. Der var 3 Der kommer efter os og fik deres mad før vores. Sidste gang vi kommer der.
1 times ventetid på 2 burgere er for…
Dog en rar betjening, det var positivt.
En gang var Bull et sted man besøgte…
Engang var Bull et sted man besøgte når man var rigtig sulten efter en stor greasy burger og en ordentlig spand pommes. Nu er det middelmådige halvkolde kedelige burgere med en lille slat pommes til. Den spareøvelse den nye ejer har lavet har i den grad kostet på kvaliteten og det må man bare sige er lidt af et gamble i en by som Odense med et ret godt udvalg af gode burgerjoints.
Jeg kommer ihvertfald ikke til at besøge Bull igen desværre.
Bare lad være
Aldrig har vi fået så kedelig og…
Aldrig har vi fået så kedelig og smagsløs burger, simpelthen spild af penge, bollen var så tør den nærmeste smuldrede, bøffen stegt ca 10 min for meget, helt grå og tør... Kommer aldrig mere......
Vi var 6 personer inde og spise og alt…
Vi var 6 personer inde og spise og alt var godt min datter ville så gerne have mere dressing i burgeren og det fik hun med det samme servicen i top og maden god vi gik 6 mætte personer derfra absolut et besøg værd - vi har været der før der går dog længe imellem vi kommer langvejs fra 1 1/2 times kørsel hver vej - men nyder deres dejlige burger og sprøde pomfritter når vi er på de kanter...
Hilsen mormor og morfar 60 og 62 år - datteren på 41 år børnebørn på 15 år og tvillingerne på 13 år
Lang ventetid, kold mad, dårlig service
Ventede over en halv time på maden som var kold undtagen fritterne. De fik lov til at lave det igen og anden gang var problemet det samme. Vi så 3 meget unge mennesker som slet ikke havde styr på det antal gæster samt dem der havde bestilt hjemmefra. Virkelig dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen
Alt vores mad var lavet helt forkert.😶
Alt vores mad var lavet helt forkert.😶
Og to burgere der var brændt på.
Deres burger smager af leverpostej på…
Deres burger smager af leverpostej på den virkelig dårlig måde (selv rigtig leverpostej smager bedre, anbefaling ville være at skifte bøffen ud med rigtig leverpostej, på den måde ved man da hvad man rent faktisk køber). Spild af penge - kast jeres penge efter Sunset, ja selv MC er sgu bedre...
Forkert og kold mad
Bestilte mad kl. 17.35, klar til afhentning kl. 18.
Vi ankommer til restauranten og spørger om vi kunne få lov at spise på stedet i stedet for at tage det med os hjem. Det var ikke et problem.
Kl. 18.09 var vores mad klar, i en take away pose.
Vi vælger alligevel at tage det med hjem. Vi sætter os til at spise, da vi skal have nogle fritter havde de pakket deres fritter med ost og bacon (hvilket vi ikke ha de bestilt).
Vi ringer til restauranten og spørger om vi kan få refunderet pengene for fritterne. Det kunne vi godt hvis vi kom tilbage til restauranten, eller vi kunne få tilsendt et tilgodebevis med det samme.
Medarbejderen spørger efter et tlf. Nr. Som han får, og fortæller os at han vil sende tilgodebeviset med det samme.
Der blev lagt på, og intet er der sket.
5 gæster, 5 medarbejdere, langsom service og kold og forkert mad.
ALDRIG BULL BURGER IGEN!
2 ansatte på arbejde
2 ansatte på arbejde. 2 kunder. Alligevel ødelægger de maden helt, og halvdelen var uspiseligt. Får de overhovedet nogen oplæring? 🤣
Gordon Ramsey havde sgu brækket sig
Da jeg ankom for at hente en levering…
Da jeg ankom for at hente en levering fik jeg at vide at ordren var blevet udskudt med en halv time fordi “det havde de mulighed for” og andre der kom og hentede havde bestilt til de tidspunkter så det var jo fair de kom før min ordre. Det gjalt åbenbart bare ikke min ordre som det var fair at forsinke.
Under al kritik
Engang var Bull burger Odense , det bedste sted at få mad … dengang da stifteren stadig selv havde det .
Nu er det anden gang igår at jeg og en veninde gik derfra UDEN mad og med returneret penge .
Der sad 2 kunder og spiste da vi kl 19.45 trådte ind , bestilte og ventede … yderlig 2 gæster kommer samt 2 just eat udbringer dukker op og får deres mad . Jeg efterlyser om de har glemt vores bestilling og dér starter kaos’et .. de har givet vores mad til de forkerte og de 2 unge drenge render forvirret rundt . Efter 20 min gider
vi ikke vente mere og beder om vores penge … eftersom de lukker kl 21.00 så ville vi have 20 min til at spise .
Ikke én gang bliver der sagt noget med kompensation/ undskyldning eller noget . Udover ‘ så må i jo så beholde sodavanden ‘ som vi jo havde drukket af . Under al kritik .
2 på job og under 8 gæster .. Holy moly ..!
Sidst vi var der og havde næsten samme oplevelse var der flere gæster der også gik !
Der var maden forkert , så var den ene burger kold og ja … nu boykotter vi BULL.
Ca. 129,- for en menu er jo ikke ‘ billigt ‘ og skal ikke spise på så kort tid .
Aldrig mere Bullburger
Aldrig mere Bullburger. Engang var Bullburger det bedste sted at købe burgere. Nu er det helt i bund.
Bestilte online: Milkshake (som de så ikke havde, da vi skulle afhente) + kolde slatne pommes frites + manglende dressing og ananas i salat.
Generelt en meget dårlig oplevelse og så til høje priser, der forventer mig altså en god kvalitet. Til andre kunder: Bestil andet sted.
disaster!
disaster!
takeaway order 25 minutes late, missing mozzarella sticks, with 2 burgers made by a beginner, disgusting!
En fin oplelelse - Fin behandling og god kommunikation ved…
Fin behandling og god kommunikation ved bestilling. Maden kom til tiden, smagt godt og det der skulle være varmt var dejligt varmt. God oplevelse hos os alle 4.
Super lækker mad
Super lækker mad. Seriøst den bedste burger man kan få i Odense. Deres original dressing er legendarisk god. Kæmpe anbefaling her fra!