Buitengewoon Reizen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Perfect geregeld weer! Behulpzaam, goed hotel, lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpunt zijn de minder-valide kamers. Doucheplank tegen de muur is slechts 25cm breed, veel te smal voor iem... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Casa Vacanze I Girasoli is heel rolstoelvriendelijk en heel rustig gelegen met zwembad en fitnessruimte! Voor wie graag rust van de rust geniet is dit een ideale plek, maar minder aanbevolen voor de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een prachtig huisje, vlak aan zee, waar je ook met de rolstoel vlakbij de zee kunt komen. De aanpassingen waren uitstekend. Automatische voordeur met code, hoog laag bedden, hooglaag keuken, opdraai e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hallo allemaal, wij als jarenlange klant, met altijd heel veel wensen kunnen niet achter blijven. Onze dochter afhankelijk van haar rolstoel en nog meerdere aanpassingen is dol op vakanties. Wij zijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Fornitore di escursioni culturali
  3. Hotel
  4. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Buitengewoon Reizen is er voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden wij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgen wij je vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

292 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topvakantie!

De medewerkers van Buitengewoon Reizen zijn erg vriendelijk en servicegericht. Dankzij hen een heerlijke vakantie gehad!

1 settembre 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Hallo Elsa, bedankt voor de positieve review. Groetjes Team Buitengewoon Reizen :)

Valutata 4 stelle su 5

Leuk reisbureau en vriendelijk personeel

Heel handig om geschikte hotels te vinden en parkeergelegenheid. Ook geven ze informatie over de steden. Daarnaast regelen ze alles eromheen, zoals de ferry etc. Je gaat met een gerust hart op vakantie!

27 agosto 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

We doen het graag! Bedankt voor de review Mevr Schut!

Geweldige vakantie

Geweldige vakantie, heel behulpzame schipper en matroos, leuke vaarroute en aanlegplaatsen, goede voorzieningen op het schip voor mensen met een beperking. Van tevoren dachten we aan een eenmalig reisje. Nu maken we alweer plannen voor volgend jaar.

19 agosto 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review, we staan voor jullie klaar Klaas jan pol!

Geweldige vakantie

Geweldige vakantie, heel behulpzame schipper en matroos, leuke vaarroute en aanlegplaatsen, goede voorzieningen op het schip voor mensen met een beperking. Van tevoren dachten we aan een eenmalig reisje. Nu maken we alweer plannen voor volgend jaar :-)

18 agosto 2019

Hallo Foekje Pol,
Bedankt voor de mooie review, we staan voor jullie klaar:)

Super fijn reisbureau.

Super reisbureau. Je geeft je wensen door en ze gaan voor je zoeken tot het juiste is gevonden. Al vaker bij hun geboekt en we blijven dit ook zeker doen in de toekomst. Ga zo door Buitengewoon Reizen!!!!!

18 agosto 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review Irene Dul:)

Valutata 2 stelle su 5

Nadat we al een keer een aangepaste…

Nadat we al een keer een aangepaste woning in Duitsland gehuurd hadden en erg tevreden waren, hebben we ook onze reis naar Japan via Buitengewoon Reizen afgesloten. Het contact vooraf was erg prettig en duidelijk en het was prima geregeld, de kamers en hotels waren allemaal rolstoelvriendelijk waardoor we een super ontspannen vakantie hebben gehad. Voor de volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Buitengewoon Reizen.

12 agosto 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Ondanks de twee sterren weten we dat jullie een geweldige reis hebben gehad:)

Bedankt voor de mooie review!

Uitstekend!

Erg vriendelijk personeel met veel verstand van reizen met een beperking. Al meerdere malen gebruik gemaakt van dit reisbureau en dat blijf ik zeker doen!

8 agosto 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review, we staan in de toekomst weer voor je klaar Simon Schiks!

Valutata 5 stelle su 5

Weer een heerlijke vakantie gehad dankzij Buitengewoon Reizen.

Voor het 2de jaar hebben wij weer een zorgeloze vakantie gehad. En dit jaar op Tenerife. Alles werd voor ons geregeld door Buitengewoon Reizen. Ik heb niets zelf hoeven doen. Alles stond klaar. De service op beide luchthavens, de rolstoeltaxi heen en terug, de hulpmiddelen op de kamer. Nergens hoefde ik over na te denken ! Volgend jaar weer boeken wij onze complete vakantie bij Buitengewoon Reizen!

27 luglio 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee.
We staan in de toekomst weer voor je klaar:)

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen. Alles was van top tot teen geregeld. We hebben een zorgeloze vakantie gehad. Het was onze eerste keer met de rolstoel, vonden dat beide erg spannend. Maar het was echt heerlijk!

19 luglio 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Buitengewoon reizen, buitengewoon klantvriendelijk!

Great company. Arranged our trip with wheelchair from beginning till end, and were always available for questions or help. Will definitely make use of their services again!

12 luglio 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Thanks for the great review! We are very happy with that. 😊

Greetings Buitengewoon Reizen

Valutata 5 stelle su 5

Perfect geregeld en goede service.

Perfect geregeld en goede service.
Alles waargemaakt wat ze hebben beloofd.
Aanrader.

2 luglio 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review Sarah Landstra! Daar zijn we erg blij mee :)

Berlijn

Top organisatie! Van a tot z wordt alles tot in de puntjes geregeld waar je ook heen wil.

2 luglio 2019

Bedankt voor de review Lisette Telgenkamp! 🙂

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch weekend gehad in Haus…

Fantastisch weekend gehad in Haus Moselschleife. Accomodatie was perfect en veel leuke dingen te doen in de buurt.

23 giugno 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review over Haus Moselschleife Jeroen Bernsen!

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld, aangepaste voorzieningen prima in orde en contact gaat makkelijk en snel.

17 giugno 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee.

Village de la Guyonniere

Zojuist terug van een perfecte vakantie in de Vendée.
Als gehandicapte in een rolstoel is dat niet evident, maar met de organisatie van Buitengewoon reizen verliep alles van een leien dakje.
Prachtige accomodatie en perfecte organisatie!

13 giugno 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review Jos Poelmans :) ! Daar zijn we erg blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Park Ehzerburg is een toplocatie.

Park Ehzerburg is een toplocatie.
Mooi in de natuur gelegen en, niet onbelangrijk, goed aangepaste huisjes voor mindervaliden.
Zelfs aan de kleine dingen zoals stopcontacten bij de wc's en makkelijk overrijdbare goten is over nagedacht.
De prijzen zijn met 6 personen niet hoog, maar als je met minder gaat wel. Dus als alleengaande mindervalide is het niet te doen.
Aanrader voor als je met meerdere personen en 1 of 2 mindervalide personen op stap gaat.

13 giugno 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Beter laat dan nooit maar bedankt voor de review! Daar zijn we erg blij mee. 🙂

Valutata 5 stelle su 5

Great weekend in a treehouse

We booked a weekend away through Buitengewoon Reizen. We stayed at the Baumhaushotel Waldquelle, where we had our own 'baumhaus', which was a wheelchair accesible lodge. Very nice, modern and adapted for wheelchair user. We had a lovely stay. Very nice staff. Would recommend.

28 maggio 2019

Risposta di Buitengewoon Reizen

Better late than never but thanks for the great review! We are very happy with that!🙂

BELLISSIMO

We had a wonderful time in Italy thanks to the aid and assistence of Buitengewoonreizen. I can highly recommend this agency (and also the hotel we stayed at in Tuscany: i Girasoli). Us three travelled several times in the past with the help of Buitengewoonreizen. My mother who has secondary progressive MS never thought of going on holiday in her condition, but thanks to Buitengewoonreizen it was possible! With all the facilities the hotel could provide she was able to have a wonderful time! So grazie mille i Girasoli and Buitengewoonreizen for bringing this adress into our lives and helping us get there via transfer in a wheelchair taxi! We had everything we could wish for ( and more!)

23 maggio 2019

uitstekend geregeld

uitstekend geregeld; duidelijke informatie; persoonlijke benadering.

20 maggio 2019

Hallo Paul Antkowiak,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee.

Fantastisch hotel

Fantastisch hotel, met schitterende kamers, modern ingericht, mooie badkamer. Het ontbijtbuffet, is zeer uitgebreid, met veel eigen gemaakte producten uit de regio. Het personeel is ook erg behulpzaam en vriendelijk. verder uitgebreid info te krijgen voor uitspapjes in de regio. De kamer voor rolstoelers is zeer prakties, en alles is zeer rolstoelvriendelijk. We hebven erg genoten

15 maggio 2019

Hallo Andries Vos,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee.

Groetjes 🙂
Team Buitengewoon Reizen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più