Perfect geregeld weer! Behulpzaam, goed hotel, lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpunt zijn de minder-valide kamers. Doucheplank tegen de muur is slechts 25cm breed, veel te smal voor iem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Casa Vacanze I Girasoli is heel rolstoelvriendelijk en heel rustig gelegen met zwembad en fitnessruimte! Voor wie graag rust van de rust geniet is dit een ideale plek, maar minder aanbevolen voor de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een prachtig huisje, vlak aan zee, waar je ook met de rolstoel vlakbij de zee kunt komen. De aanpassingen waren uitstekend. Automatische voordeur met code, hoog laag bedden, hooglaag keuken, opdraai e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hallo allemaal, wij als jarenlange klant, met altijd heel veel wensen kunnen niet achter blijven. Onze dochter afhankelijk van haar rolstoel en nog meerdere aanpassingen is dol op vakanties. Wij zijn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Buitengewoon Reizen is er voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden wij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgen wij je vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.
Diezerkade 3, 8021 CW, Zwolle, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Het was erg fijn om het organiseren van onze reis over te laten aan Buitengewoon reizen, aangezien we in ons reisgezelschap iemand met een verstandelijke en lichamelijke beperking hadden. We hebben in de tussentijd een aantal wijzigingen moeten doorgeven en dat was nooit een probleem voor Buitengewoon reizen. De communicatie verliep makkelijk en vriendelijk en alle afspraken werden nagekomen.
Het hotel in Houffalize was geweldig met 2 volledig aangepaste grote, mooie en nieuwe kamers naast elkaar. Het hotel in Middelkerke was ook erg goed. iets minder gezellig qua inrichting, maar wel volledig aangepast. Het personeel van dit hotel heeft voor een deel ook een beperking en dat maakte het extra toegankelijk! Al met al zeer tevreden! Dank voor het ontzorgen Buitengewoon reizen.
Goed verzorgde vaart vooral voor mensen die hulp nodig hebben. Persoonlijke aandacht. Prima eten met uitstekende bediening.
Een goede en aangename comunicatie, alles goed geregeld.
Mooi locatie, prima huisje, helaas op het park zelf weinig te doen voor kinderen.
Zojuist teruggekeerd van onze vakantie in hotel Lanzarote Village.
Voor wat betreft de assistentie op beide luchthavens en de taxi op Lanzarote was alles perfect geregeld.
Ook de rolstoel in het hotel was snel beschikbaar.
Wij zijn zeer tevreden over alles wat jullie voor ons geregeld hebben. Een dikke pluim voor jullie.
Wij zullen zeker in de toekomst nog eens een beroep op jullie doen.
Ineke en Cor
Een week vakantie op SAMOS:
Via reisbureau Buitengewoon Reizen heb ik, eind september 2021, een pakketreis van een week geboekt op Samos.
Het ging om een uitgestelde reis i.v.m. corona.
Al vele jaren heb ik ervaring met Buitengewoon Reizen, zowel binnen als buiten Europa.
Zoals altijd heb ik alleen maar positieve ervaringen te melden.
De organisatie loopt naar wens, is persoonlijk, men werkt op tijd en men is betrokken.
Ik kan iedereen, die reist dit bureau van harte aanbevelen.
Anneke
Ik ben tevreden over het contact dat ik gehad heb over het huren van een (lichtgewicht) rolstoel.
De rolstoel stond netjes zoals afgesproken op de hotelkamer.
En deze werd na de vakantie in Drenthe opgehaald.
Goede service!
Ook het aangeboden hotel Bitter & Zoet in Drenthe is goed bevallen.
Handige site om de vakantie uit te zoeken. Reisvoorstel kwam snel en was duidelijk. Ook telefonisch contact gehad en vriendelijk te woord gestaan. De vakantie was super, de accomodaties heel goed toegankelijk. De kamer in het overnachtingshotel was alleen niet ruim.
Met de vernieuwde site kun je jammergenoeg niet meer op je budget zoeken omdat de prijzen niet meer vermeld worden.
het hotel was prima, een fijne tijd gehad, goed advies van Buitengewoon Reizen
We hebben heerlijke dagen gehad in de aangepaste vakantiewoning. Voldoende ruimte om onze huisgenoot te verzorgen.
Een 5e ster ontbreekt omdat de douchstoel in de badkamer smerig was. Het weer zat in de zitting en de onderkant was vuil, schimmelig.
Gelukkig hadden we zelf een douche/toiletstoel meegenomen. Het zou vervelend geweest zijn als wij er afhankelijk van waren geweest
Ik heb dit ook gemeld bij de receptie van het park.
Uw organisatie bedankt voor de plezierige en snelle communicatie en correcte afhandeling.
Prima geholpen door buitengewoon reizen. We wisten al waar we heen wilden, maar zij hebben de boeking geregeld. Als we vragen hadden, legden zij contact met de eigenaar. Ook wanneer we iets door wilden geven, werd dit goed opgelost. Vriendelijk en behulpzaam.
Het is altijd zeer fijn om via buitengewoon reizen je reis te boeken. Door de jarenlange relatie die we met elkaar hebben weten wij wat we aan het reisbureau hebben en weet het reisbureau precies wat onze wensen zijn en waar onze behoefte ten opzichte van aanpassingen liggen. Ik ga altijd met een vertrouwd gevoel op reis.
Rob Hansen
We had a very pleasant stay at our holiday adress villapark Ehzerburg. It was a very Nice villa
Goede hulp bij uitzoeken reis. Kennis van zaken (hotels, voorzieningen). Aanrader.
Mooie omgeving, alles was goed geregeld wat betreft vakantiehuis. Het zag eruit zoals beschreven.
Great house, although too warm at night. Perfect beach, perfect beachwheelchair
Drie weken verbleven in De Egmonden.
Perfect aangepast voor minder validen.
Ruime appartementen. Rustig gelegen.
Aanrader!
We booked a vacation trip in Germany for a wheelchair person. Accommodation were exceptional comfortable. All necessary equipment was available. So we had a very good vacation, completely as expected.
Buitengewoon reizen did all above expectations.
Buitengewoon reizen heeft opnieuw een vakantie voor ons geboekt! Dit liep ook nu weer perfect! Vanwege de speciale wensen (hoog laag bed) en een aangepaste douche zijn de mogelijkheden vaak minder. Nadat we onze wensen door hadden gegeven kregen we een aantal opties. Nu hebben we een fantastische vakantie in Oostenrijk gehad.
Buitengewoon reizen heeft de juiste expertise betreft aangepaste vakanties voor mensen met een beperking. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkende medewerkers.
Sneller terug terugkoppeling kortom ik ben uiterst tevreden.