Valutata 1 stelle su 5

Advertenties zijn belangrijker dan het weer voor buienradar. De radar is niet te zien vanwege de keuzes die door het beeld staan. Die kunnen er naast of onder. Maar nee daar moeten Advertenties natuur... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb jarenlang buienradar premium gebruikt. Een paar dagen geleden werden de abonnementskosten afgeschreven maar bleek ik niet genoeg saldo te hebben. Ik heb meteen saldo bijgestort maar buienr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Idioot vaak abonnements pop ups op de website, kiezen voor betaalde site of gratis. Dan raak je dus je ingestelde plaats kwijt, twee keer, voor de radar zelf en ook voor de grafieken van temperatuur,... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geen wetenschap, pure willekeur

Buienradar schotelt ons geen wetenschap voor, maar louter willekeur. Om het uur staat er weer iets anders gemeld. De verwachtingen kloppen gewoon niet.

Ik omschrijf het als pseudowetenschap: Buienradar heeft altijd gelijk. En als het geen gelijk heeft, verdraait het de feiten dusdanig dat het alsnog gelijk krijgt. De werknemers en werkneemsters zijn eigenlijk helderzienden. Ze doen niet aan waarheidsvinding, maar belazeren de boel en en zaaien vaak onterecht angst met hun onbetrouwbare weersverwachtingen.

De laatste tijd worden we ook nog eens geconfronteerd met hinderlijke pop-ups. Zodra je de site van Buienradar aanklikt, verschijnt er een bericht met de vraag of je een abonnement zonder reclame wil.

Dat gaat dus nooit gebeuren. Op de eerste plaats moet Buienradar gewoon gratis blijven. Ten tweede ga ik nooit voor waarzeggerij en andere 'weerkletspraat' betalen. Ik kan enkel een zware onvoldoende geven. Verbeteringen zijn niet te verwachten. Buienradar weet het gewoon niet. Het kan niet eens het weer van gisteren voorspellen.

29 maggio 2026

Slechte nieuwe website

Ik kwam hier om te laten weten dat het nieuwe overzicht van de website vreselijk onduidelijk is. Helaas verneem ik hier dat ik niet de enige ben. In tegenstelling tot de anderen hier heb ik wel alle opties gevonden die je voorheen ook had. (Denk aan +3 uur vooruit of +24 uur vooruit).
Alleen slaat het nergens op hoe onoverzichtelijk het is. Beter gewoon de oude versie, want ik gok dat er nog vele klachten bij komen.

29 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Die nieuwe site is echt waardeloos…

Die nieuwe site is echt waardeloos geworden, ben overgestapt naar een andere. Ze zaten sowieso er altijd naast, maar die nieuwe site is echt een crime. Geen 3 uur vooruit kijken, je plaatsnaam kan niet meer ingevoerd worden, ik ben er weg.

28 maggio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Voorheen goed werkende app inlog, nu niet meer

Voorheen goed werkende appet inlog. Sinds RTL inlog telkens opnieuw akkoord geven bij elke wisseling. Gek wordend. Waarom krijgt deze RTL en ook DPG media ook steeds meer invloed op alle media. Ongelofelijk dat dat allemaal kan in vrij NL. Machtsblokken die veel te groot zijn geworden in een klein vrij land door alles op te kopen.

16 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Sinds de dagen van computers/AI & wat…

Sinds de dagen van computers/AI & wat nog meer, is niks meer mogelijk op logische vlak. Zoals het weer voorspellen. Eeuwige vijf voor twaalf berichten, einde der tijden-achtig manier van overbrengen. Terwijl ze het altijd voor 90% mis hebben, ook buiten Buienradar om. John Bernard dagen van too the point weerverslag doen is al + 20 jaar ten einde. Het klopt never nooit. Wat een achenebbisj.

15 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Pop up voor "Premium of Gratis met…

Pop up voor "Premium of Gratis met advertenties blijft terugkomen", voorheen was het de website om naar toe te gaan voor regenvoorspellingen, nu is het frustrerend. Ook klopt de voorspelling veel vaker niet t.o.v. vroeger (tot het regent, dan staat er ineens "regen" of vice versa). Sinds het optioneel betaald is geworden is het alleen maar slechter geworden.

14 maggio 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Het zou tot 20 uur droog zijn en om 18.45 begon het al keihard te regenen. Waardeloze app. Mij al zo vaak bedrogen. En dan ook nog vragen of je ze wil nomineren voor de beste site van Nederland.

13 maggio 2026

Opdringerig

Bij iedere stap op de website krijg je een popup met de vraag of je premium wil afsluiten tegen betaling. Bij IEDERE stap. Vraag het 1 keer, of maar de hele website een betaalde dienst.
Daarnaast kloppen de temperaturen vaak niet, ze wijken regelmatig 5 tot 10 graden af van iedere andere weer-app, die het wel allemaal met elkaar eens zijn.

12 maggio 2026

Verschrikkelijk slecht

Verschrikkelijk slecht! Daar kan je echt geen 2 minuten naar kijken. Elke keer dat je klikt steeds weer dezelfde pop-up. Was vroeger niet zo. Nu word je alleen zenuwachtig van deze site. Hier kom ik niet meer!

11 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Het gaat hier alleen nog maar om geld…

Het gaat hier alleen nog maar om geld verdienen.
GRAAIEN dus.
Want de data lopen systematisch achter,
niet bestaande regenbuien door trage (goedkope) verbinding met het datacenter.
Gevolg: Niet kloppende voorspellingen.

WEL:
Aanhoudende popups met gebedel om geld.
Wegklikken lukt niet meer, 3 seconden later staat het gejank om geld weer voor je neus.
En wel lopen zeiken dat KNMI ze niet mag nadoen.
Nou niet voor het een of ander maar die doen niets na want het enige wat jullie nog ophoesten is... juist ja GEZEIK OM GELD.

Hetzelfde bedrijf wat bij Lang leve de liefde zelfs de etiketjes van de Remia flesjes afhaalt want ohw... we kunnen er anders niets aan verdienen.

11 maggio 2026

Liever geen ster.

Liever geen ster.
Weersverwachting klopt van geen kant. Code geel voor vanavond en volgens buienradar geen regen voorspelt.
Al maanden klopt de voorspelling niet.

2 maggio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più