Valutata 1 stelle su 5

Zoals velen met ons de altijd waardeloze voorspellingen, jullie zetten zowel particulier als bedrijf voor een bijna onmogelijke taak om dingen te plannen. Het word tijd dat jullie een ander vak kiezen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Advertenties zijn belangrijker dan het weer voor buienradar. De radar is niet te zien vanwege de keuzes die door het beeld staan. Die kunnen er naast of onder. Maar nee daar moeten Advertenties natuur... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Voorheen goed werkende appet inlog. Sinds RTL inlog telkens opnieuw akkoord geven bij elke wisseling. Gek wordend. Waarom krijgt deze RTL en ook DPG media ook steeds meer invloed op alle media. Ongelo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Idioot vaak abonnements pop ups op de website, kiezen voor betaalde site of gratis. Dan raak je dus je ingestelde plaats kwijt, twee keer, voor de radar zelf en ook voor de grafieken van temperatuur,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

128 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Onbetrouwbaar!

Ik heb een proefabonnement afgesloten, toch werden via PayPal meteen 4,99 afgeboekt. Heb meteen een bericht gestuurd en een week later nog eens, maar er wordt niet gereageerd. Kwalijke zaak! Dit is gewoon bedrog!

26 settembre 2024

Muur ---- betalen ---- of persoonlijke advertenties aanvaarden

Gadverdamme, RTL Buienradar gaat de praktijken achterna van die andere grote bedrijven (mag helaas geen namen noemen). Mensen dwingen om óf een abonnement te nemen óf persoonlijke advertenties te accepteren van 125 aanbieders. Ik zou zeggen, doei Buienradar. Alhoewel het bedrag niet hoog is, is dit precies de reden waarom ik ervan door ga.

28 settembre 2024

Waardeloos

Waardeloos. Ineens weer een abonnement doen terwijl die nog liep. Maar als je dan een goedwerkende app krijgt? Nee hoor, bagger. Niet opstarten enz. Gewoon dramatisch. Ze hebben de naam maar ze zijn al met zo beroerd als het weer zelf op dit moment.

27 settembre 2024

Ineens een privacy muur

Ineens een privacy muur. Betalen om advertenties weg te krijgen snap ik (al werkt dit niet eens als ik de onderstaande reacties lees).
Maar verplicht tracking cookies accepteren is mogelijk zelfs verboden. Prima om advertenties te hebben maar niet op deze manier. Mooie start om een andere weer site de default te maken. Jammer, het was een prima site.

Slechtste weer app

Slechtste weer app. Geeft nu geen neerslag, terwijl de straten hier blank staan van een wolkbreuk van 15 minuten neerslag. Niet gezien door buien radar.

26 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Betalen met geld of je privacy

Of je koopt een abonnement waarbij je gegevens over jezelf bekend moet maken, of je wordt gedwongen gegevens te delen met talloze bedrijven onder het mom van 'gratis' gebruik van de website. Dit is schending van je online recht op privacy. Het is betalen of betalen met je privacy. Tot zo'n keuze zou niemand gedwongen mogen worden.

Valutata 1 stelle su 5

Niet doen! 4,99 betalen om geen advertenties te zien (Premium)

4,99 betalen om geen advertenties te willen te zien.
"Vooruit, laat ik dit maar doen. Gedoe met die advertenties ook altijd"
Account aangemaakt, betaalt etc.
Vervolgens de mededeling dat de app automatisch wordt omgezet naar een Premium abonnement.
Maar dit is niet waar!!
Bij elke nieuwe poging om de app te gebruiken, komt elke keer een pop-up menu naar voren met wederom de vraag of ik wil betalen of gratis (met advertenties) de app wil gebruiken?! Wtf! Alles geprobeerd. App verwijderd. Opnieuw geïnstalleerd.
Opeens lukte het.
Maar de volgende dag; hetzelfde issue. Wéér die pop-up. Om gek van te worden!
Nu al dagen achtereen. Terwijl mijn loginnaam in de app al in beeld is. Dit is echt bloedirritant en een héél domme bug!
Dus ik kap hiermee. Het abonnement zet ik stop. De 4,99 ben ik wel kwijt, maar wat is dìt ongelofelijk stom!

Ineens een betaalde service

Ineens een betaalde service. Ga wel naar weerplaza. Op zich jammer. Het werkte afgelopen jaren wel redelijk. Het was een beetje mijn go-to weer website. Nouja, springt wel weer een ander in dit gat.

Rupsje nooit genoeg

Jammer dat je moet betalen. Doe je dit niet dan weten ze alles van je. Bye bye dan maar. RTL word steeds meer "rupsje nooit genoeg" en tv maken kunnen ze ook al niet

Valutata 1 stelle su 5

Heel vaak een verwachting die niet uitkomt.

Dat motregen niet zichtbaar is op de radar, kan ik begrijpen.
Maar een 3 uurs verwachting daar mag ik toch wel wat op kunnen vertrouwen.
Vandaag eerst de 3 uursverwachting bekeken voor mijn locatie, zou droog blijven, dus gaan wandelen met de hond. Nog geen 5 minuten later brak er een plensbui uit boven mijn hoofd.
In de -1 stand heeft buienradar het dan wel goed. Kwestie van je fouten corrigeren.
Op deze manier heb je niets aan de verwachtingen van Buienradar. Ik vertrouw voortaan wel op mijn instinct, die heeft het vaker goed.

Valutata 1 stelle su 5

Premium abonnement werkt niet, is zinloos

Heb premium abonnement. Dat werkt gewoon niet. Ik moet bij inloggen steeds opnieuw een abonnement afsluiten. Ik wordt er elke keer uitgegooid, middels een pop-up en moet dan opnieuw inloggen. De enige manier om nu buienradar te kunnen gebruiken is kiezen voor -'Met advertenties'-, terwijl ik juist betaald heb om te kunnen kijken zonder advertenties. Sorry, dit is slechter dan slecht. Abonnement afsluiten is zinloos en maakt gebruik van de app alleen maar moeilijker. F. Paarlberg

Valutata 1 stelle su 5

Ik ga niet betalen was bij anderen wel gratis is

Helaas kan ik geen negatief aantal sterren geven. E 4.99 betalen voor iets waar tientallen andere gratis sites voor bestaan? NOOIT. En al zou ik dat ooit willen, er staat nergens VOORAF aangegeven hoe je moet betalen, zal wel weer verplicht moeten met internet bankieren en dat heb ik niet dus daarvoor betalen kan ik zowiezo niet. Apps zijn verwijderd.

Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più