Vi havde fornøjelsen af Buffetbussen til frokost/sommerafslutning på arbejdet. Og det var nok den bedste beslutning nogensinde. Hele processen om at de tog alt med og vi ingen opvask havde, samtidig m... Leggi di più
Bedre helstegt pattegris med tilbehør fåes ikke bedre. Alt virkede lige fra forespørgsel, bestilling og på selve dagen. Utrolig lækker og mør gris kom på dagen. Brian der kom med den var i top humør o... Leggi di più
Fra start til slut en 100% første klasses oplevelse, hurtigt svar på forespørgsler op til vores fest og verdensklasse service til festen. Maden smagte pragtfuld og der var rigeligt, så ingen gæster gi... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
BuffetBussen er en ombygget bybus godkendt af fødevarestyrelsen, så alt er i orden, som er klar til at leverer mad til jeres næste arrangement. Med vores brede valg af menuer er der smag for enhver, og mange forskellige muligheder.
6780, Skærbæk, Danimarca
- claus@buffetbussen.dk
- www.buffetbussen.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Maden fra Buffetbussen var bare…perfekt
Maden fra Buffetbussen var bare megagodt.
Dejlig varm, velsmagende og kødet var mørt og også gæsterne var begejstrede for maden og levering/servering. ;)

Folk er generelt spændte
Folk er generelt spændte, når bussen ankommer.
Maden lever som sædvanligt op til forventningerne, dog med en enkelt smutter.

Vi havde besøg af Buffetbussen
Vi havde besøg af Buffetbussen, da vi holdt 2 x 60 års fødselsdag for familien. Der var lækkert mad og god service til 70 gæster, der for de flestes vedkommende, steg ombord i bussen for første gang.
Vi påskønner også, at der opfordres til, at vi tager resterne med hjem, for at undgå madspild.
Tak for mad og opvask.
VH Jytte og Dres.

Buffetbussen til fødselsdag 🇩🇰
Fantastisk koncept, vi brugte Buffetbussen i lørdags til 60 års fødselsdag og det var supergodt, lækker forret,lækkert kød , kartofler og ikke mindst salat bar og andet tilbehør. Så vi kan varmt anbefale at bestille Buffetbussen .

Alt foregik som aftalt
Alt foregik som aftalt, madet var perfekt tilberedt og der var rigeligt af alt. Så kun ros og tak til den Kvindelige Chauffør.
Ulla og John
En oplevelse som til fulde opfyldte…
En oplevelse som til fulde opfyldte mine forventninger.
Bussen til tiden, maden perfekt og servicevenlig chaffør.
Man bør dog være opmærksom på, at såfremt arrangementet afholdes fra middag, at tiden kan være lidt knapt, da bussen måske skal videre. "Buffetbussen" kan måske gøre det lidt tydelige med hensyn til tidspunkter?
Alt i alt en rigtig god oplevelse og vil klart anbefale denne oplevelse.
Fantastisk lækker mad HVER gang vi har…
Fantastisk lækker mad HVER gang vi har bestilt bussen!
Utroligt venligt personale med styr på det hele:-)
God mad, men uden forret.
Bussen var kommet afsted uden den bestilte forret, som vi så måtte undvære. Der var heldigvis så rigeligt at hovedretten af ingen gik sultne fra bordet. Der blev desuden givet et relevant afslag i prisen på stedet, så sagen blev lukket med det samme. Summasummarum, så var det nok kokkens stolthed, som led størst overlast.
Vi var super tilfreds 😊 Kagetapas kan…
Vi var super tilfreds 😊 Kagetapas kan klart anbefales
God kontakt
God kontakt , skøn mad og nok af det , rigtig flink personale , resten tager jeg på en mail
Maden var top doller
Maden var top doller, alle sagde tak for vidunderlig mad. Betjeningen var uovertruffen. En dejlig sølvbryllupsoplevelse. Fås ikke bedre!!!
Vi er meget begejstret over den…
Vi er meget begejstret over den fantastiske service vi har fået af Buffetbussen. Og maden smager himmelsk.
God mad og god service
God servise og lækker mad
Fem stjerner herfra...
Lækkert mad. Mørt kød. Kom til tiden. Alt var perfekt. De medbringer service så det er dejlig nemt hvis man vil slippe for opvasken!
Vi havde en reception hvor der kom 300
Vi havde en reception hvor der kom 300 mennesker og det klarede Buffetbussen til ug.
supper god mad