Buffetbussen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Vi havde fornøjelsen af Buffetbussen til frokost/sommerafslutning på arbejdet. Og det var nok den bedste beslutning nogensinde. Hele processen om at de tog alt med og vi ingen opvask havde, samtidig m... Leggi di più

Bedre helstegt pattegris med tilbehør fåes ikke bedre. Alt virkede lige fra forespørgsel, bestilling og på selve dagen. Utrolig lækker og mør gris kom på dagen. Brian der kom med den var i top humør o... Leggi di più

Fra start til slut en 100% første klasses oplevelse, hurtigt svar på forespørgsler op til vores fest og verdensklasse service til festen. Maden smagte pragtfuld og der var rigeligt, så ingen gæster gi... Leggi di più

Bussen var kommet afsted uden den bestilte forret, som vi så måtte undvære. Der var heldigvis så rigeligt at hovedretten af ingen gik sultne fra bordet. Der blev desuden givet et relevant afslag i pri... Leggi di più

1. Consegna di pasti a domicilio
  2. Ristorante self-service

Informazioni fornite da varie fonti esterne

BuffetBussen er en ombygget bybus godkendt af fødevarestyrelsen, så alt er i orden, som er klar til at leverer mad til jeres næste arrangement. Med vores brede valg af menuer er der smag for enhver, og mange forskellige muligheder.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service fra første kontakt

Super service fra 1. henvendelse, omkring 1 arrangement. Hver gang venlig og professionel vejledning. Prisen holdt, trods kommunikation 1 helt år før. Virkelig lækker mad og rigeligt af dette. Kan kun varmt anbefale Buffetbussen!!!!

16 gennaio 2024

Helt fantastisk koncept

Helt fantastisk koncept. Og rigtig venligt personale der følger med bussen. Og enormt lækkert mad som både ser lækkert ud og smager fantastisk.

9 gennaio 2024

Risposta di Buffetbussen

Hej Camilla! 1000 tak for tilbagemeldingen. 🌹 Dejligt at I havde en god fest.

Top dollar

Fra første kontakt pr. telefon, til vi vinkede farvel til bussen, var alt lige som vi var blevet lovet. Maden var meget lækker. Bussen var ren, og indbydende. Alt i alt, et fedt og veludført koncept. Vi var meget tilfredse.

30 ottobre 2023

Hej Henrik! Tak for tilbagemelding - dejligt at høre at alle var glade. 😃

Først og fremmest var maden kold da vi…

Først og fremmest var maden kold da vi skulle have den.
Vi havde bestilt helstegt pattegris og det er jeg i tvivl om det var det vi fik fordi det var ikke særlig frisk men derimod tørt og sejt kødet.

Flutes var kolde og kartoflerne var ikke friske men vandet og virkede som flere dage gamle.

9 ottobre 2023

Super måde at gøre det på.

Har ikke andet end rosende ord.
Super nemt, kommer helt som aftalt, maden er lækker og der er nok til alle, og opvasken kører de med.

23 settembre 2023

Dejligt at høre, at I havde en god oplevelse. 😃

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, alt var super godt, ikke sidste gang vi får derfra 😀

13 settembre 2023

Risposta di Buffetbussen

SUPER! Vi glæder os til næste gang...🤩

Super koncept

Buffet bussen passede rigtig godt ind i vores måde at holde fest på. Gæsterne roste maden, som var indbydende og velsmagende. Vi gi'r de bedste anbefalinger.

16 settembre 2023

1000 tak for rosen!🌹 Dejligt at I havde en god fest! 🤩

Super god oplevelse

Punktlig, super god service, nok af alt mad, og virkelig lækker kagetapas.

Jeg vil anbefale dem til hver en tid

25 agosto 2023

1000 tak for anbefalingen. Dejligt at I havde en god fest! 🇩🇰

God service/kommunikation

God service/kommunikation. Fint udvalg fra menukortet og så smager det bare rigtig godt. Perfekt til firmaarrangementer og fester.

14 agosto 2023

1000 tak for ordene - vi glæder os til næste gang! 🤪

En god oplevelse.

En god oplevelse.
fik for et par dage siden mad til en fest med ca. 60 gæster. Maden var god, betjeningen i top, og gæsterne havde en sjov/anderledes oplevelse, og alle har rost konceptet. Har også fået god hjælp ved bestilling og ændringer inden festen. Fuld tilfredshed herfra

12 agosto 2023

Hej Anne! tusind tak for din flotte tilbagemelding! 🌹
Dejligt at høre, at I havde en god fest!!!