Bruun Rasmussen Kunstauktioner Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg indleverede den 20. juni to ure til vurdering hos Bruun Rasmussen. Jeg modtog efterfølgende en vurdering af det ene ur, men intet om det andet. Den 23. juni skrev jeg derfor og bad om en samle... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Efter de er blevet solgt, er deres samlede salærer blevet omkring 50%, hvilket jeg nu mener er over grænsen. Det er 18% den ene vej, 28% den anden vej, og for hver online auktion et grundgebyr på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

“Feux de Route” by Caty Latham Won an auction three days ago in Denmark, today in Stockholm Sweden prior to lunch i got mess. from postnord that delivery been done. Opened front-door and an extreme... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Casa d'aste
  2. Servizi di aste online

Scritti dall'azienda

Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Scritti dall'azienda

Auktioner for alle!
At handle på auktion er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Det er her, du kan købe de sjældne, fine og udsøgte effekter, som du ikke finder andre steder. Det er også her, du oplever spændingens sus, når kampen om et værk af yndlingskunstneren sætter ind, ligesom det er her, du mærker glæden – eller ærgrelsen – når hammeren endelig falder! Bruun Rasmussen Kunstauktioner er ét af Danmarks ældste auktionshuse og er samtidig blandt Skandinaviens førende. Når det gælder specialviden, markedsindsigt samt vurdering af kunst, antikviteter, design og samlerobjekter tilbyder Bruun Rasmussen ekspertise fra kompetente og erfarne medarbejdere. Det hele startede den 6. oktober 1948, hvor Arne Bruun Rasmussen lod hammeren falde for første gang i auktionssalen i Bredgade 33 i København. I dag ledes den familiedrevne virksomhed af Jesper Bruun Rasmussen, men næste generation, Alexa og Frederik Bruun Rasmussen, er også engagerede i auktionshuset. I 2004 blev den første net-auktion lanceret, og i dag er auktionshuset udbygget med flere afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og USA. Omkring 100.000 effekter sælges årligt på otte traditionelle auktioner samt daglige net-auktioner, hvor du kan byde på alt lige fra kunst, antikviteter, moderne design og smykker til bøger, mønter, frimærker, vin og våben. Uanset om du er på udkig efter et moderne maleri, en møbelklassiker, en funklende diamantring, et elegant armbåndsur eller en flaske fortryllende Champagne er der altid et rigt udvalg af emner i alle prisklasser på Bruun Rasmussens auktioner. Find selv dine egne favoritter på bruun-rasmussen.dk!
Kundeservice
Hvis du ønsker en uforpligtende vurdering af dit indbo eller samlerobjekter, benyt venligst vores online vurdering på bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål til effekter, som er på auktion hos os, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 8818 1010 / kundeservice@bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål af teknisk karakter, kontakt venligst vores IT-support på support@bruun-rasmussen.dk Alle andre spørgsmål rettes til vores omstilling på 8818 1111 eller info@bruun-rasmussen.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

48 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hvad foregår der??

Den 17. nov. indleverede jeg en lille akvarel til Bruun R.
Jeg fik at vide at den ville blive sat på auktion om ca. en måned.
I begyndelsen af året ser jeg så at den først vil blive sat på auktion den 23. jan. altså mere end 9 uger efter indlevering!! Jeg har nu taget akvarellen tilbage!!

9 gennaio 2024

Kære Thomas

Vi beklager meget, at der desværre er gået længere tid end både lovet og sædvanligt. Vi har i efteråret flyttet domicil fra Nordhavn til Kgs. Lyngby, som har krævet mere opmærksomhed samtidigt med den daglige drift, hvilket vi undskylder for. Dog er vi kommet helt på plads nu og glæder os til at byde velkommen i de nye rammer.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Valutata 1 stelle su 5

I have been a customer for a year and…

I have been a customer for a year and buyed several artworks and the first time y had problems, the customer cervice was so poor.
they erase a 28 % procent for nothing
Catawiki only 9 % and the customer service is 5 stars.
I never will use B R again.

11 ottobre 2023

Dear Wolf,

We appreciate you doing business with us. Happy to have had you as a customer.
Auction houses are all different and it is important to find the one matching your preferences.

Although, we are sorry to hear, that you are unsatisfied with both our customer service and business model. You are most welcome to inform further, by e-mailing to feedback@bruun-rasmussen.dk.

Wishing you a wonderful day.

Kind regards,
Lise /Bruun Rasmussen Auctioneers -Part of the Bonhams network

Super behandling

Var inde med noget keramik i afd Nordhavn som dog ikke havde værdi til auktion salg men fik behandling som havde jeg indleveret en vare til flere tusind kroner fantastisk proffesionel høflig service.

28 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Købte et lille maleri og havde lidt…

Købte et lille maleri og havde lidt problemer med leverancen( Post Nord). Jeg ringede til Brun Rasmussen og fik fat i en ualmindelig sød og hjælpsom medarbejder, som lovede at ringe tilbage når hun havde undersøgt sagen. Kort tid efter ringede hun og dagen efter havde jeg maleriet.
Top fin service😊

28 agosto 2023

Snobberi og falsk reklame

Snobberi og falsk reklame
'Få en vurdering af dine ting' Wow fedt... men det eneste svar man får er:
Varen er under vores minimumsgrænse og vi vil derfor ikke vurdere den...
Ikke noget med hvad, hvem og hvor og slet ikke noget om prisen...
Det er jo at holde folk for nar

Update på deres svar - hvor arrogant det end er: JAMEN SÅ SKRIV AT I KUN VIL HAVE DYRE TING...
Lad være med at skrive at I tilbyder vurdering. Og jeg vidste ikke at jeres eksperter kun er uddannet til at kunne vurdere dyre ting??? Jvf svaret så er det jo - åbenbart - det det er gået galt

5 settembre 2023

Kære Martin

Mange tak for din feedback, som er taget ad notam.
Vi forsøger, altid at agere så professionelt som muligt er. Når vi modtager vurderingshenvendelser indenfor varekategorier, som vi enten ikke har forudsætninger for at kunne vurdere -eller befinder os i et lavere prissegment end relevant at udbyde på vores auktioner, vil vi ikke kunne give et kvalificeret svar.
Vi beklager, at vi ikke kan vurderere alt og i alle prissegmenter, men håber at du finder svar andetsteds.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Samme niveau som Lauritz

Samme niveau som Lauritz.
Sælger smykke hos BR. Køber afregner, men BR afregner ikke videre til sælger. BR kommer med den ene undskyldning efter den anden.
Man kan ikke svare på anden vis end her.
Fejl er ok- men løgn på løgn på løgn. Og tlf der bliver lagt på af jeres medarb og at I ikke vender tilbage s aftalt.
Det kan gøres bedre - meget meget bedre

1 settembre 2023

Kære Camilla

Vi beklager dybt, at vi ved en ekstraordinær menneskelig fejl, ikke har afregnet rettidigt for det emne, der var betalt af køber. Vi har dags dato bankoverført afregningsprovenuet for dette emne til din konto.
Det andet solgte emne, der endnu ikke er betalt af køber, afregnes iflg. vores salgsvilkår først når køber har betalt. Alternativt, udbydes emnet igen på ny auktion hurtigst muligt uden yderligere omkostninger.

Med ønsket om en rigtig god weekend -og lad os endelig vide, hvis der er andet vi kan være behjælpelige med.

Fortrød handel på netauktioner

Fortrød handel på netauktioner

Sød tilbagemelding - at det var ok - pengene VAR trukket MEN tilbageført samme dag

SÅ flot

Tomlen op 👍🌞🌻

Mvh Susanne Johnsen

29 giugno 2023

Kære Susanne

Vi takker for din feedback -og er glade for, at du er tilfreds med fortrydelsesprocessen.
Lad os endelig vide, hvis der er andet vi kan være behjælpelige med.

Valutata 4 stelle su 5

Absolut tilfreds med min handel

Jeg er vældig godt tilfreds med min handel med BR. Tak, i den forbindelse, til Helene Starup og Niels Raben, for kyndig vejledning og hjælp. Anbefaler.

11 aprile 2023

Kære Jeppe Højholt

Skønt at høre, at du har haft en fin oplevelse hos os.
Vi takker for din tid og feedback -og glæder os til at assistere dig fremover.

Valutata 1 stelle su 5

Uprofessionel og meget dårlig service

Jeg købte en rejseskrivepult med tilhørende papirer og et brev fra en berømt dansk general. Modtog pakken hurtigt, men måtte konstatere at brev og papirer manglede. Dermed var skrivepulten værdiløs. Jeg henvendte mig straks B&R og efter en tlf samtale og derefter en e-mail, fik jeg endelig et svar. De fastholder at de har pakket indholdet med og sendt det sammen med skrivepulten. Dermed er papirerne gået tabt, en yderst trist situation for sælger og ikke mindst for mig, som nu desværre må annullere købet.1 stjerne og det for den hurtige transport, resten har været en dårlig oplevelse.

12 aprile 2023

Kære S. Thuesen

Vi beklager meget det ærgerlige forløb, hvor det modtagede ikke har været identisk med emnebeskrivelsen. Vi har forsøgt at lokalisere det manglende indhold -både internt og hos vores transportør, men har desværre ikke haft succes med at findet dét.

Vi takker for din tid og ulejlighed og håber, at du i fremtiden ikke får behov for at benytte fortrydelsesretten.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Med venlig hilsen, Lise/Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Valutata 1 stelle su 5

Indlevering forsvundet på mystisk vis

Indleverede en ring som blev vurderet til 2.000kr med mindste pris på 1.000kr.
Efterfølgende går der lang tid uden ringen kommer op. Får herefter en forklaring om at ringen er forsvundet og atø de ikke har nogen ide om hvor den er. De beklager og siger at de ikke kan gøre andet end at overføre 2.000kr uden salær osv. til min konto. Jeg er stærkt utilfreds fordi jeg sidder med en kvittering på at ringen kostede ~21.000kr I 2012 og de mener at når de vurderer den til 2.000kr så er det (hypotetisk), det ringen er værd selvom den aldrig kom på auktion. I mine øjne er det svindel. De ved at en forsikring kun dækker hvis de reelt har haft indbrud og de slipper afsted med at 'smide' kunders ting væk. Fuldstændig uhørt og ekstrem dårlig moral.

9 febbraio 2023

Kære OJ

Vi beklager meget, at ringen er bortkommet i Bruun Rasmussens varetægt og forsinkelsen i håndtering.
Når der indleveres emner til BR, modtager man som sælger en indleveringskvittering hvoraf både vurdering og minimumspris fremgår. Vi forsøger altid at sætte en så realistisk vurdering som muligt, ud fra udbud/efterspørgsel i det aktuelle marked. Vurderingen er derfor prisen, som vi forventer at emnet kan indbringe på auktion.
Normalt vil et sælgersalær blive modregnet hammerslaget til udbetaling, hvilket vi i dette tilfælde har valgt ikke at gøre.

Vi håber meget, at kunne demonstrere ved en anden lejlighed, at det er yderst sjældent at indleverede emner bortkommer hos os.

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse og fin afvikling af salg.

Et meget professionelt og venligt personale.
Jeg har kun ros til overs og kan varmt anbefale dem.

21 febbraio 2023

Kære Morten B

Vi er meget glade over at vide, at du er tilfreds med din oplevelse hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

Hermès

“Feux de Route” by Caty Latham

Won an auction three days ago in Denmark, today in Stockholm Sweden prior to lunch i got mess. from postnord that delivery been done. Opened front-door and an extremely well packed box just sat outside. Quality in goods, delivery, payment - top notch extremely satisfied - well done

24 gennaio 2023

Dear Claes,

So happy to hear you had a great experience with our auction house.
And thank you for taking the time to write this review.

Wishing you a wonderful day.

Kind regards,
Lise at Bruun Rasmussen Auctioneers

Suverænt koncept, professionelt firma

Har flere gange som sælger benyttet konceptet Direkte Auktion. Det fungerer suverænt, større effekter afhentes efter aftale af fragtmand ved din dør, mindre effekter sender du selv efter modtagelse af label fra auktionshuset. Det eneste, du der er forpligtiget til er at pakke tingene godt. Sælger og køber kender ikke hinandens identitet på noget tidspunkt. Rimeligt salær som sælger, 9% af hammerslagspris samt kr. 50.
Fint koncept, der sparer især også udkantsdanmarks kunder for mange kilometer på landevejen samt tiden dertil. HUSK: Der kan grundet fortrydelsesret gå op til ca. 30 dage efter et salg før pengene kommer ind. Men de kommer. Mvh. en yderst tilfreds sønderjyde

13 gennaio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Er som regel tilfreds med køb/salg hos…

Er som regel tilfreds med køb/salg hos BR. Jeg vil blot ønske at refundering kan ske hurtigere og jeg har også et stort ønske om at det kan blive nemmere at returnere fortrudt køb. Det kunne være en returlabel, så man ikke er i tvivl om til hvilken adresse der skal returneres og samtidig ville varen være forsikret under returtransport. Udgiften til dette kunne modregnes i refunderingen. Tror det ville gøre det lettere for alle parter, og den service har mange netbutikker.

26 dicembre 2022

Ja de snyder

Ja de snyder, lyver og stjæler. De bytter den ægte vare ud med en tilsvarende falsk / kopi, for derefter at sælge den ægte vare på auktion i udlandet ( USA eller Uk) hemmeligt! Tyveri

16 dicembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Dygtigt auktionshus både til køb og salg

Jeg har både købt og solgt hos BRK mange gange. Når man køber er det en god idé altid at se varen på eftersynet, da farvenuancer er svære at bedømme på billeder. Jeg har et par gange fortrudt et køb, da de ikke fungerede i min indretning, og de har altid taget varen retur inden for 14 dage uden problemer, blot spurgt hvorfor så de evt kunne rette i beskrivelsen hvis jeg havde fundet en fejl. Fejl og mangler nævnes i deres beskrivelser og der tages højde for dem i vurderingen. Jer er godt tilfreds og nyder at tilføje nye ting til min samling og sælge hvis jeg finder noget bedre til den plads på væggen

21 novembre 2022

Ren svindel

Ren svindel. De opkøber kunst privat for alt for lave vurderinger. Præsenterer ikke værkerne orden i den oprindelige auktion. Håber politiet snart tager affære

24 novembre 2022
Valutata 3 stelle su 5

Har altid kun haft gode erfaringer med…

Har altid kun haft gode erfaringer med BR både ang vurdering og køb. Altid god service og gode og realistiske salg.
Håber dog firmaet laver ny personale politik så medarbejdere ikke selv måde købe hos dem da troværdigheden forsvinder helt. Ærgerlig sag.

23 novembre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più