Top du tp
Suite à l achat d un lot de disque dur gamer ssd, j’ai fait connaissance d’une entreprise d informatique très pro et qui ont des très très bons prix
Je suis ravi d’avoir trouvé ce nouveau fournisseur
Bliv klædt på til en karriere i erhvervslivet. Niels Brock tilbyder uddannelser fra HG og handelsgymnasiet til videregående uddannelser og kurser.
Danimarca
Je suis ravi d’avoir trouvé ce nouveau fournisseur
Utrolig dårlig kommunikation og behandling vedr. GSK-fag.
Den værste skole jeg nogensinde har mødt i mit liv, nogen elever er så racistiske at de bruger N ordet. Når man kommer til studievejlederen er de virkelig nedladende når de snakker med en, total uprofessionelt studievejledere i har. 1. Måtte ikke får lov til at komme ind på EUX pga jeg kun dumpet engelsk? Selvom de sagde i starten hvis man dumpet et fag, vil man stadig komme ind på EUX-kontor udd. Studievejlerederen laver en vurdring af mig selvom de ikke har snakket med mig eller kender mig, men en vurdering jeg ikke er uddanelse parat, og løg at de har snakket med mig i telefonen DET HAR DE IKKE. Heldigvis er der en anden EUX -kontor uddanelse som har taget mig ind.
Lidt sjovt
Hhv. adm. direktør på Niels Brock og formand for bestyrelsen på Niels Brock laver en citat omkring
“På erhvervsgymnasierne har vi lang erfaring med at uddanne mønsterbrydere, og vi ved, hvor vigtigt det er at være tydelig og eksplicit i ’at bygge stilladset op’ om de unges uddannelse”
alt hvad de lover og siger, stoler ikke på deres uddanelse system især overfor anden etnisk baggrund, de kører deres egen system som de vil. Håber aldrig min vej finder hos jer igen.
Jeg er elev og er desværre nødsaget til at tage skoleforløb på Niels Brock. Jeg har aldrig i mit liv oplevet et så uprofessionelt sted og lærerstab.
Der er så stor forvirring om hvilke opgaver man skal løse, hvilke aflevering man skal lave, hvornår man skal møde osv. Undervisningen får man intet ud af, da de ikke har styr på noget som helst. Derudover så sidder man 30 elever i et klasse lokale der er beregnet til 15 elever. Der er 24 grader varmt i lokalet og det er ikke til at arbejde i. Jeg ville ønske der var et andet alternativ.. Man ender op med at stresse og blive rigtig forvirret da de på daglig basis giver misinformation eller ikke har talt sammen med de øvrige lærere. Største delen af eleverne jeg har snakket sammen med deler den samme oplevelse og det er et kæmpe problem for indlæringen hos eleverne. Hjemmesiden, som er fyldt med stavefejl, forvirringer og utallige sider i stifinderen og menuerne er ikke til at finde rundt i - det er ikke specielt brugervenligt. Ud over dette, så er det et generelt problem at de enkelte lærere har hver deres måde at lægge opgaverne op på eller undervise. Når man har en opgave for og endelig skal se en video, så kræver det man laver en bruger. Ved nogle af de links man går på, der er siden ikke sikker.
Det er også en rigtig ubehagelig oplevelse for de fleste af os, at vi konstant skal sætte os ind i nyt emne og fremlægge under disse omstændigheder.
Jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke bliver taget hånd om dette. Stå nu ved jeres skole og gør det godt for eleverne? Ved at ændre på jeres hjemmeside og gøre den brugervenlig, så snakker I alle samme sprog. Jeg er 100% SIKKER på, at alle elever på skolen minimum ville kunne hæve 1 karakter op, hvis I følger tiltagene.
Det er den væreste skole jeg nogensinde er gået på, de tag ikke hensyn til Sps elever udover det giver de dem kun ekstra tid til eksamen det er kun den hjælp man få som sps elev. de giver dig karakter udfra hvad de Synes om en, et godt eksempel da jeg er ordblind blev nogen af mine opgaver rettet igennem, af mine venner som læser på universitet men alligevel fik jeg kun 02, fik afleveret en kæmpe opgave som var rigtige god, hvor jeg så bliver bliver beskyldt for plagiet, og har aldrig snydt i mit liv bliver kaldt ind på kontoret hvor jeg spørge indtil opgaven og om de kunne vise mig hvor jeg har taget opgaven fra nu når de mente at jeg havde kopieret den, de viser mig de forskellige kilder som dukker op på deres skærm, og de kilder der bliver vist på skærmen er det kilder som allerede er sat ind i opgaven som fodnote, de siger så måske har jeg brugt for meget af ordene fra de forskellige artikler jeg har brugt til og lave opgaven, dagen efter bliver jeg kaldt ind på kontoret hvor de så out of no WHERE fortælle mig at de har fundet den opgave jeg har taget den fra, for den første den opgave de havde fundet lignt noget de selv har sat samme, bliver talte ned til af inspektøren og vejlederen og nedgjort
Ikke nok med det, bliver jeg selv i tvivl om jeg har brugt for mange ord fra de forskellige artikler jeg har brugt til opgaven, derfra vælger jeg og undersøge den opgave de fortælle mig jeg har stjålet fra, da jeg søger på netted dukker der en opgave som minder om den de beskylder mig for har kopiet, den opgave som jeg fandt havde intet relation til mit og de lignte at de havde taget nogle af teksterne fra min opgave og sat det ind,
Lærerne behandler eleverne forskelligt
Man få ikke særlige meget hjælp og støtte
Sikker på der er en del racisme på den skole for man kunne mærke forskelsbehandling på os
udlænding , lærerne tjekket ofte vores computer i timerne
Der var så mange ting det er virkelige den væreste skole jeg nogensinde er gået på.
De gav mig meridt i dansk men efter et år fortælle de så at jeg ikke kan få fuld meridt jeg mangler dansk skriftligt, hvilket er fint men da jeg spurgte vejlederen om jeg havde brug for noget andet til at fuldfør
Min udannelse der sagde hun nej
Et år efter sender de et brev at jeg mangler dansk skrifligt et år.
Inspektøren er så uhøflige hun taler til hendes elever som robotter
Håber virkelige den skole ændre sig
Fordi det er virkelige en dårligeskole.
Vores engelsk lærer fortalte os i undervisning at i USA når man er mørk og render rundt med flashy tilbehøre betyder det at man kommer fra en fattige baggrund
Men de fleste hvid mennesker som
Ikke flasher er dem som
Kommer fra en rig baggrund det havde han nemlig læst på nettet.
Da jeg konfrontere ham
At jeg synes det han undervist var forkert og racistisk sagt fortælle han mig at han har venner fra Kenya og han er ikke en racist.
Forfærdlige skole hold jer væk!!!
På ingen måde min favorit skole. Måtte kæmpe mig i gennem min HG. Finde mig i at blive kaldt løgner pga. At den afd. Jeg var elev på valgte at have en galgning af en lære ansat!!!
Og studievejlederen var heller ikke til meget hjælp!!! Han viftede mig af da jeg gjorde opmærksom på at der skete ting der ikke burde overgå nogen somhelst.
Jeg er bare glad for at afdelingen nu er lukket. Og jeg håber for andre menneskers ve og vel. At den pågældende underviser ikke er ansat mere og har fået som han fortjener!!!!
Det er ikke skolens skyld at jeg fik min hue!!!!
Efter 4 uger på Niels Brocks sommerkursus, med Matematik på A niveau er jeg dybt skuffet. For det første følte jeg en tilstrækkelig mangel, fra Niels Brocks side, om at informere elever ved optagelse på deres GSK kursus, at de skriver sig op til HHX matematik på A niveau. Dette var jeg ikke den eneste som var uklar over, og vi var derfor 6 STX elever, som pludselig skulle sætte os ind i 3 års HHX matematik...
Derudover har der været en mangel på tilstedeværelse fra ledelsens side, og vores studievejleder, ja hun var sku på ferie. Så hende var der ikke meget hjælp at hente fra, og den email som vi kunne skrive til i stedet, fik man intet svar fra.... Hurra for ingen studievejledning på en uddannelse.
Til sidst vil jeg sige, at kun efter 4 uger på Niels Brock føler jeg, at man konstant har øjne i nakken, da man efter én fraværsdag, (hvor man havde informeret skolen om, at man var fraværende på trods af, at det er ulovligt fravær) får 5 smser som informerer en om, at man er fraværende. Derudover fik man også under forløbet smser som opfordrede til, at man gik ind på Niels Brocks facebook-side og delte deres videoer.
Nej tak til Niels Brock, totalt uprofessionelle når det kommer til korte kurser...
Dog vil jeg stadig give en stående klapsalve til jeres ansatte lærere, som formår at sætte sig ind i, at nogle elever kommer fra STX, og derfor skal have hjælp til at forstå matematikken på nye måder.
Jeg har nu gået på skolen i snart to år.
Det er to år hvor jeg har følt en heksejagt på enhver elev som kan tænke selv og har en holdning, inklusiv mig selv.
Lærerne er søde og gør deres bedste men det er svært at skabe god stemning når de hele tiden for ordrer fra ledelsen som er uretfærdige og virkeligheds fjerne.
Planlægningen af lektier halter også fordi der er for meget at nå på to år
I perioder sker der ingen ting og så pludslig for vi store opgaver i alle vores fag på en gang.
Når jeg foreslår at vi ikke skal skrive 3 afgørende projektrapporter på samme tid fordi jeg synes det giver et urealistisk billede af hvad eleverne kan præstere får jeg svaret " Den som tier samtykker" det viser bare hvor lidt ledelsen har sat sig ind i de ting som forgår på skolen.
Så hvis du ikke har noget imod falske løfter, dårlig behandling og en følelse af altid at have autoriteter på nakken så er Niels Brock en god skole.
Hvis jeg havde vidst disse ting før jeg startede var jeg ALDRIG started på Niels Brock!
Jeg skriver anonymt af frygt for at blive smidt ud for at ytre mig.

Risposta di Brock
Jeg er en nuværende elev på Niels Brock´s "gymnasieforberedende" 10.klasse, hvilket er ekstremt misvisende at kalde den, da den er på ingen måde er gymnasieforberedende.
jeg fik lovet et højt fagligt niveau, med ambitiøse elever, hvilket er løgn og latin. Matematik (og lidt i dansk) er nok det eneste sted, hvor jeg er blevet fagligt udfordret. Udover disse to undtagelser, er undervisningen på ingen måde beliggende på et højt fagligt niveau. Undervisningen er på en god dag, det der svarer til en 8.klasse.
Jeg oplever også, at jeg personligt ikke er blevet taget seriøst. Jeg har sagt gentagne gange, at jeg har fået lovet en anden uddannelse, nemlig en seriøs 10.klasse, og der er aldrig sket en forandring.
Jeg har især bidt mærke i denne sætning, fra Niels Brocks egen hjemmeside, omkring deres 10.klasse:
"Du skal vide, at niveauet er højt. Den gymnasieforberedende 10. klasse henvender sig til ambitiøse elever".
Dette er på ingen måde rigtigt. Som jeg tidligere har sagt, er det faglige niveau; i de fleste fag, maks på 8.klasses niveau. Og de andre elever på linjen har generelt (der er enkelte undtagelser) et så lavt niveau, og flere er ligeglade med deres fravær - at det virker lidt overdrevet at kalde dem "ambitiøse elever". Mindst 50% af eleverne i min klasse, har et niveau på maks. 7-8.klasse i flere fag, og dette resultere i at undervisningen bliver trukket endnu længere ned.
Mange af eleverne er også ekstremt umodne - og det er tydeligt, at de kun går på skolen, fordi de ikke blev erklæret egnet til gymnasiet i 9.klasse. Der er bl.a. folk der ryger inde i klasselokalerne, og det er sket flere gange, at elever fra de forskellige 10.klasser samler sig i grupper, og begynder at slås på gangen. Under ture ud af klasselokalet, har jeg også oplevet at flere elever kaster mad efter hinanden.
Da det så endelig for et par måneder siden, blev tid til at lærerne skulle vurdere hvorvidt man er egnet til gymnasiet, blev 80% af klassen erklæret egnet til gymnasiet. 80%?????? Nu vil jeg ikke blive personlig, men hvis 80% af den klasse kan blive egnet, kan en bjergged fra Sydamerika også blive egnet til gymnasiet. Det er sgu rystende, at Niels Brock mener, at 80% af min klasse kan sidde i tre år og modtage undervisning fra gymnasielærere, når de ikke engang kan koncentrere sig i en time – og de har på ingen måde det faglige fundament til at gå i gymnasiet.
Det gik op for mig, at Niels Brock´s ledelse udmærket er klar over problemerne med denne "gymnasieforberedende" 10.klasse, men de er ligeglade, da det for dem udelukkende handler om at få mange til at gennemføre året, så de kan få et lavt frafaldstal og et højt "uddannelsesparat-tal". Da dette resultere i, at flere elever er interesseret i at gå på Niels Brock, og da de får penge per elev på deres skole, er der en økonomisk gevinst i, at få deres 10.klasse til at virke bedre end den i virkeligheden er, så flere elever starter på den.
Niels Brock giver ikke kun misvisende, men direkte forkerte informationer omkring deres 10.Klasse.
Man kan opsummere Niels Brocks 10.klasse med et ord: Svindel!!!!
Og det er mig ubegribeligt, hvordan uddannelsesministeriet ikke har grebet ind overfor denne måde at drive en skole på.

Risposta di Brock
Ganske fornuftig uddannelsesinstitution.
Jeg har taget en 1-årig HGv online uddannelse.
De enkelte lærere går meget op i at eleverne får en god oplevelse og er meget hjælpsomme. Man får som elev en følelse af at lærerne kender en, selvom man aldrig har mødtes.
Super undervisning og oplagte lærere - Det er 5 stjernet!
Dog er administrationen til tider lidt sløv, ligesom det generelle informationsniveau er ikke-eksisterende.
Eksempelvis har flere elever spurgt ind til hvordan eksamen foregår, hvor svaret gentagende gange har været "Det kommer senere".
Jeg har spurgt ind til erhvervsuddannelsesreformen og om det har nogen indflydelse på vores uddannelse, men heller ikke her har svarene været super brugbare.
Der sendes en mail hver mandag med "dette er dine lektier", her ville det være rart at man informerede om f.eks uddannelsesreformen, eksamen, gode tips til praktikpladsansøgning m.v.
- Til dette svarer skolen "I skal lære selv at opsøge informationer", hvilket også er korrekt, men derfor er det stadig rart at modtage lidt grundlæggende info. Faktuelt er det jo langt fra alle, der er opsøgende selv.
Jeg er startet op på en kontor online uddannelse hos Niels Brock. Både i august 2011 og igen i januar 2012. Jeg måtte desværre hoppe fra deres første hold i august 2011..
Jeg meldte mig til igen i december 2011 med opstart i januar 2012, fik sendt papirerne ind og alt var godt.
-Liiige indtil jeg får en rykker på 500 kroner for licencer og kopier mv.
En regning jeg IKKE har fået!
Jeg kontakter Uddannelseslederen C.V. på denne kontor online uddannelse, hvor jeg forklarer ham at jeg ikke har pengene og intet har hørt om denne regning. Hverken på brev eller over tlf..
Han skriver tilbage at det ikke passer.. I flere omgange....!
Jeg synes godt nok at det er frækt at han som leder kan sidde og skrive sådanne ting til kursisterne - direkte beskylde dem for at lyve...
Han skriver også at jeg kan sige mig selv at jeg skal betale de 500 kroner for dét gjorde jeg ved første tilmelding. Men dette husker jeg absolut intet om! Og de andre kursister fra første hold har jeg også kontaktet for at høre dem om de kan huske om de har betalt et gebyr for licenser mv. Men det har de ikke, siger de..
Jeg får endvidere besked af C.V. at jeg SKAL betale pengene, ellers ryger det til inkasso...
Jeg føler mig godt nok bedraget!
Det er en skole jeg vil råde folk til IKKE at benytte!
High educated teachers, nice facilities, well connections and overall pretty excellent college.
Though the administration isn't optimimal enough. The staff I believe have too few according to the work which needs to be done.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.