Advarsel ! Pas på ! Hold jer langt fra Bricksite. I risikerer at miste jeres domæne. Da brugerne ikke kunne navigere rundt på min hjemmeside, ville jeg skifte selskab, men Bricksite vil ikke låse mit... Leggi di più

Advarsel : Hold jer fra dette svindelfirma! Brugerne kunne ikke navigere på min hjemmeside, og Bricksite hjalp mig ikke. Da jeg ville skifte til en anden udbyder, krævede det, at Briscksite låste min... Leggi di più

bricksite.dk får mine varmeste anbefalinger ! Hvis ikke lige "chatten" er igang, så er kundeservice rigtig hurtige til at svare gennem "support" Du kan stille alle spørgsmål vedr. hjemmesider og... Leggi di più

Simpelthen alt for dårlig service. Jeg har haft hjemmeside hos Bricksite i mange år og i år har de så lavet en omlægning. Efter det virker intet mere. Jeg kan ikke selv opdatere ændringer, knapperne... Leggi di più

1. Impresa di web hosting
  2. Provider DNS
  3. Provider di posta elettronica
  4. Azienda di software
  5. Web designer

Hos Bricksite har vi skabt et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside helt gratis. Med vores platform, kan du starte med en gratis konto og derefter tilknytte et hav af forskellige funktioner, der passer til dit firma eller dit private projekt. Du kan også tilknytte dit eget domæne og e-mail, så din hjemmeside får et professionelt udtryk. Udgangspunktet for din hjemmeside kan være et af vores mange flotte design, som er nemme at tilpasse, så din hjemmeside passer perfekt til dit brand. På få minutter kan du være online og præsentere dit firma eller projekt for verden. Bricksite giver dig muligheden for at oprette en professionel hjemmeside uden at skulle bruge tid og penge på at lære kodning eller design. Det er helt gratis at komme i gang med Bricksite, og vores support team er altid klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen med at få mest muligt ud af vores platform. Vores mål er at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at oprette en hjemmeside, uanset om det er et erhverv eller et privat projekt. Desuden, har vi også et stort udvalg af funktioner og værktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside og skræddersy den til dit publikum. Fra SEO-optimering til integrering med sociale medier, kan du være sikker på at Bricksite har alt, du behøver for at skabe en professionel hjemmeside. Så hvad venter du på? Start din gratis hjemmeside hos Bricksite i dag!

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

En femstjernet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ oplevelse

Et fantastisk team, som jeg efterhånden har lært at kende, siden det blev etableret. Teamets medlemmer yder altid en stor hjælp, og selv hvis man har svært ved det tekniske, er de utroligt tålmodige og imødekommende. Der tilbydes endda gratis kurser, som man nemt kan følge online.

Bricksite-teamet arbejder med en sjælden grad af gennemsigtighed – man oplever aldrig skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser. For mig, der har rundet nogle år, men stadig ønsker en stilfuld og moderne hjemmeside, føles det som at have et teknisk kyndigt barnebarn til rådighed døgnet rundt.

Man får altid et brugbart svar, og derfor kan jeg kun give Bricksite topkarakter og varmt anbefale det til andre, der overvejer at starte deres egen hjemmeside. Det er ikke bare brugervenligt, men også sjovt – og ovenikøbet til en rigtig fornuftig pris!

12 marzo 2025

Vil helt klart anbefale Bricksite til…

Vil helt klart anbefale Bricksite til alle, der ønsker en hjemmeside der ser professionel ud og til ”små” penge.
Jeg har brugt Bricksite i mere end 12 år, både den ”gamle” og den nye udgave.
Har lavet tre hjemmesider: Lemvig-paintball.dk, derefter vestjysk-friluftcenter.dk og helt for nydelig steenbjerre.com.
Bricksite er nemt at gå til, nem at tilrette, bruger venlig og tilbyder mange muligheder. De har også en fin hjemmeside med masser af hjælp, inspiration, tips, video mv.
De har en support på dansk, hvor de besvarer spørgsmål hurtigere end de fleste, har faktisk fået hjælp en søndag, det havde jeg ikke forventet.

Syntes også der jævnlig kommer nye tiltag mv.
En seriøs samarbejdspartner, som jeg varmt kan anbefale også som virksomhedsejer!

8 novembre 2024

Fantastisk hjemmesiden .

Fantastisk hjemmesiden .
Når man ikke er it nørd, er der altid hurtig hjælp at hente. Og er det ingen sag at lave sin egen hjemmeside der bare køre. 1000 tak for support hjælpen

16 ottobre 2024

FIVE-STAR EXPERIENCE

Jeg har brugt Bricksite siden dens første spæde start, og jeg har fået al den hjælp, man kan forestille sig. Jeg har tegnet og malet i hele mit lange liv, og jeg ville så gerne have en hjemmeside; men da jeg ikke er født med en computer ved min side, følte jeg, at det nærmest var uoverskueligt at få lavet den. Jeg kunne vælge at få den lavet; men det er dyrt, og jeg ville jo også gerne selv administrere den. Jeg må ærligt indrømme, at de søde mennesker ved Bricksite har brugt og bruger stadig meget tid på mig, og det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg kan til enhver tid skrive til dem, og jeg får også hurtigt et svar, som jeg straks kan bruge. Man har det tætte bånd til dem, og de dygtiggør sig hele tiden og tilbyder gode kurser. Tak til hele teamet for jeres store tålmodighed, venlighed og ekspertise.

I have been using Bricksite since its very early days, and I have received all the help one could imagine. I have drawn and painted all my long life, and I really wanted to have a website; but since I wasn’t born with a computer by my side, I felt it was almost overwhelming to create a website. I could choose to have it made for me, but that is expensive, and I also wanted to manage it myself. I must honestly admit that the kind people at Bricksite have spent and still spend a lot of time helping me, for which I am deeply grateful. I can contact them at any time, and I always receive a quick response that I can immediately use. You have that close connection with them, and they are constantly improving and offering great courses. Thanks to the entire team for your great patience, kindness, and expertise.

11 ottobre 2024

Vi er meget tilfredse.

Vi er en kolonihaveforening, som har vores hjemmeside hos Bricksite.
Det er en løsning til 79 kr. om måneden. Det er nævner jeg for at belyse at det ikke er high end produkt, som udbyderen formentlig kan tjene en masse penge på.
En søndag her i foråret kunne vi ikke logge på uden fejlmeddelelsen om at det ikke var sikkert på sitet og så videre. En henvendelse til support gav øjeblikkelig respons. Der var en dansk talende/skrivende support medarbejder som straks undersøgte vores problem og meldte tilbage at en natlig kørsel med en rettelse ville løse problemet (men log ind var muligt frem til da, dog med fejl meddelelse.
Dagen efter var problemet (som lovet) løst fuldstændigt
Jeg giver karakteren BESTÅET - vi er meget tilfredse.

7 aprile 2024

Jeg kan i den grad anbefale Bricksite

Jeg kan i den grad anbefale Bricksite.
For det første er deres skabeloner intuitive og lige til at gå til, også for dig der der gerne vil lave hjemmesiden selv eller bare vedligeholde den.

Jeg har lavet for en del hjemmesider efterhånden og der, hvor Bricksite også gør sig bemærket er, at de har en support på dansk, hvor de besvarer dine spørgsmål hurtigere end de fleste.

Tak for jer :)

3 aprile 2024

Hej Tina,

Tusind tak for de rosende ord! Vi er glade for at have dig med ombord :D

Tak for dig!

/Mike - Direktør hos Bricksite

Jeg er meget tilfreds med at have min…

Jeg er meget tilfreds med at have min hjemmeside hos Bricksite. De yder god service og support.

18 gennaio 2024

Hej Nina.

Tusind tak for de rosende ord! VI er her altid hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med :-)

Venlig hilsen,

Mike Møller - Direktør

Super nem platform at bygge hjemmeside…

Super nem platform at bygge hjemmeside i og rigtig god og imødekommende kundeservice

1 settembre 2023

Hej Katrine.

Tusind tak for de rosende ord :-) Vi er glade for at du kan lide det, vi gør!

Rigtig god dag, og glædelig jul 🎅🎄

Venlig hilsen,

Mike

Virkelig god service

Det er virkelig dejligt at hjælpen er der når man har brug for det.

20 novembre 2023

Hej Birthe.

Tusind tak for de rosende ord. Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå andet i fremtiden :-)

Rigtig god dag,

Mike - Direktør i Bricksite

undgå for alt i verden

nu er det 2 gang på kort tid, at de finder på at lave en ny version til at bygge hjemmeside i. Dermed bliver de sider man har bygget i den tidligere version ikke længere understøttet. Helt igennem elendigt!

Så med mindre du vil starte forfra på din hjemmeside sådan en gang om året - så find en anden udbyder!!!

9 novembre 2023

Risposta di Bricksite

Først og fremmest er jeg utroligt ked af at du oplever vores service som elendig. Det er naturligvis ikke vores intentioner at levere en dårlig service, og det skal vi have rettet op på.

Jeg vil dog gerne pointere, at der på ingen måde er tale om afvikling af din nuværende hjemmeside. Det er nu heller ikke helt korrekt at det er "hvert år", vi har skiftet platform. Bricksite Classic lancerede tilbage i 2006. Bricksite 2 kom i 2016, og det nye Bricksite blev udgivet i 2022. Altså hhv. 10 og 6 år imellem lanceringerne - igen, uden krav om at man absolut skal skifte. Vi yder stadig fuld support på de ældre platforme, så det er nu heller ikke helt korrekt at de ikke understøttes.

Helt ærligt er sagen den, at Bricksite 2 er et system som vi ikke selv har adgang til at udvikle på. Den tidligere ledelse i Bricksite valgte i 2016 at købe et system ude i byen, hvor vi så nu er nødt til at leve med de valg, leverandøren heraf tager. Desværre opdateres der ikke længere med nye funktioner i det system, men der bliver fortsat løst kritiske fejl deri.

Igen vil jeg understrege at du på ingen måde er tvunget til at skifte til det nye. Vi holder også stadigvæk Bricksite Classic i live for kunder, som har haft hjemmesider deri siden det kom i 2007. Vi tvinger ingen kunder til at skifte, før vi har bedre muligheder for flytning og migrering. Det mener vi nemlig heller ikke selv er rimeligt.

Det er dog korrekt at nye funktioner og muligheder udvikles i vores nye platform, som er 100% selvudviklet og med langt bedre mulighed for at reagere på bruger-feedback, som vi altid tager meget seriøst.

Jeg forstår udmærket hvis du føler at du vil skifte til en anden udbyder, på baggrund af vores valg. Naturligvis finder jeg det beklageligt, men jeg håber alligevel at du, med mine kommentarer in mente, vil genoverveje.

Med venlig hilsen,

Mike Møller - Direktør hos Bricksite

Varmeste anbefaling

Jeg vil på det varmeste anbefale Bricksite. Jeg er total amatør indenfor IT, men det her system er enkelt og pædagogisk. Det var svært for mig i starten, og support brugte lang tid på mine mange og ofte dumme spørgsmål, men de var altid tålmodige og søde og hjalp mig igennem. Da jeg først forstod systemet, gik det som en leg. Virkelig let og sjovt, lidt som at lege med klodser :-)
Supporten er fuldstændig enestående og hurtig, altid samme dag og inden for få timer. Det gælder både, hvis jeg skal spørge om noget, eller hvis der er opstået en regulær fejl på siden.
Der er mange flotte skabeloner og gode redskaber til at arbejde med præcis den stil, man ønsker. God funktion, hvor man undervejs kan tjekke, hvordan siden ser ud i mobiltilstand.

25 settembre 2023

Rip off artists

Briksite had a promotion yesterday saying that I could buy a premium package for 5 kr a month. I then bought the package. I paid. I then went to their website builder only to find out that I did NOT have the premium package as promised and that I had to pay to get it. But I just did pay them... its not a company that I would recommend.

6 luglio 2023

Risposta di Bricksite

Hi Craig. First off all, Im sorry for the confusion.
Secondly, we only have one paid package - which is all included with hosting, domain, support and our web-builder tool.
So either you haven’t purchased our package but are using our free version, or else you are missing something we do not sell.

In either case, we will happily refund the 63 kr you paid, or help you on your website journey with us.
- we have a 30 day money-back guarantee, so please take your time to consider, and contact our support within the app, or via support@bricksite.com

Also, we would love to hear what feature or value you feel like is missing in the offer. Perhaps we can sort this out in the future.

Once again, sorry for the confusion.

Best regards,
Rasmus Rosengreen
Head of Growth

Dårligt man skal give ens email adresse…

Dårligt man skal give ens email adresse bare for at se deres skabeloner som man kan bruge...Man må da lige se produktet før man køber

30 giugno 2023

Risposta di Bricksite

Hej Kenneth. Det forstår jeg godt at du er træt af.
Lige nu er jeg nok ca dobbelt så træt dog..

Det er nemlig en fejl..
Vi har undret os meget over hvorfor folk ikke længere gik ind og kiggede efter skabeloner mv..
Det bliver selvfølgelig løst ASAP!

Er det noget som helst jeg kan gøre for at gøre din oplevelse god igen?

--> Og tusind tak for at påpege fejlen for os.

Vh.

Rasmus Rosengreen
Head of Growth
@bricksite

/// UPDATE ///

Problemet er nu løst.
Du kan tilgå alle skabeloner direkte fra Bricksite.dk eller app.bricksite.com/templates

Beklager mange gange ulejligheden!

Genialt websystem

Opdatering: Det tog et par dage, inden der kom svar, men med en undskyldning, kompensation og en ny web, jeg er glad for, opgraderer jeg gerne fra tre til fem stjerner:)

Jeg var lige så glad. Sikken et dejligt intuitivt system at arbejde i, og jeg havde også glædet mig til den gode support. Den har jeg både læst om her og hørt om fra den person, der har anbefalet BrickSite til mig.

Jeg har nu i et par dage forsøgt at oprette en mail, men når jeg når til "Accepter" (af vilkårene) stopper festen. Jeg kan simpelthen ikke få lov at oprette en mail, selvom jeg har forsøgt et hav af gange de sidste par dage.

Heldigvis har jeg en anden mail, som jeg har brugt til at forsøge at komme i kontakt med support på, men ingen svarer på hverken chat eller mail.

Det er ret uheldigt, at jeg ikke kan komme ind på min arbejdsmail, der er knyttet til mit domæne.

Så nu skriver jeg her i håb om, at der så kommer lidt liv i folkene bag BrickSite.

23 giugno 2023

Risposta di Bricksite

Hej Lotte, det er jeg virkelig ked af at høre! (Men fedt at du kan lide vores platform derudover).

Jeg kan se at du har været i kontakt med vores support i lørdags angående dette spørgsmål - og kan nu meddele her mandag morgen, at fejlen er fundet og løst.

I kompensation tilbyder vi dig gerne 3 valgfrie Premium mailbokse, kontakt blot vores support, så finder vi en løsning til dig.

Beklager de gener det måtte have forvoldet dig.

Vh Rasmus og Team Bricksite.

Kan klart anbefales :o)

Da jeg ikke er den største IT-nørd havde jeg prøvet flere hjemmeside udbydere for at finde en simpel og nem løsning der ikke krævede det vilde kendskab og havde nemme skabeloner der var skræddersyet til mine behov. Det fandt jeg endelig her og jeg er meget taknemmelig for den måde tingene er sat op og lige til at gå til ! Samtidig er deres support helt out-standing og de er hurtige til at yde hjælp når man har brug for det af venlige medarbejdere !! Kan varmt anbefales fra min side og står du og skal have en hjemmeside er dette virkelig noget du skulle prøvet - Jeg takker fra min side både for hjælp og den side jeg har fået lavet ! De bedste hilsner
Rolf Dalby

16 aprile 2023

Hej Rolf!
Der er ikke et øje tørt på kontoret - tusind tak for de fine ord.
Vi er SÅ glade for at du er tilfreds med vores platform og vores kundeservice.
Håber du får en rigtig god dag.
// Vh. Rasmus //

Kæmpe hjælp!!

Kæmpe hjælp!!! I et sprog man kan forstå og indtil det hele er rigtigt :-)

17 marzo 2023

Risposta di Bricksite

Tusind tak for de fine ord Pernille. Vi er glad for at kunne hjælpe! God dag.
/// Vh Rasmus ///