Brdrjensenvvs Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Rensning af tagrende - samt forklaring - udført på bedste vis september 2026. Mødte op til aftalte tid.

Jeg har nu brugt firmaet i rigtig mange år, og jeg har aldrig haft noget at udsætte på dem. De har altid været venlige, hjælpsomme og hurtige til at rykke ud ved opgaver og kvaliteten af arbejdet... Leggi di più

Det er simpelthen bare noget juks de har lavet. I august 2025 kontakter jeg for at få installeret højvandslukke i vores kælderskakt og indledningsvis lover det godt og er der fin dialog. Der aftales h... Leggi di più

1. Servizi domestici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

A/S Brdr. Jensen VVS i Lyngby tilbyder professionelt blikkenslagerarbejde til konkurrencedygtige priser. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Godt arbejde til tiden

Brdr. Jensen har udført et meget fint arbejde i vores sommerhus (nyt badeværelse og reparation af kloak). Alt blev udført som aftalt og til aftalt tid. I tillæg har vi fået en meget god vejledning, dels med hensyn til indretning af badeværelset, dels med hensyn til valg af materiale, sanitet, etc. Brdr. Jensen viste fra starten en god fornemmelse for i hvilken kvalitet, vi ønskede arbejdet udført, og der var aldrig tale om at oversælge anbefalinger af f.eks. sanitet. Under arbejdet blev vi løbende holdt orienteret om ændringer i arbejdsplanerne (f.eks. pga. sygdom blandt håndværkerne), og det skønt arbejdet foregik i sommerhus, hvorfor vi ikke fulgte arbejdet dagligt.

Vi kan kun anbefale Brdr. Jensen.

15 maggio 2014

Altid god service

De har altid været venlige, hjælpsomme og hurtige til at rykke ud ved opgaver og kvaliteten af arbejdet, fejler heller ikke noget.
Kan varmt anbefale firmaet, min familie og jeg brugt firmaet i
flere generationer.

15 aprile 2014

Mangler service

Fik ikke den bedste oplevelse, da VVS firmaet ikke havde nogen form for forståelse for service. Arbejdet var i underkanten af OK, men ikk enok til at vi tage det videre end til firmaet. Men vi fik ikke rettet vores mindre problemer. Skulle nok have læst lidt nærmere her på siden inden vi brugte dem.

17 marzo 2014
Logo di Brdrjensenvvs

Risposta di Brdrjensenvvs

Kære Sabine
Vi er kede af din vurdering af vores behandling af din sag, vi ville egentlig gerne have en dialog omkring din opfattelse, så vi kan forbedre vores service.

Utilfredsstillende

Har samme oplevelse som Lisa. Dårlig kvalitet og skulle hele tiden være over dem for at få tingene gjort. Prisen var jeg ikke tilfreds med, når jeg ser på kvaliteten. Det er helt sikkert sidste gang vi anvender dem.

16 dicembre 2013

Ikke tilfredsstillende

Knækkede betonrør skulle erstattes med plastikrør.
Det kneb gevaldigt med kvaliteten af arbejdet, - på kanten til sjusk og der skulle konstant rykkes for at få afsluttet.

Der er endnu ikke konstateret problemer med et udførte arbejde, men det er ikke et firma, jeg har lyst til at anbefale.

21 gennaio 2013