Jeg har bestilt en parfume fra webshoppen, som blev tilsendt og leveret ret hurtigt. Jeg er meget tryg ved at bestille herfra og vil helt sikkert bestille fra Brandshop i fremtiden.
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Dejlig hjemmeside hvor jeg har købt flere gange! De svarer hurtigt på mails og er super gode til at hjælpe. Pakken kom dagen efter. Største anbefaling herfra.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Brandshop er en forbruger-webshop inden for skønhedskategorien, der altid sørger for at have de bedste produkter og de billigste priser til dig. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedste service!
Informazioni di contatto
Voldbjergvej 16A, 8240 , Risskov, Danimarca
- 71 99 80 89
- kundeservice@brandshop.dk
- www.brandshop.dk
Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
God oplevelse og hurtigt levering
For gamle Bioderma produkter
Jeg opdagede at nogle bioderma produkter jeg havde købt var for gamle (de var udløbet inden de blev afsendt til mig) jeg henvendte mig til kundeservice og sendte billeder.efter noget skriveri/bøvl fik jeg at vide at jeg ville få mine penge tilbage. Men har stadig ikke modtaget mine penge.

Risposta di Brandshop.dk
Fine varer til gode priser samt hurtig…
Fine varer til gode priser samt hurtig levering 👍👍👍

Ikke eksisterende service
Købte shampoo og Balsam. Balsam var intakt, men shampoo var dispenser knækket. Man kan ikke ringe til en kundeservice, har sendt dem billeder i mail samt rykket for svar. Men hører intet. Ikke værd at handle der igen, når servicen er ikke eksisterende.

Risposta di Brandshop.dk
Dejlig hjemmeside hvor jeg har købt…
Pakken kom dagen efter. Største anbefaling herfra.

Nemt at bestille
Nemt at bestille, gode tilbud og pakken kom hurtigt 👍🏻

Kan kun anbefale Brandshop.dk
Kan kun anbefale Brandshop.dk
Jeg har handlet der flere gange.
Gode priser og hurtig levering.

Risposta di Brandshop.dk
Alt var som det skulle være
Produkterne var som de skulle være og hurtig levering. Super tilfreds

Super hurtig levering
Super hurtig levering
Georgio Armani My Way til 850,00 - endda i 90 mm med en 15 ml til tasken - jamen så kan man da kun blive glad
Desuden skal kundeservice have stor ros

Ingen hjælp
Leverede et forkert produkt og vedkendte fejlen
Men der er ingen hjælp at hente mht. tilbagelevering af produktet
Man skal bruge deres returportal hvor man selv skal betale fragten - problemet er bare at returportalen ikke virker
Nu er de stoppet med at svare på mine mails og deres kundeservice på tlf. er lukket på grund af sygdom

Risposta di Brandshop.dk
Jeg var lidt skeptisk i starten
Jeg var lidt skeptisk i starten, pga de mange blandede anmeldelser. Men jeg tog alligevel chancen og jeg kan virkelig kun anbefale det. Jeg var så uheldig at min pakke overhovedet ikke rykkede sig, efter at den blev hentet af DAO og efter en uge, der var den stadig ikke ankommet. Jeg var i dialog med Cecilie fra Brandshop.dk og hun ydede en virkelig god kundeservice og svarede hurtigt tilbage.
Hun oprettede en ny ordre til mig i går, som allerede er kommet idag 🤩👏🏻

Produktet havde fejl.
Produktet havde fejl.
Pumpen virkede ikke, der manglede en fjeder.
Heldigvis havde jeg endnu ikke smidt den lille beholdet på 250 ml ud, så jeg kan hælde shampoo over i den lille beholder.
Derved mister jeg dog en del af produktet - irriterende.
Det burde ikke kunne ske.
Jeg har fået 3 personer til at tjekke det, for at være helt sikker på, det ikke var mig, der gjorde fejl.
Jeg er ellers meget glad for at handle med Brandshop.
Jeg erindrer ikke den nøjagtige dato for køb, men det er inden for den sidste måned

Risposta di Brandshop.dk
Det er helt som forventet
Det er helt som forventet, kan varmt anbefales ♥️

Risposta di Brandshop.dk
Virkelig gode priser og hurtig levering!
Virkelig gode priser og hurtig levering!

Risposta di Brandshop.dk
Havde bestilt 5 items- kun fire ting…
Havde bestilt 5 items- kun fire ting var i pakken og brandshop siger det bare er ærgeligt og vil ikke sende den ting jeg ikke modtog. En kedelig oplevelse!

Risposta di Brandshop.dk
Har netop modtaget min pakke fra…
Har netop modtaget min pakke fra Brandshop, alt var fint og som forventet. Fin hjemmeside og hurtig levering.

Risposta di Brandshop.dk
Har beholdt både min reklamations-shampoo og fragten for at jeg kunne få den igen
(Ordre 000342591)
Dette har været en helt igennem opslidende oplevelse, og jeg skriver denne anmeldelse for at være helt ærlig omkring forløbet og advare andre mod Brandshop.
Jeg købte en Zenz shampoo, hvor dreje-låget desværre ikke virkede, da jeg modtog den. Jeg havde købt en conditioner i samme ordre med præcis samme type låg, og den virkede fint, så jeg var slet ikke i tvivl om, hvordan den skulle bruges. Brandshop afviste desværre reklamationen, da de kunne få den til at virke hos dem. De krævede derfor, at jeg skulle betale fragt for at få min vare tilbage.
Jeg vil gerne være åben om, at jeg i starten nægtede at betale. Jeg syntes ikke, det var rimeligt, når jeg havde handlet i god tro. Da jeg skrev det, valgte de fuldstændig at ignorere mig. Faktisk vendte de først tilbage på mine mails, da jeg skrev, at jeg ville gå videre til E-mærket. Det virker desværre til, at de kun reagerer, når man presser dem.
For at få sagen afsluttet og få min shampoo hjem, valgte jeg alligevel at betale. Det føles lidt som en smart forretningsmodel, hvor man holder varen som gidsel, indtil kunden betaler omkostningerne. Jeg overførte de 39 kr. til deres konto torsdag d. 15. januar.
Men efter jeg har sendt pengene, er de igen blevet tavse. Jeg har hverken fået en bekræftelse eller et Track & Trace-nummer, selvom jeg har rykket flere gange. Jeg gav dem en sidste frist til i dag kl. 12.00, men den har de ignoreret.
Så status er nu, at Brandshop har pengene for varen, de har mine penge for returfragten, og de har stadig min shampoo. Jeg har nu oprettet en sag hos E-mærket for at få hjælp, da kundeservice her er ikke-eksisterende, når først pengene er overført.
Opdatering d. 26. januar: Pas på – de printer bare en label uden at sende!
Jeg måtte d. 21. januar oprette en klagesag hos E-mærket, da Brandshop ignorerede mig fuldstændig, efter jeg havde betalt dem for fragten.
Kun 32 minutter efter sagen blev oprettet hos E-mærket, modtog jeg pludselig en besked fra GLS om, at en pakkelabel var oprettet. Det virkede jo umiddelbart effektivt.
MEN: Nu skriver vi d. 26. januar – altså 5 dage senere – og pakken er stadig ikke afleveret til GLS. Den står kun som "Registreret".
Brandshop har altså blot printet en label for at få det til at se ud som om, de har reageret på klagesagen, men virkeligheden er, at de stadig tilbageholder både min vare, købssummen og de penge, jeg har betalt for returfragten.
Det er vildledning og manipulering af værste skuffe.

Risposta di Brandshop.dk
Ikke modtaget min ordrer endnu!!!!
Jeg har lagt en ordrer d. 8/1, pengene står reserveret på min konto, men jeg har ingen vare modtaget endnu!
Jeg har forsøgt at ringe til jeres telefonnummer, men den går ikke igennem.
Jeg har skrevet via jeres kundeformular på hjemmesiden, samt sendt en mail til kundeservice, jeg har fået et svar efter meget lang ventetid i fredags sidste uge, hvor i beder om mit ordrenummer. Det har jeg sendt og så har jeg ikke hørt mere!
I skriver 1-2 dages levering, den er vi vist langt over!
Og ellers skriver I at i sender en mail, hvis noget er i restordrer, det er heller ikke sket!
Det er vist en ommer!!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.