Jeg har igennem årene fået ordnet negle mange forskellige steder. Men sjældent et sted der viser så meget professionalisme. Lyttende overfor hvad man har af tanker i forhold til dekoration af neglene... Leggi di più

Hos Box of Beauty møder man den dygtigste negleteknikker Suzanna, hun er utrolig dygtig, kreativ og idérig. Hun er en kunstner ud i nail art. Hun lytter og kommer med forslag. Jeg går altid derfra... Leggi di più

Meget kompetent, forstående, smilende og sød. Udstråler stor interesse og flair for sit fag-samt der tages hensyn til hver enkels ønske!! Jeg er aldrig gået forgæves eller skuffet fra boxofbeaty. Kan... Leggi di più

1. Centro estetico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vores mission er at give den bedste behandling og kvalitet, samt et prisvenligt niveau, så du som kunde er i højsædet. det er vigtigt for os at du får en god service. og kvalitetsprodukter.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Bestilte et startkit af nogen…

Bestilte et startkit af nogen hudprodukter hvor der er listede 11 produkter modtaget kun 7. Da jeg så skriver ang. problemet får jeg at vide de ikke sælger den med 11 produkter mere.. jeg syntes man burde opdatere ens hjemmeside inden står højtider.

1 dicembre 2023

Risposta di www.boxofbeauty.dk

Hej Heidi kan sagtens forstå din frustration, og er glad for at du gjorde opmærksom på fejlen. - og fejlen er nu rettet. Som jeg skrev over mail er du velkommen til at sende varen retur. Den anden startkit er udgået. God dag til dig. Og god jul.

Mvh Suzanna v Box of beauty

Fantastisk service👏🏻

Havde den bedste oplevelse idag med fodbehandling hos Suzanna. Overskuelig og en flot salon og med en fanstisk behandler som er meget udadvendt, dygtig til sit arbejde, lyttende. Kommer helt klart igen og vil anbefale hver og en og komme i salonen🥰

26 aprile 2023

Risposta di www.boxofbeauty.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊🙏 er virkelig glad for at høre du havde en dejlig dag og en dejlig oplevelse 🥰👏 jeg vil glæde mig til at du kommer igen.

Håber vi ses snarest.

De kærligste hilsner Suzanna 🌸🥰

Fine produkter

Fine produkter, overkommelig pris, hurtig levering, ingen problemer 👍

25 marzo 2023

Hej Kristoffer :)

Mange tak for din flotte anmeldelse, det er så dejligt at få feedback, tak for at du vil bruge tid på dette, det er jeg meget taknemmelig for.

Håber du bliver rigtig glad for dine produkter. Rigtig god påske til dig .

Mvh Suzanna