Valutata 5 stelle su 5

Nadat paar schoenen na 2 jaar versleten en te klein was vroeg zoon of ik dezelfde in mast groter kon bestellen. Helaas waren die na 5 maanden al kapot maar dat viel onder garantie bleek toen ik contac... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Goede kwaliteit kleding voor een zeer scherpe prijs. Levering was iets te laat, waarschijnlijk door te geringe voorraad van mijn artikelen. Dat was jammer echter was de communicatie hieromtrent wel he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro

Scritti dall'azienda

Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.

4,5

1 stella

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Correcte levering

Altijd op voorraad dus snelle levering.
Altijd antwoord op vragen.

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw fijne review. Goed om te lezen dat u onze snelle levering en beschikbaarheid waardeert.

Ook fijn dat onze klantenservice u altijd goed kan helpen met uw vragen. We staan graag weer voor u klaar

Valutata 4 stelle su 5

I would like to appreciate for purchase…

I would like to appreciate for purchase delivery, but there is some misunderstanding took place.
I have ordered 33" inch size waist instead of my acquisition received with totally wrong size 30" inch waist which is way smaller of my original size.
I would be appreciated if the purchase will be returned and revert back to me with ordered dimensions correctly.
Thanks in Advance!

Risposta di Bowork

Thank you for your message. We apologize for the mix-up and will arrange the return and replacement with the correct 33" size as soon as possible.

Goed en betaalbaar

prima werkschoenen voor een betaalbare prijs. Snelle levering

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat de werkschoenen goed bevallen en dat u tevreden bent over de betaalbare prijs en de snelle levering. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling

Afwijkende maat, snel gelwverd

Ondanks de afwijkende maat heeft de levering snel plaats kunnen vinden. Daarnaast zijn de tarieven zeer acceptabel.

Risposta di Bowork

Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met onze tarieven.

Lowest prices

Lowest prices, Too much choices. good return procedure. but size selection is not efficient. they should share with a real manken with known weight and height.

29 ottobre 2025

Risposta di Bowork

Thank you for your feedback! We’re glad you appreciate our prices, selection, and return procedure. We’ll take your suggestion about size guidance with a model into consideration to improve the shopping experience.

If you have any questions, feel free to email us at elco@bowork.nl.

verkeerde levering goed opgelost

We hadden de verkeerde broek ontvangen, maar dit hebben ze heel netjes opgelost. Er was snel en helder contact zowel telefonisch als per mail.

2 ottobre 2025

Risposta di Bowork

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het probleem snel en netjes is opgelost en dat u tevreden bent over ons contact.

Alles prima.

Alles prima, makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.
Bestellen al jaren zakelijk.

10 novembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review Wat fijn om te lezen dat alles prima verloopt van het makkelijke bestellen tot de scherpe prijzen en snelle levering.

We waarderen het enorm dat u al jaren zakelijk bij ons bestelt. We blijven ons best doen om u elke keer weer topservice te bieden!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van de werkbroeken

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fantastisch om te horen dat de levering van de werkbroeken naar wens en snel is verlopen. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u weer iets nodig heeft!

Valutata 5 stelle su 5

Fast delivery but please attached the…

Fast delivery but please attached the tracking number as well

16 novembre 2025

Risposta di Bowork

Thank you for your feedback. We’re glad to hear that your delivery was fast. We appreciate your suggestion and will make sure to include the tracking number in future orders for added convenience.

If you have any questions, feel free to email us at elco@bowork.nl.

Valutata 1 stelle su 5

Niet wat ik verwachtte...

De levering en opvolging van wat niet lukte bij het plaatsen van de bestelling liep goed. Met dank aan de Bo-work medewerkers!

De laarzen zelf vallen erg tegen.

Het materiaal bleek te stug aan de boord. Ondanks het dragen van hoge kousen en een dikke werkbroek was mijn huid aan beide benen een rode lijn, die tot bloedens toe gekwest was.

Ik zou de laarzen nooit meer kopen, ook niet aanraden .. helaas. Ik was beter voor hoge waterafstotende veiligheidschoenen gegaan.

Bij echte regenval zijn ze overigens niet te dragen: de laarzen rergenen letterlijk vol.

29 ottobre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat de levering en opvolging goed zijn verlopen, maar uiteraard vinden we het zeer vervelend dat de laarzen niet aan uw verwachtingen voldoen.

Dat het materiaal bij de boord zoveel irritatie en zelfs wondjes heeft veroorzaakt, is absoluut niet de bedoeling. Ook het feit dat de laarzen bij regenval vollopen, nemen we zeer serieus. We willen dit graag voor u oplossen.

Heeft u al contact met onze klantenservice gehad? Onze excuses voor het ongemak en we helpen u graag verder.

Top organisatie

Eenvoudig bestellen, betalen en snel geleverd

14 novembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het bestellen en betalen eenvoudig ging en dat uw bestelling snel geleverd is.

duidelijke website

duidelijke website, snel besteld en snel geleverd!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website en goed geïnformeerd toen de schoenen niet op voorraad bleken.

7 novembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat u goed geïnformeerd bent toen de schoenen niet op voorraad waren.

Goeie werkjas

Heb werkjas gekocht,past goed,warm en winddicht

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de werkjas goed past en dat u hem warm en winddicht ervaart.

veel op voorraad

jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zodat een collega dit makkelijk kon ophalen. alleen bij het ophalen stond het dus nog niet klaar waardoor die even kort moest wachten.

27 ottobre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat we snel konden schakelen toen het artikel niet direct op voorraad was.

Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u niet meteen op rekening kon bestellen en dat de bestelling bij het afhalen nog niet klaarstond. Dat had uiteraard beter gemoeten.

We nemen uw opmerkingen mee om onze afhaal- en bestelprocedure verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Nette jassen

Nette jassen, En alles netjes optijd geleverd

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de jassen en de levering geheel naar wens waren.

Valutata 5 stelle su 5

Prima schoenen voor een prima prijs

Prima schoenen voor een prima prijs. Gratis verzenden is ook prettig.

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schoenen, de prijs én de gratis verzending.

Laarzen besteld

Laarzen besteld, snelle levering, maar waren beschadigd bij aankomst. Mogen gratis retour, dus fijn!

6 novembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat de levering snel was, maar uiteraard spijtig dat de laarzen beschadigd zijn aangekomen. Goed dat u ze kosteloos kunt retourneren, dat lossen we graag netjes voor u op.

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust via elco@bowork.nl

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld. Vooral de dunlop laarzen voor een zeer goed prijs, waar de meest met hun aanbieding prijs nog niet komen

3 novembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u tevreden bent met de Dunlop laarzen en onze prijs.

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust via elco@bowork.nl.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più