Valutata 5 stelle su 5

Nadat paar schoenen na 2 jaar versleten en te klein was vroeg zoon of ik dezelfde in mast groter kon bestellen. Helaas waren die na 5 maanden al kapot maar dat viel onder garantie bleek toen ik contac... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zoda... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Goede kwaliteit kleding voor een zeer scherpe prijs. Levering was iets te laat, waarschijnlijk door te geringe voorraad van mijn artikelen. Dat was jammer echter was de communicatie hieromtrent wel he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro

Scritti dall'azienda

Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.

4,5

1 stella

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Prima ervaring

De schoenen passen perfect. Alleen zijn ze wel in de verkeerde kleur geleverd.

18 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de schoenen perfect passen. Jammer dat de kleur niet de juiste is geweest. U kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Dag na bestelling geleverd

Dag na bestelling geleverd

9 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling al de dag na het plaatsen is geleverd.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie werkschoenen en mooi die extra…

Mooie werkschoenen en mooi die extra korting met black friday.
Top

17 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de werkschoenen en dat u profiteerde van onze Black Friday korting.

Dik in orde

Communicatie, verzending en product dik in orde

17 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen dat communicatie, verzending en het product naar wens zijn verlopen.

Verzend en retour kosten

Nette website, snelle levering.
Maar de schoenen bevielen niet. Veel te hard.
Jammer dat er verzendkosten en retourkosten betaald moeten worden. Nu geld kwijt voor niets…

15 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat u onze website en de snelle levering als positief heeft ervaren.

Het is jammer dat de schoenen voor u niet comfortabel genoeg waren. Comfort kan inderdaad per persoon verschillen. Wij begrijpen ook dat het vervelend is wanneer er verzend- en retourkosten gemaakt moeten worden zonder dat het product uiteindelijk bevalt.

Uw feedback nemen wij mee om onze service en informatie verder te verbeteren. Heeft u nog vragen? Mail ons gerust via elco@bowork.nl.

Werkschoenen

Fijne werkschoenen en snelle levering

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de werkschoenen en de snelle levering.

Valutata 5 stelle su 5

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd. Degelijke goede goedkope S3 veiligheidsschoenen.

15 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed verpakt is geleverd en dat u tevreden bent over de degelijke S3 veiligheidsschoenen.

werkschoenen

Snelle levering!

16 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u de levering als snel heeft ervaren.

Vriendelijk en duidelijk.

Na een paar keer telefonisch contact gehad te hebben ,en vriendelijk te woord ben gestaan en goed geholpen, heb ik de bestelling online gedaan en die was een dag later ook al binnen. Perfect geregeld allemaal. 👍🏻👍🏻

4 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat u telefonisch prettig bent geholpen en dat uw bestelling snel en naar wens is geleverd. Daar doen wij het voor.

De goedkoopste werkschoenen

Snel en de schoenen de we gekregen hebben waren naar verwachting.

10 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de ontvangen schoenen volledig aan uw verwachtingen voldeden.

Goede producten

Goede producten, correcte prijs, vriendelijke klantendienst

8 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten, prijs en klantendienst.

Valutata 2 stelle su 5

Zeer slechte online ervaring

Zeer slechte online ervaring
Ik wou een andere maat zouden ze de dag of de volgende dag versturen nu al week verder en ze beantwoorden niks zeer slecht!!

9 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad, daarvoor onze excuses.

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit en snelle levering ik…

Goede kwaliteit en snelle levering ik bestel de handschoenen al jaren bij Bowork en ik ben heel tevreden.

3 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent over de kwaliteit van onze handschoenen en de snelle levering.

Makkelijke website

Makkelijke website, bestellen en wordt snel geleverd.

11 novembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u onze website gemakkelijk vindt en dat uw bestelling snel is geleverd.

Tevreden klant.

Goede producten, scherpe prijzen en snelle levering.

2 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, prijzen en de snelle levering.

vlotte verzending

Risposta di Bowork

Dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met de vlotte verzending.

Valutata 5 stelle su 5

Bestel hier vaker werkschoen altijd…

Bestel hier vaker werkschoenen altijd goed en snelle levering

2 dicembre 2025

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u vaker bij ons bestelt en tevreden bent over de werkschoenen en snelle levering.

Zocht gemakkelijke instap werkschoenen

Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje van een cent. Met stalen neus en zool en bestendig tegen diverse stoffen .

Risposta di Bowork

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review.

Fijn om te lezen dat de instap werkschoenen precies aan uw verwachtingen voldoen, goed passen en comfortabel zitten. We waarderen het dat u onze snelle levering en aantrekkelijke prijs ook noemt.

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust via elco@bowork.nl.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più