Nadat paar schoenen na 2 jaar versleten en te klein was vroeg zoon of ik dezelfde in mast groter kon bestellen. Helaas waren die na 5 maanden al kapot maar dat viel onder garantie bleek toen ik contac... Leggi di più
jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zoda... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede kwaliteit kleding voor een zeer scherpe prijs. Levering was iets te laat, waarschijnlijk door te geringe voorraad van mijn artikelen. Dat was jammer echter was de communicatie hieromtrent wel he... Leggi di più
Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.
Het Steenland 3, 3751 LA, Bunschoten-Spakenburg, Paesi Bassi
- 0332985934
- elco@bowork.nl
- www.bowork.nl
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Makkelijk bestellen via de webshop
Makkelijk bestellen via de webshop. Alles duidelijk, snel en eenvoudig. Klantenservice reageert super vriendelijk en snel. Goed bezig!

Trage levering
Werklaarzen besteld volgens website op voorraad verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen, nadat ik betaald had kreeg ik een mailtje dat het wel 7 dagen kon duren.
Het heeft totaal 9 dagen geduurd tot ik het binnen had.
Dat doen we dus nooit weer.

Snel en kwalitatief
Goede producten, ruim assortiment en snelle levering.

Risposta di Bowork
Geen contact bij niet leveren
Winterjas en laarzen besteld. Bij aflevering blijkt jas in backorder te zijn maar geen bericht hierover. Had beter én veel sneller rechtstreeks naar een fysieke winkel kunnen gaan dan hier bestellen. Nu maar wachten of de jas ooit nog geleverd gaat worden. En of deze club nog eens iets laat weten. Hier bestel ik niet meer, zoveel is duidelijk.

Leverde conform verwachting
Leverde conform verwachting. Prima dus.

Prima!
Heb 3 paar schoenen besteld, 1 paar voor mij, 1 paar voor mijn zus en 1 paar voor mijn moeder. Werd prima geleverd en ze zijn heel goed. We zijn allemaal helemaal tevreden over de schoenen en de levering.
Safety Joggers trek je aan en loop je zo op weg, zonder problemen. Heb ze dit weekend nog aangehad tijdens een wandeling van 2 uur en kwam niet moe thuis, helemaal prima dus!

Risposta di Bowork
Snelle levering en veel goedkoper dan…
Snelle levering en veel goedkoper dan elders

Very good shoes
Very good shoes, fast delivery and would reccomend

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, lage prijs en kwaliteitsschoenen. Ik ben er blij mee. Helaas leverde DPD het pakket in een andere straat af, gelukkig kwamen deze mensen het brengen.

Op zich goed gegaan
Op zich goed gegaan, maar bestelling was erg lang onderweg. Was wel slecht weer (sneeuw), maar mijn andere bestelling bij ander bedrijf, maar zelfde vervoerder kwamen wel snel aan. Waren warme handschoenen, dus zat er echt met smart op de wachten.

Bestellen = OK
Bestellen = OK
Betalen = OK
Vervoer via DNB alias GLS een drama. Die denken echt dat je voor hun een week vrij neemt. Krijg je melding van komen dan en dan, wordt gewijzigd qua tijdstippen ( kan gebeuren ) Ontvang je niets en staan ze de volgende dag voor je deur

Risposta di Bowork
Hallo aan iedereen die dit leest.lees dit echt.
Hallo aan iedereen die dit leest.
Ik geef niet gauw een goede review, behalve als het bedrijf dit ECHT verdient, klaar, want die zijn er tegenwoordig helaas niet zo veel meer.
Ik ben al heel lang op zoek naar laarzen die een goede koude weerstaan, ruim 3 jaar ,omdat ik heel veel vis ook in de winter als het vriest en wij gaan soms naar Noorwegen om te ijsvissen. Ik heb de Dunlop Purofort thermo + aangeschaft bij Bowork, omdat die aangeboden werden voor een zeer scherpe prijs, (dit is echt waar dat kan u zelf ook controleren) en die gegarandeerd tot _ 50 gaan ,dus dag koude voeten waar ik echt last van had. Ik heb zelf maat 46 van laars en ik dacht weet je wat ik neem 47 altijd goed ,maar nee, ik moest nog een maat groter, dus contact gelegd met Bowork en ik wist dat ik zelf de retourkosten moest betalen maar ja dat had ik er nu eenmaal voor over voor goede laarzen, dus netjes in de zelfde doos en verpakking teruggestuurd, ik wilde ze snel hebben dus ik heb gewoon weer opnieuw besteld en nu een maat groter ik had ook kunnen wachten tot Bolwork dit geregeld had alleen werd mij verteld dat dat gewoon een paar dagen in beslag neemt ,administratief, is te begrijpen, toch .
Na een paar dagen iets langer als normaal door de gladheid mijn maat 48 gekregen en zitten nu als gegoten ,perfect ben heel erg blij en omdat alles zo goed verlopen is, daarom deze review ,ik ben heel tevreden ,bedankt Bowork (Ik heb zelfs OOK de verzendkosten van het tweede paar terug gekregen (uit hun zelf) terwijl ze dit niet verplicht waren ,dus alle lof.)

Risposta di Bowork
Een heel goede en stevige werkschoen een echte aanrader
Het zijn hele fijne werkschoenen ik loop er bijna 1 jaar op dan zijn ze pas versleten en elk jaar kies ik weer voor dezelfde werkschoen zo fijn

Super schoenen !!!
Super schoenen !!!
Levertijd was wat langer dan aangegeven (waarschijnlijk door de feestdagen en het koude weer) maar de schoenen zijn het wachten waard

Risposta di Bowork
De beste laarzen voor in de winter
De beste laarzen voor in de winter. Goede prijs, snelle levering en makkelijke website!

lekkere warme en waterdichte laarzen
lekkere warme en waterdichte laarzen

Risposta di Bowork
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.