Banner for Bouwhof

Bouwhof Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat was het warm maar , dankzij de plafond ventilator op de slaapkamer, slapen wij weer goed , en fijn dat er gelijk een lamp in zit , heel blij mee , en zeker met de snelle aflevering!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een item besteld, maar het bleek uit voorraad te zijn. Bouwhof heeft mij daar gelijk de volgende dag over geïnformeerd, vertelde dat de levertijd derhalve toe zou nemen tot 10 dagen, en gaf m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij vervangen onze binnendeuren (6 stuks) en hebben deze zijn bij Bouwhof/deuren gekocht. Uitstekende service, flexibiliteit en duidelijkheid wat wel en niet kan waar nodig en persoonlijke adviseri... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fout in de keuken design, kroon en lichtlijsten lengten kloppen niet met bestelling en levering bon, dus passen niet op de boven kasten. Ze zeggen ik heb die montage fout gedaan, maar waar op deze aar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di forniture per il bagno
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di casalinghi
  5. Negozio di mobili per cucina
  6. Segheria

Scritti dall'azienda

Bij De Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer, vind je 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur onder één dak. De Bouwhof, met ruim 45 jaar ervaring, onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit en service. Je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. De slogan ‘Bezig met je huis’ is zeker niet voor niks. Bij De Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten je huis! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, woonaccessoires, meubels en verlichting. Naast een zeer ruim assortiment, heeft De Bouwhof ook diverse voorzieningen! Zo hebben wij ruim 400 gratis parkeetplaatsen, voorzieningen voor invaliden zoals parkeerplaatsen, een lift en toiletten, een fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een gezellige brasserie met een speelhoek voor de kinderen, wasmachines voor al je wasgoed, een pasfotohoek voor officiële documenten, laadpalen voor elektrische auto’s, een statiegeld bulkmachine en tot slot diverse pakketpunten zoals De Buren, DHL, PostNL, Mondial Relay en Vinted Go. Dus, zien wij jou binnenkort bij De Bouwhof?

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Ik had iets besteld

Ik had iets besteld, wat op voorraad was. En kreeg na mn betaling een mail dat het tóch niet op voorraad was. Na een paar dagen heb ik keurig mijn geld terug gekregen, zonder gedoe gelukkig.

27 dicembre 2023

Hi Baltus,

Bedankt voor het achterlaten van deze eerlijke review. Fijn dat je ondanks de annulering ons beoordeeld met 4 sterren!

Valutata 5 stelle su 5

Werd sneller geleverd als verwacht…

Werd sneller geleverd als verwacht mooie gouden giraf en olifant lamp, zatten netjes verpakt ze staan leuk in de woonkamer

8 gennaio 2024

Hi Dastin,

Bedankt voor de mooie review. We wensen jou veel woonplezier met de prachtige wandlampen!

Top!

Top snel en betrouwbaar

19 dicembre 2023

Beste Vork,

Bedankt voor de complimenten!

Niets ontvangen

Levering staat als bezorgd, maar niets ontvangen. DHL de boosdoener?? Zou graag willen dat jullie er werk van maken. Niet jullie schuld dat deze zo laat was geleverd, maar DHL, was inderdaad zoek geraakt, maar vandaag bezorgd. Ook jullie bedankt voor reactie naar DHL.

21 dicembre 2023

Beste Hans,

Het is inderdaad erg teleurstellend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij hebben elkaar al hierover telefonisch gesproken. In dit gesprek hebben wij al gezegd dat wij een onderzoek zullen starten bij DHL. Wij maken hier dus ook werk van.

Update:
Wat aardig van je om de review te herzien. We zijn blij dat het pakket uiteindelijk bij je is bezorgd. We wensen je veel schoonmaakplezier met jouw bestelling!

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb meerdere malen gebeld waar mijn…

Ik heb meerdere malen gebeld waar mijn product is ik heb het niet ontvangen.

En kreeg niemand aan de lijn van de webshop.
En heb ook geen melding gehad van waar het dan wel is .

Jean luites

23 novembre 2023

Goedemorgen Jean,
Wat spijtig om te horen dat wij niet in staat waren om de telefoon op te nemen toen u belde dit is zeker niet de bedoeling.
Wij hebben in uw order gekeken en deze is op 4 dec retour gekomen van het uit de door u gekozen pakketautomaat waar hij vanaf 24 nov op u lag te wachten waarna wij op 7 dec de terug betaling in gang hebben gezet.
u heeft hier zowel van ons als van dhl mail over ontvangen op het door u opgegeven mailadres

Valutata 1 stelle su 5

Heb mijn eigen bezorgadres opgegeven en…

Heb mijn eigen bezorgadres opgegeven en moest het toch nog op een verzamelpunt ophalen, terwijl ik dat helemaal niet aangevinkt heb. En dan betaal je daarvoor ook nog 5.50 euro. Niet goed !!

7 dicembre 2023

Beste Dirk Keute,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review in te vullen.
Zoals ook via de chat aan u aangegeven:
Bedankt voor uw mail wij hebben het voor u nagekeken en zoals u ook op uw factuur kunt zien heeft u gekozen voor levering op een service point DHL Buurtpunt via tim & moerheimst en heeft u hier ook het juiste tarief voor betaald € 5,50 als u levering aan huis had gekozen koste het 5,95

Valutata 5 stelle su 5

Besteld product lag snel klaar

Besteld product lag snel klaar, en was gemakkelijk af te halen

1 dicembre 2023

Hi B. Bos,

Super bedankt voor het achterlaten van deze 5-sterren review!

Alles Goed

Alles Goed, Netjes en zoals hoe het hoort. Dank

20 novembre 2023

Hi Tailor,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij ons. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze webshop!

Valutata 4 stelle su 5

Goed en netjes verpakt

Ze zijn serieus, goed en netjes verpakt goeie communicatie.
Ben blij met mijn bestelling Dankjewel!

30 novembre 2023

Hoi Rukiye,
Enorm bedankt voor het delen van jouw mooie ervaring!
En heel graag gedaan.

10 weken wachten & geen communicatie

10 weken moeten wachten op mijn bestelling en geen communicatie...

Ik bestel hier nooit meer... Bij bestelling staat er een groen bolletje en "op voorraad" maar uiteindelijk is het dus NIET op voorraad en mag je on-ge-loof-lijk lang wachten op je bestelling.

Je krijgt géén terugkoppeling vanuit deze webshop, behalve dat je na bestelling een mail krijgt met erin: "De levertijd van dit artikel is 4-8 weken".

De hoop was op 4-5 weken, uiteindelijk na 8 weken maar eens een mail gestuurd... Toen kreeg ik een optie om van mijn koop af te zien. Maar vanwege werk in het buitenland had ik daar even geen tijd voor...

Na 10 weken een bericht van DHL dat mijn pakketje bij het pakketpunt ligt. En géén communicatie vanuit Bouwhof...

Laat je niet neppen met "op voorraad" en ruim 10 weken wachten bij deze webshop.

Nooit, maar dan ook nooit meer

-----

Edit: 04-12-2023 - Na reactie van bouwhof.
- Lekker bagitaliseren dat ik 1,5 week heb moeten wachten?!
- Er staat niet duidelijk bij het artikel omschreven dat de levertijd zo lang is. (Groen bolletje op voorraad) en inmiddels verder onderin dat het product een lange levertijd heeft. Ik heb een screenshot van na mijn bestelling waarbij deze info MIST! Dus Bouwhof was hier aan het neppen.
- Communicatie: Er is geen track en trace en nadat IK contact opnam is er pas actie ondernomen om te kijken wat de status is.
- Dus: Werk aan de winkel in communicatie, service & fouten toegeven?

De communicatie vanuit Bouwhof:
- Bevestiging van ontvangst e-mailmarketing - 24 september 2023
- Bestelbevestiging - 24 september 2023
- Factuur - 24 september 2023
- Bericht over dat de levertijd 4-8 weken is incl. belofte: Zodra het artikel jouw kant op komt ontvang je een Track & Tracé nummer van ons. - 25 september 2023
- Verzoek tot review - 30 september 2023
- Herinnering van reviews - 14 oktober 2023

- Mail van MIJ aan Bouwhof over bestelstatus die na weekend verloopt - Donderdag 16 november.
- Antwoord op mijn mail van Bouwhof. Op deze dag is er pas contact opgenomen met leverancier en wordt vertraging vermeld?! - Donderdag 16 november.
- Mail van DHL dat mijn pakket op ServicePoint ligt - Woensdag 29 november
- Mail van DHL dat mijn pakket opgehaald is - Donderdag 30 november

25 settembre 2023

Hi Dominique,

Dank voor de moeite die u in deze review heeft gestoken.

Wij kunnen onszelf hier niet helemaal in vinden. Dit artikel hadden wij toentertijd niet op voorraad en er staat duidelijk bij het artikel omschreven dat de wandlamp een verwachte levertijd van 4 tot 8 weken heeft. U had gehoopt, begrijpelijk maar niet reëel, dat dit 4 à 5 weken zou duren. Dit was helaas niet het geval.

De optie annuleren geldt vanaf de aankoop dus had u hiervoor ook al recht op. Dit hebben wij in de mail vermeld door de langere levertijd van het artikel.

Graag willen wij ook reageren over de communicatie vanuit ons. U heeft een orderbevestiging gehad, het bijbehorende track en trace nummer en na uw mail hebben wij verteld dat de leverancier kampte met vertraging waardoor de levering langer duurde dan gehoopt. Dit is overmacht en is het niet onze bedoeling geweest u te ‘neppen’ zoals u zegt. Wij hadden dit ook graag anders gewild en snappen dat dit vervelend kan zijn.

Verder onze excuses dat u 1,5 week langer als gedacht moest wachten op uw bestelling. Wij wensen jou veel woonplezier met de mooie wandlamp.

Update:

Wij bagatelliseren niks. Het is daadwerkelijk een feit dat u 1,5 week langer moest wachten zoals in de mail van 16 november is gemeld. Waarvoor nogmaals onze excuses.

Momenteel staat er inderdaad 'Op voorraad'. Dit komt doordat wij nu zes van deze lampen op voorraad hebben.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più