Wat was het warm maar , dankzij de plafond ventilator op de slaapkamer, slapen wij weer goed , en fijn dat er gelijk een lamp in zit , heel blij mee , en zeker met de snelle aflevering!

L'azienda ha risposto
Ik had een item besteld, maar het bleek uit voorraad te zijn. Bouwhof heeft mij daar gelijk de volgende dag over geïnformeerd, vertelde dat de levertijd derhalve toe zou nemen tot 10 dagen, en gaf m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij vervangen onze binnendeuren (6 stuks) en hebben deze zijn bij Bouwhof/deuren gekocht. Uitstekende service, flexibiliteit en duidelijkheid wat wel en niet kan waar nodig en persoonlijke adviseri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fout in de keuken design, kroon en lichtlijsten lengten kloppen niet met bestelling en levering bon, dus passen niet op de boven kasten. Ze zeggen ik heb die montage fout gedaan, maar waar op deze aar... Leggi di più
Bij De Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer, vind je 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur onder één dak. De Bouwhof, met ruim 45 jaar ervaring, onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit en service. Je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. De slogan ‘Bezig met je huis’ is zeker niet voor niks. Bij De Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten je huis! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, woonaccessoires, meubels en verlichting. Naast een zeer ruim assortiment, heeft De Bouwhof ook diverse voorzieningen! Zo hebben wij ruim 400 gratis parkeetplaatsen, voorzieningen voor invaliden zoals parkeerplaatsen, een lift en toiletten, een fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een gezellige brasserie met een speelhoek voor de kinderen, wasmachines voor al je wasgoed, een pasfotohoek voor officiële documenten, laadpalen voor elektrische auto’s, een statiegeld bulkmachine en tot slot diverse pakketpunten zoals De Buren, DHL, PostNL, Mondial Relay en Vinted Go. Dus, zien wij jou binnenkort bij De Bouwhof?
Edisonstraat 115, 2723 RT, Zoetermeer, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik had iets besteld, wat op voorraad was. En kreeg na mn betaling een mail dat het tóch niet op voorraad was. Na een paar dagen heb ik keurig mijn geld terug gekregen, zonder gedoe gelukkig.

Risposta di Bouwhof
Werd sneller geleverd als verwacht mooie gouden giraf en olifant lamp, zatten netjes verpakt ze staan leuk in de woonkamer

Risposta di Bouwhof
Supersnelle levering en niet te duur. Heel blij met mijn aankoop.

Risposta di Bouwhof
Heb super mooie lampenkappen bij jullie besteld en heel goed ingepakt ontvangen super blij mee

Risposta di Bouwhof
Levering staat als bezorgd, maar niets ontvangen. DHL de boosdoener?? Zou graag willen dat jullie er werk van maken. Niet jullie schuld dat deze zo laat was geleverd, maar DHL, was inderdaad zoek geraakt, maar vandaag bezorgd. Ook jullie bedankt voor reactie naar DHL.

Risposta di Bouwhof
Snelle levering en ondanks levering niet volledig, wederom snel opgelost en geleverd.

Risposta di Bouwhof
Snel,netjes verpakt en ontzettend vriendelijk via mail.

Risposta di Bouwhof
Ik heb meerdere malen gebeld waar mijn product is ik heb het niet ontvangen.
En kreeg niemand aan de lijn van de webshop.
En heb ook geen melding gehad van waar het dan wel is .
Jean luites

Risposta di Bouwhof
Heb mijn eigen bezorgadres opgegeven en moest het toch nog op een verzamelpunt ophalen, terwijl ik dat helemaal niet aangevinkt heb. En dan betaal je daarvoor ook nog 5.50 euro. Niet goed !!

Risposta di Bouwhof
Besteld product lag snel klaar, en was gemakkelijk af te halen

Risposta di Bouwhof
Ze zijn serieus, goed en netjes verpakt goeie communicatie.
Ben blij met mijn bestelling Dankjewel!

Risposta di Bouwhof
10 weken moeten wachten op mijn bestelling en geen communicatie...
Ik bestel hier nooit meer... Bij bestelling staat er een groen bolletje en "op voorraad" maar uiteindelijk is het dus NIET op voorraad en mag je on-ge-loof-lijk lang wachten op je bestelling.
Je krijgt géén terugkoppeling vanuit deze webshop, behalve dat je na bestelling een mail krijgt met erin: "De levertijd van dit artikel is 4-8 weken".
De hoop was op 4-5 weken, uiteindelijk na 8 weken maar eens een mail gestuurd... Toen kreeg ik een optie om van mijn koop af te zien. Maar vanwege werk in het buitenland had ik daar even geen tijd voor...
Na 10 weken een bericht van DHL dat mijn pakketje bij het pakketpunt ligt. En géén communicatie vanuit Bouwhof...
Laat je niet neppen met "op voorraad" en ruim 10 weken wachten bij deze webshop.
Nooit, maar dan ook nooit meer
-----
Edit: 04-12-2023 - Na reactie van bouwhof.
- Lekker bagitaliseren dat ik 1,5 week heb moeten wachten?!
- Er staat niet duidelijk bij het artikel omschreven dat de levertijd zo lang is. (Groen bolletje op voorraad) en inmiddels verder onderin dat het product een lange levertijd heeft. Ik heb een screenshot van na mijn bestelling waarbij deze info MIST! Dus Bouwhof was hier aan het neppen.
- Communicatie: Er is geen track en trace en nadat IK contact opnam is er pas actie ondernomen om te kijken wat de status is.
- Dus: Werk aan de winkel in communicatie, service & fouten toegeven?
De communicatie vanuit Bouwhof:
- Bevestiging van ontvangst e-mailmarketing - 24 september 2023
- Bestelbevestiging - 24 september 2023
- Factuur - 24 september 2023
- Bericht over dat de levertijd 4-8 weken is incl. belofte: Zodra het artikel jouw kant op komt ontvang je een Track & Tracé nummer van ons. - 25 september 2023
- Verzoek tot review - 30 september 2023
- Herinnering van reviews - 14 oktober 2023
- Mail van MIJ aan Bouwhof over bestelstatus die na weekend verloopt - Donderdag 16 november.
- Antwoord op mijn mail van Bouwhof. Op deze dag is er pas contact opgenomen met leverancier en wordt vertraging vermeld?! - Donderdag 16 november.
- Mail van DHL dat mijn pakket op ServicePoint ligt - Woensdag 29 november
- Mail van DHL dat mijn pakket opgehaald is - Donderdag 30 november