Boutique Dor, Jewels & Watches Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev forelsket i en forlovelsesring fra Tiffany & Co. Jeg var dog usikker på kvaliteten på sten samt viden om diamanter. Jesper og Caroline hjalp mig utrolig meget her, og jeg fik designet min for... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Skulle have taget nogle led at mit helt nye omega ur til 21500, men da jeg fik det tilbage var det ridset flere steder, desværre også på selve urkassen. Jeg stolede på at en officiel Omega forhandle... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan godt forstå at denne butik har så lave anmeldelser så dårlig en service har jeg aldrig nogensinde oplevet. Ekspedienten optrådte mega arrogant og som om vi var der for at genere hende selvom... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

BOUTIQUE D'OR Juvel og Urhus, Lyngby Storcenter, præmier, forlovelse, smykker, ure, barnedåb

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og søde medarbejdere

Har været inde i denne butik i Lyngby storcenter og få lavet alle mine huller i ørene som nu er blevet til mange, jeg er super tilfreds med deres service. De er altid super glade og gøre en meget tryg. Og hvis du ikke er tilfreds får du pengene tilbage eller de laver det om, er meget tilfreds

18 settembre 2019

Kære Karla,
tak for de pæne ord og de flotte stjerne, dem er vi rigtig glade for.
mvh Boutique Dor

Valutata 1 stelle su 5

Lang ventetid og manglende…

Lang ventetid og manglende kommunikation.
Vi bestilte en urrem som skulle bestilles hjem. Vi fik ved bestilling at vide, at vi ville få en SMS om hvornår den forventes. Den modtog vi aldrig. Da der var gået 10 dage ringede vi og forhørte os. Ingen undskyldning for manglende kontakt og vi fik bare at vide at vi måtte ringe tilbage når der var gået 14 dage. Det gjorde vi og fik at vide at den ikke var kommet og man ville undersøge nærmere. Vi bliver efterfølgende ringet op at den er gået tabt i posten og den ville blive eftersøgt. Vi får at vide at vi vil blive kontaktet inden for et par dage. Der går en hel uge og så bliver vi kontaktet med beskeden om at den vil blive bestilt på ny og den vil være der dagen efter. Hvis den ikke er det så vil vi blive ringet op. Det sker ikke og der går en hel uge igen.. Så ringer vi selv og det beklages at der nu er gået over en måned (!), men at der ikke er noget at gøre og vi må afvente. Først over 5 uger senere kommer den og vi bliver kontakten. Generelt var det oplevelsen af en manglende proaktiv tilgang til kommunikationen og meget utilfredsstillende service.

13 settembre 2019

Kære Kathrine,
Vi beklager, at vi ikke har været gode nok til at informere og kontakte Jer med informationer og opfølgninger vedr. Jeres bestilling. Vi har haft jeres case oppe at vende iblandt personalet, således vi kun kan blive bedre fremadrettet.
Hvis der er noget vi kan gøre for Jer, så skriv endelig til info@boutiquedor.dk
Boutique Dor

Mine varmeste anbefalinger:

Mine varmeste anbefalinger:
Jeg gik til Butique d'Or med et smykke, som jeg havde fået i gave og som nok ikke var købt hos Butique d'Or. Alligevel blev jeg taget godt imod og ekspeditricen sørgede for, at der blev taget omhyggelig vare på reparation af mit næsten nye smykke.

21 maggio 2019

Kære Mette, tak for de pæne ord og mange stjerner. Mvh Boutique Dor

Alles Perfekt!!

Alles Perfekt!!
Schneller und sehr netter Kontakt.
Die Uhr war wie beschrieben und der Preis sehr gut.
Kann ich nur weiter empfehlen. Meine nächste Uhr werde ich wieder dort kaufen.
Vielen Dank !!

2 maggio 2019

Lieber Sebastian,
vielen Dank für die tolle Bewertung. Viele Grüße Boutique Dor

Rigtig god service af Jesper

Rigtig god service af Jesper.
Vi fik laves vores vielsesringe og de blev som vi bestilte, dog var min mands ring alt for stor- efter et par mails kom vi frem tilbage, hvor der blev svaret hurtig og med god service, kom vi frem til en løsning, som vi som kunde er tilfredse med.

Der er god service, og hvis der er opstået problem i procensen, er Jesper rigtig god til at hjælpe og finde en løsning.
Vil ikke være nervøs for at købe der igen :-)

5 febbraio 2019

Kære Isa,
tak for de søde ord og den flotte anmeldelse. Vi er glade for vi fandt en løsning

Må dig og din mand ha en dejlig dag

jesper Meyer
Boutique For

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og enorm tålmodighed

Som mange andre mænd der gerne vil finde en forlovelse ring, har jeg søgt igennem mange smykkebutikker for og finde RINGEN, den ring som jeg ikke var i tvivl om var den jeg skulle ned på knæ med, efter noget tids søgen hvor jeg mest følte jeg var til besvær og stillede nogle mærkelige spørgsmål, så kom jeg forbi Boutique Do i Lyngby,
da jeg kom ind blev jeg mødt af en sød og rar kvinde som helt sikker havde oplevet mænd i min situation før(forvirret og på jagt efter den rigtige ring), inden hun begyndte og vise mig de MANGE forskellige muligheder der er, tog hun det lige et skridt ned til det helt praktiske som jeg kunne være med på, de helt basale ting som hvad er hun til guld eller sølv, stort og prangende eller lidt mere diskret, og selvfølgelig det ømme punkt for mange, hvad må den koste, efter de ting var blevet vendt så vi på nogle af de forskellige ringe og sten som hun kunne komme på med tanke på mine ønsker for ringen.
der blev kigget på næsten samtlige muligheder for, udover det som er i butikken er mulighederne jo nærmest uendelige og det gør det bestemt ikke nemmere, efter meget tid og overvejelse og en enorm tålmodighed fik hun fundet en Ringskinne som var LIGE som jeg havde forestillet mig, simpel men på samme tid meget anderledes og pludselig stod jeg med den ring (minus sten) som jeg syntes var RINGEN, så kom det til valg af sten, og igen vil jeg sige de (ja der var flere til og hjælpe en meget besværlig kunde) var super gode til og vejlede i forhold til pris og kvalitet, når valget af den lille sten som skulle sætte på skulle vælges, jeg gav et ca. budget og et krav til kvalitet og størrelse (caraten åbenbart ), hvis i vil være forberedt så se på deres hjemmeside der er en glimrende oversigt som gør det lidt nemmere og forstå for en som ikke køber den slags hverdag, og ca. 2 1/2 uge efter jeg havde besluttet mig stod jeg med den færdige ring i hånde som var blevet endnu vildere end jeg nogen sinde havde turde håbe på. Super service og stort udvalg + stor forståelse og ikke mindst tålmodighed for at det skal være den helt rigtige ring, kan klart anbefale Boutique Dor til alle som gerne vil finde det lidt ekstraordinere :)

22 ottobre 2018

Kære Christian,
tak for de søde ord. Din anmeldelse er hermed givet videre til de ansatte med stor glæde. Ha en dejlig dag.
mvh Boutique dor

Valutata 5 stelle su 5

Mærkeligt med alle disse dårlige…

Mærkeligt med alle disse dårlige anmeldelser, for jeg har kun oplevet fremragende service, super betjening hele vejen igennem da jeg skulle have repareret mit ur. Også var prisen for reparationen meget konkurrence dygtig ift andre reparatører!
Jeg kan på det varmeste anbefale Boutique Dor.

21 settembre 2018

Jeg er blevet snydt

Jeg bestilte en læderrem til mit Longines ur og jeg måtte selv ringe og rykke for, at høre om remmen var kommet, butikken havde ellers lovede at de nok skulle ringe når remmen kom. Da jeg så kommer og får sat remmen på, opdagede jeg at farven ikke var som jeg den bestilte og svaret var, "farven ændre sig når du har gået lidt med den, så får den patina"??? Ekspedienten gav mig det indtryk, at det var bare en sludder for at slippe af med mig. Jeg har så efterfølgende fundet ud af, at jeg er blevet taget godt og grundig i r... med hensyn til den pris jeg betalte. SÅ jeg kommer ikke mere i butikken og vil selvfølgelig ikke anbefale nogle at købe noget som helst i butikken. Hilsen Steen

3 settembre 2018

Kære Steen,

Vi er da kede af din oplevelse i butikken. Levering af reservedele fra Longines i schweiz, i dit tilfælde en urrem, tager normalt 8-10 arbejdsdage, hvilket du fik oplyst men vi bestilte urremmen specifikt med EKSPRESS om mandag d.27/8, da du skulle bruge den senest fredag d.31/8 og du accepterede et ekstra ekspres gebyr på kr.300,- fra Longines og urremmen var her fredag som aftalt. Det mener vi er en meget hurtig levering. Din bestilling lå klar til at kontakte dig, men du kom os lige i forkøbet.

Din urrem var bestilt ud fra de reference numre der høre til uret og det er korrekt den var lidt lysere end den du fik sat på og det er ikke ualmindeligt. Din egen urrem bar selvfølgelig præg af at være godt brugt og derfor var den væsentligt mørkere end påsatte. Dette er ikke bare en "sludder" som du nævner.

Med hensyn til prisen på urremmen er vi da uforstående overfor du føler vi har "taget dig godt og grundigt i røven", det er en pris vi har fået anbefalet af Longines og du må da meget gerne kontakte mig på info@boutiquedor.dk med hvilken pris du henviser til og menes at skulle koste og hvor du har fået det oplyst, således jeg kan gå tilbage til longines. Og er der lavet en fejl bliver den selvfølgelig rettet. Du skal jo være opmærksom , at i den pris du har betalt har du indvilliget i at betale en ekspres gebyr på kr.300,- som Longines forlanger når det er ekspres levering.
med venlig hilsen
Jesper Meyer
info@boutiquedor.dk

Hold jer væk fra Boutique D'or

Kender I skiltet med "man behøver ikke at være tosset for at være her - men det hjælper"? Sådan er det vist med Boutique D'or. Jeg har været afsted tre gange for at få lavet en lille reparation og hver gang misforstod de opgaven og lavede det forkert. Nu har de så fået lavet vedhænget på en måde så jeg ikke kan tage det af kæden... Kvikt. Jeg har været i kløerne på tre forskellige damer i alle aldre og alle var lige snobbede og talte ned til mig. Så hold jer væk. Jeg gad ikke tage til København - men det gør jeg næste gang jeg skal have repareret noget.

1 settembre 2018

Kære Kristin,
Jeg er ked af din oplevelse i butikken, men kunne du ikke være sød at kontakte mig på info@boutiquedor.dk med en kopi af din reparationsseddel og sagens forløb, således jeg kan finde sagen og undersøge nærmere om hvad og hvor det er gået galt. Vi har ikke selv værksted på stedet og tænker jeg skal have en snak med vores guldsmed og vores ansatte og så vil jeg vende tilbage til dig. Jeg giver dig ret i at det ikke er i orden, at det skal laves om 3 gange.

Jesper Meyer
info@boutiquedor.dk

Valutata 1 stelle su 5

Broken product and extremely rude service and owners

I could give them minus stars if that was possible. The worst service I have ever gotten.

I bought a watch from them but when I took it home and out of the box, one of pointers was loose inside the watch screen. I know very well that I had not bumped it anywhere, as I was very carefully with it and also because it was in its protective box the whole time.
I was really dissapointed but of course this can happen. I assume that the watch case was somehow loose when I bought it and that's how it happened. So naturally I took it back to return it or exchange it with another one.

To my surpise, they refused to exchange it, they accused me of breaking it myself and they denied to take it back. They were very rude to me and when I reacted to this behavior by raising my voice they also threatened to call the security in order to remove me from the store (time to mention that I am a girl of 1.60 height and 48kg).

In the end they fixed it (but they had to do it anyway since there is a warantee of 2 years) but I had to accept the fact that they sold me a problematic watch and that it might happen again sooner or later.

PS. I know very well their response to this review. They will say that they do not sell broken things and that I dropped it. But they know the truth and it is not a coinsidence that they have so many bad reviews from so many other costumers with similar cases (check out also Google reviews).

So, no matter your reply Boutique D'or, I hope that these reviews will help some people from making the mistake to buy something from your store.

9 luglio 2018

Dear MyJazzle,
As a respond to your review, the watch was in such a condition, that it could NOT be something that we would sell/deliver to our customers and NOT something that would be a warranty matter and therefore this was a watch, we could not return ore exchange. As a service, we fixed it fore you, while your where waiting, with no charge as a service, even though this was NOT a warranty repair.
As in respond to remove you from the shop, was after that you threatened us to make a BIG scene, both inside and outside of our shop and therefore we told you, that if this would happened we would, fore safety reasons, call the guards and get them to remove you a.s.a.p. Luckily this didn't happened, you calmed down and our watchmaker fixed the watch while you where waiting and this we did as a service.
Just to mention in this matter, another friend of yours, tried tried to return the same watch a couple of days later, even we have told you this watch could not be returned ore exchanged.
Have a good summer
Regards

Valutata 5 stelle su 5

Har fået en vældig god service...

Har fået en vældig god service i forbindelse med vurdering af smykker, og kan varmt anbefale butikken.

3 marzo 2018

Risposta di Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Lisbeth, tak for dine fine ord. :-)

Valutata 1 stelle su 5

Hamrende dårlig service og uoplyst personale !!

Min kæreste købte en forlovelsesring som desværre skulle laves mindre da han havde fået oplyst forkert str af sælgeren i butikken! Han vidste godt jeg brugte str 53 og det havde sælger sagt det var men da vi indleverede den d 27/12 i butikken fik vi at vide at det var en str 54! jeg ringede i starten af januar og spurgte efter den nye størrelse, fik at vide der ville gå 14 dage fra leverandøren og de havde først indleveret den d 2/1. Da jeg ringede igen i midten af januar fik jeg at vide at det med de 14 dage ikke passede og at den først ville komme sidst på måneden! Da jeg ringede igen fredag d 26/1 fik jeg at vide at sidst på måneden ku være helt indtil d 31/1 og at den ku må at komme endnu -min kæreste ringede til butikken igen d 1/2 og først da var den kommet hjem!

En anden oplevelse mht service i butikken; vi trækker nr for at få service og mens vi står og venter går en kunde udefra direkte hen til medarbejder og får hjælp foran snotten på os til trods for hun ik har trukket nr ligesom os og vi står pænt og venter !

Vi fortryder så meget vi har lagt penge i den skod-butik med uoplyste medarbejdere og dårlig service ! Håber andre finder en anden butik at lægge deres penge i!

3 febbraio 2018

Kære Betina,
Tak for din anmeldelse her på trustpilot, vi kan altid bruge ris og ros her på siden.

Vi er selvfølgelig kede af at du/I synes vi har ydet jer en dårlig service og vil bruge netop din anmeldelse til at blive bedre på nogle områder fremadrettet.

Fejlen i, at I har fået udleveret den forkerte str. i første omgang er, at ringen er blevet mærket forkert med størrelsen og det er selvfølgelig beklageligt og i sådanne tilfælde, bytter vi jo selvfølgelig ringen til den korrekte str. men den havde vi så desvære ikke hjemme og den skulle bestilles hjem fra leverandøren.

Den normale leveringstid på Jeres type ring er ca. 14dg hvis varen er på lager, men i de travle perioder eller hvis varen er udsolgt hos leverandøren, kan en længere leveringstid forkomme.

Især i julegave ombytningsperioden fra 27/12 til midt januar, er alle leverandører ramt af juletravlhed og en længere leveringstid kan forekomme og ud over det, har de fleste leverandører faktisk lukket i mellem jul og nytår og dette er også forklaringen på hvorfor vi først kan komme i kontakt med vores leverandør d.02/01.

Vi skulle selvfølge have oplyst jer om den mulige længere leveringstid end normalt fra start og den har vi taget til os internt, for det skal vi klart blive bedre til i fremtiden.

Jeg kan se vi har rykket for din ring d.15/01-18, hvor vi efterfølgende oplyser jer om en længere leveringstid end normalt, nemlig slut januar og vi synes at levering d. 01/02 er inden for den lovede leveringstid som oplyses, men vi kan godt forstå det er lang tid man skal vente når gaven er givet som julegave.

Mht vores nummer system, så aktiveres det når vi har travlt, så alle kunder ekspederes i den korrekte rækkefølge, men en gang imellem har vi kunder der forsøger at springe køen over, uden at vi opdager det og er herre over det, og desvære er nogen af dem så skrappe at det lykkedes, men opdager vi det eller bliver vi gjort opmærksom på det, af vores andre kunder i butikken, bliver kunden henvist til at vente til det bliver Deres tur.

Nummer systemet er netop for ingen bliver sprunget over...Hvis i havde taget kontakt til ekspedienten om, at i var blevet sprunget over, var det uden tøven blevet Jeres tur og vi er selvfølgelig kede af at det lykkedes denne ene kunde at springe køen over og dette har allerede været oppe at vende hos vores ekspedienter, således vi bliver mere vågne og bedre i fremtiden.

Kunderservice

Valutata 1 stelle su 5

Mangel på kundeservice og undskyldning på undskyldning på undskyldning

Min kæreste købte en ring til mig i starten af december, men da den desværre var for stor indleverede vi den, enten den 8. eller 11. december. Vi fik da af vide, at ringen ville være klar om 2 uger. Efter de 2 uger uden at have hørt noget, går vi derned og får nu besked på, at det vil tage 4-6 uger at jursterer ringen. Senere ringer vi igen og får oplyst, at ringen først er færdig i slutningen af januar. I dag, torsdag den 1. februar bliver jeg endelig ringet op og får af vide, at min ring er klar til afhentning. Jeg syntes dette er under al kritik og jeg blev ikke mødt med anden end undskyldninger herom. Hverken min kæreste eller jeg vil handle her igen.
Ingen kompensation eller lignende blev tilbudt og er op til flere gange blevet mødt af en ældre, næsvis, lettere buttet kvinde. Simpelthen ingen kundeservice overhovedet og jeg ærgrer mig i den grad over at have støttet jer!

1 febbraio 2018

Risposta di Boutique Dor, Jewels & Watches

Kære Emilie, vi er selvfølgelig rigtig kede af at du/I synes vi har givet Jer en dårlig service.

Under normale omstændigheder ville leveringstiden på din ring også have være ca 2 uger, men desvære har julehandlen spillet ind og vores udenlandske leverandør har ligget vandret. Lige jeres model var ikke på lager i den rigtige størrelse og derfor har det taget ekstra lang tid.
I var her første gang d. 8 december for at bytte ringen og fik en leveringstid på ca 2 uger og 2 uger efter var I her igen, hvor beskeden til jer var, at ringen først ville kunne leveres om yderligere ca 4-6 uger dvs slut januar/ start februar, da der skulle produceres en ring til jer og dette accepterede I. I har løbende ringet herind og I er løbende blevet orienteret om den oplyste forlængede leveringstid og senest d.9 januar gav vi besked om, at ringen ville være klar slut januar (som jo er indenfor de 4-6 uger).
Vi skriver nu d. 1 februar og har leveret din ring indenfor den tidsramme vi har lovet. Vi synes vi har gjort hvad vi kunne forhold til den længere leveringstid, men vi vil selvfølgelig i fremtiden kigge på, om vi kan gøre det anderledes og bedre.

mvh Boutique D'or

Dårlig og uprofessionel kundeservice

Jeg var inde idag i Boutique Dor i Lyngby storecenter for at få lavet et hul i øret. Damen jeg talte med fortalte mig at det ikke kunne lade sig gøre fordi der var sygdom og at det tog langtid at lave et hul i et øre. Samtidig blev jeg meddelt at hun kunne jo ikke sige ja til mig hvis der kom andre ind senere, for så var hun også nød til sige ja til dem....

Det er den mest dårlige undskyldning jeg nogensinde har hørt. For det første kunne jeg tælle 4 ansatte og der var en enkelt anden kunde udover mig. For det andet var min kæreste nede og få lavet et hul i øret to dage forinden og det tog KUN 5 min. Så var det overstået. For det tredje rigtig dårlig undskyldning med hun ikk kunne sige ja til mig hvis der kom en anden derind senere. Desuden hvordan skulle en ny kunde kunne vide jeg har fået lavet et hul hvis vedkommende først kom langt senere end mig. Hvad regner de med, at jeg skulle gå hele centeret igennem og fortælle alle jeg har fået lavet et hul i øret.

Dårlig dårlig undskyldning og kundeservice. Har ellers været glad for den butik førhen. Men nu det under alt kritik.

20 marzo 2017

Kære Martin,
Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse med ikke, at kunne få lavet huller i ørerne forleden dag i vores butik.
Vi har desværre været ramt af sygdom og vi har derfor ikke været meget personale på arbejde den pågældende dag, hos os er 4 medarbejder ikke mange på en hverdag.

Nå vi vælger at sige nej, tager vi alle over en kam, da vi tidligere har erfaret, at vi ikke kan sige ja til nogen og nej til andre.
Du har ret i nogen gange tager det 1 minut men andre gange tager det også 10-15 minutter og vi vil så gerne sørge for at alle, uanset alder og køn, får en god oplevelse af, at vi har den tid der skal til, også når kunderne går sukkerkolde og besvimer, som vi også af og til desværre oplever.

Vi har tidligere forsøgt os frem og har lavet huller når der ikke lige var travlt, for så senere på dagen ikke, at kunne lave huller og det har desværre ikke været positivt og vi vælger derfor, når vi har meget travlt eller er ramt af sygdom, at sige nej til at lave huller i ørerne den pågældende dag, netop fordi vi har haft kunder der har sagt,
" jamen vi har lige stået udenfor butikken for 10 minutter siden og set i laver huller i ørerne på en kunde så hvorfor kan I ikke nu?"

Vi informere om det, på begge vores kasserapperater og på vores hjemmeside med flg. tekst:

"Der er ingen tidsbestilling, dog tages der forbehold for travlhed og sygdom."

og vi anbefaler, at hvis man vil have lavet huller i ørerne, især i weekenden, så giv os lige et ring på telefonen, just in case.

Håber det giver dig en forståelse om, hvorfor vi lige den dag sagde nej til at lave huller i ørerne og om hvorfor vi også sagde nej til dig.

Hvis du ikke har fået lavet huller i ørerne endnu, vil vi gerne tilbyde dig at få lavet huller i ørerne til halv pris, som et plaster på såret og er du interreseret, skal du være sød at tage kontakt til os på info@boutiquedor.dk. att jesper Meyer

Med venlig Hilsen
Kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kundeservice og høje priser

En rigtig dårlig oplevelse og en super dårlig kundeservice. Vi købte 2 vielsesringe i guld til en samlet pris på kr 10.700. Min ring passede, men min kones ring var ét nummer for lille! Fejlen er enten ekspedientens som kan have skrevet forkert eller guldsmedens som kan have lavet den for lille! Ændringen til et større nummer kostede os kr 600! Forklaringen fra ekspedienten var at "måling af ringstørrelser jo altid beror på et skøn". En meget dårlig behandling af os kunder der allerede har betalt rigeligt for ringene. Den butik skal man holde sig langt fra!

16 febbraio 2017

Kære Niels,
Vi er kede af du føler du har haft en dårlig oplevelse og en dårlig kundeservice hos os og ikke mindst "høje priser".

Du skriver "høje Priser" hvilket vi ikke forstår, da vi blot følger de vejledende priser som er udstedt af vores leverandør og priser der er landsdækkende. Havde I købt de samme ringe af samme mærke hos hvilken som helst anden guldsmed, ville de koste det samme, men hvis du har en anden opfattelse og har set de samme ringe fra samme leverandør til en billigere normal pris et andet sted, vil vi da meget gerne have det at vide.

Når man bestiller fingerringe hos os, måler vi altid kundens finger med et ring mål og i samarbejde med kunden, rådgiver vi hvilken størrelse kunden bør vælge, men i den sidste ende er det kundens beslutning.

I Jeres tilfælde, var det fruen selv der valgte en str 54, som hun havde det bedst med. Da ringene blev udleveret synes fruen alligevel, at den var lidt for lille og fruen valgte at få den lavet 1 nr større og det koster desværre, da der skal sidde en guldsmed og udføre et stykke arbejde med, at sætte noget guld i ringen.

Vi havde ikke skrevet forkert eller guldsmeden har ikke lavet en forkert størrelse, da vi er meget grundige med at måle kundens finger og ikke mindst checke ring størrelser, både ved bestilling og modtagelse af ordren fra guldsmeden, da vi ved det koster, at få ændret ringe til en anden størrelse efterfølgende.

Kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Sjusket arbejde, ubehøvlet personale og forfærdelig service!

Havde indleveret min rubinkæde til omstrengning, kæden var i flot forløb men jeg får den tilbage hvor store og små perler er som smidt på! Jeg ringede ind og blev fortalt at jeg bare skulle komme ned i butikken og så ville de ordne det. Men da jeg så endelig står der bliver jeg næsten beskyldt for at lyve om kæden og at den da altid har set sådan ud, i stedet for at indrømme at de har gjort et sjusket stykke arbejde og ikke trukket kæden om professionelt; altså én perle af gangen, men i stedet har taget ALLE perler af på én gang (ja, man kan jo så heller ikke vide sig sikker om alle perlerne er der)! Magen til uforskammet personale og forfærdelig service skal man godt nok lede længe efter! Jeg ville end ikke betro dem med en halskæde til 20kr fra HM.
Hold jer langt væk fra denne butik, i bliver snydt og bedraget og behandlet som om man er fuld af løgn!

4 agosto 2016

Skod betjening

Skulle købe et par øreringe, som gave til en konfirmation. Spurgte hvad et par kostede, som jeg havde fundet. eftersom de lå på en pris af 3000 kroner var det ikke lige dem jeg skulle købe. Vi spurgte om de havde nogle andre, hun blev decideret sur da jeg "kun" skulle have nogen til 7-800 kroner. Så fandt hun endelig et par til 300 kroner. De blev hverken pakket ind, eller fik byttemærke på, efter jeg ydermere havde sagt de er til gave.
Forfærdelig skod betjening må man sige. Handler der ikke igen.

23 aprile 2016

utroværdig og dårlig urmager

Jesper Meyer har forsøgt at banke stiften på mit ur ud med en hammer, med ridser og en bule på kassen til følge. Jesper tilbød en polering hos Klarlund som kompensation for hans uprofessionelle behandling af mit ur. Jeg ønsker ikke en polering af uret, men istedet udbetalt det beløb som en polering vil koste, da uret ikke skal poleres. Uanset at det fuldstændigt det samme for Jesper Meyer, ønsker han kun at lade mit ur polere. Det er sidste gang jeg har brugt denne forretning - han står ikke ved sine aftaler og han er åbenlyst en dårlig urmager. Mvh. Mads Kristensen.

15 marzo 2016
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse ved køb af ur

Jeg ville købe et ur i Boutique Dor i Lyngby Storcenter. Jeg havde talt i flere omgange med butikkens personale, som forsikrede mig om, at det pågældende ur var på lager, og at det var i ny stand.
Boutique Dor havde det pågældende ur på lager, og da jeg har betalt for det - og ekspedienten allerede er begyndt at tale om, at min returneringsret frafalder, fordi jeg skal have lavet et ekstra hul i remmen - opdager jeg at uret bæger præg af brug. Jeg opdager også en stor skramme på uret. Da jeg konfronterer ekspedienten med problemet siger personen "nårh ja, så må vi vi hellere bestille et fra forhandleren". Jeg stod tilbage med den fornemmelse at ekspedienten udemærket kendte urets stand. Jeg er sikker på, at hvis jeg havde købt uret, og havde forladt butikken, så havde jeg stået med et skramlet og gammelt ur.
Denne oplevelse kombineret med en snobbet og uhøflig betjening gør at jeg ikke kan anbefale andre at købe ure ved Boutique Dor.

30 maggio 2015

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più