Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We got a broken couch on arrival. There was a tear in the wooden frame all the way through. Even though we directly contacted Bouman & Potter 30 minutes after the item was delivered it took ~2 months... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben ongeveer 3,5 jaar geleden wat meubelen gekocht bij Bouwman en Potter. Hier zijn we toen goed geholpen. Maar nu ging er een stoel stuk en nadat ik hier via contact formulier een melding over... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.
Paasdijkweg 33, 4693RE, Poortvliet, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Alles was naar wens. Zowel over de uitleg en aankoop als levering.

Risposta di Bouman & Potter
Prima producten, goede service, levering en nazorg

Risposta di Bouman & Potter
Zeer behulpzaam en meedenkend geholpen. Levertijd volgens voorspelling. Nette bezorgers

Risposta di Bouman & Potter
Tijdens de aankoop van mijn nieuwe eetkamerstoelen was het plezierig hoe ik deskundig begeleid en geadviseerd werd.
Door deze deskundige advisering ervaar ik mijn aankoop als een succes en geniet ik nu dagelijk van deze eetkamerstoelen

Risposta di Bouman & Potter
Voorbeeld van afhandeling van defecte stoel. Prima communic0atie!

Risposta di Bouman & Potter
Aardig en kundig personeel.denken goed met ons mee.
Degelijke bank hocker en eetkamertafel aangeschaft.
Fijn dat ze een bezorgbus hebben die je mag gebruiken.
Voor ons goede ervaring

Risposta di Bouman & Potter
wij hebben een servicemelding gedaan en deze is opgelost. we gaven zelf een tip hoe het opgelost kon worden naar ons inzien en deze is serieus opgepakt. we zijn met tevredenheid geholpen

Fijne winkel, sfeervol.
Mooie meubels en andere artikelen
Fijn geholpen

Risposta di Bouman & Potter
Top service en prachtig product
Echte aanrader!

Risposta di Bouman & Potter
Mooie meubelen en goede service

Risposta di Bouman & Potter
Alles keurig , en uitstekende kwaliteit prijsverhouding

Risposta di Bouman & Potter
Sneller reageren op bepaalde situaties

Risposta di Bouman & Potter
Een prettige ervaring in de winkel, helemaal niet opdringerig.

Risposta di Bouman & Potter
Goede ervaren met dit bedrijf muebel was zelf eerder klaar en bezorgt . We zijn helemaal blij mee

Gezellige woonwinkel,ruime keuze,vriendelijk personeel

Risposta di Bouman & Potter
komen afspraaken na en geven zeer goede service

Risposta di Bouman & Potter
Er is vervoer aanwezig dat je kan lenen als je zelf geen vervoer hebt voor grotere spullen die je aankoopt. Spullen waren netjes op afgesproken dag.

Risposta di Bouman & Potter
Goed aandacht wanner ik de bestelling had geplaatst.
Ik heb bank gekocht en kwaliteit is prima.
Bezorging gaat tussen het plan en mensen waren super professional.

Risposta di Bouman & Potter
Fijne ervaring in de winkel. Zeer bekwame en vriendelijke medewerkster. Levering uit voorraad dus snel kunnen genieten van de mooie stoel