Valutata 1 stelle su 5

Dit is dus de manier om trouwe klanten te verliezen. Van het ene op het andere moment werkte onze verschillende Bose Soundtouch apparaten niet meer omdat deze niet meer ondersteund zouden worden door... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bose gooit radio zenders eraf. ( duurzaamheid) Heb niets meer aan Böse. OPLOSSING GEVONDEN. ZOEK OP APPLE STORE. APP Better St server. Kost 7,95 Maar kunt radio zenders weer op knoppen instellen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Schandalig. Bose oordeelt dat de Soundtouch app volledig uitgekleed moet worden, waardoor de luidsprekers veel van hun waarde verliezen. Ik kan zelfs mijn eigen NAS met muziek niet meer afspelen op de... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals velen, BOOS op Bose omdat ze de Soundtouch20 niet meer ondersteunen. Wat volgt er nog ? SoundWave of andere speakers. Ik kocht Bose met de veronderstelling jarenlang te kunnen genieten van hun p... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Negozio di elettronica
  3. Negozio di impianti audio domestici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

1,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Schande wat Bose doet met zijn Soundtouch toestellen.

Zelf 2 dure Soundtouch toestellen gekocht en 3 andere mensen hebben op mijn aanraden dit ook gedaan en daar voel ik mij nu héél slecht bij, de reden waarom wij niet voor een ander merk (Sonos) hebben gekozen was de eenvoudige manier om radio te luisteren met de 6 preset knoppen waaronder de favoriete zenders stonden, dit is nu zonder pardon stopgezet zodat véél mensen nu in de kou worden gezet, regelrechte schande!!!! NOOIT nog een Bose toestel!!!!!

Wat een drama

Wat een drama, cloudhosting eenzijdig gestopt door Bose. Nooit meer een BOSE voor mij. Ik ga naar teufel.

4 maggio 2026

Stop support soundtouch

Enkele jaren geleden soundtouch systeem gekocht voor meerdere ruimtes tesamen met externe speakers.
Alles werkte perfect met goed geluid.
Nu beslist bose om de cloud niet meer te ondersteunen zonder alternatief zonder tegemoetkoming.
Ik kan dit systeem die perfect werkt weggooien
Voor mij NOOIT meer bose

Drama bedrijf

Drama bedrijf, SoundTouch gekocht omdat er voorkeur zenders voor internet radio op zitten , halen ze deze weg. Wat slecht zeg. Nooit meer een Bose!!!!!!!!!

1 maggio 2026

Mijn Bose systeem preset selectie

Mijn Bose systeem, soundtouch 20 werd zomaar zonder enige reden geüpdatet en de preset selectie verwijderd. Vanaf heden kunnen we onze Bose niet meer gebruiken voor internet radio. Ronduit schandalig!! Fortuin aan geld voor het systeem aan te schaffen om daarna niet meer het systeem te kunnen gebruiken waarvoor we het gekocht hebben. Dikke 0!!

Wat een totale miskoop

Wat een totale miskoop. Jarenlang met plezier gebruikt, maar nu heeft Bose besloten dat mijn SoundTouch niet meer "ondersteund" wordt. Vrij vertaald: ik heb een duur apparaat gekocht dat nu verandert in een stuk oud vuil.
De app werkt niet meer fatsoenlijk, koppelen met Spotify is drama, en Bose klantenservice geeft geen krimp. "Koop maar een nieuwe speaker" is de houding. Nou, mooi niet! Nooit meer Bose voor mij. Ze dwingen je gewoon tot e-waste.
Pluspunten:
Ziet eruit als een mooie deurstopper.
Minpunten:
Werkt niet.
Geen ondersteuning.
Bose laat je stikken.
Conclusie:
Koop dit niet! Het is wachten op de dag dat Bose besluit dat jouw aankoop "verouderd" is. Schandalig bedrijf.

Arrogantie ten top

Arrogantie ten top. Trekken zomaar de stekker uit hun producten.
“Service niet meer beschikbaar” heet dat. Als consument sta je volledig in de kou. Never nooit meer nog iets van Bose

Bose ..nooit meer

Ik heb een soundtouch 10 en 30 aangekocht 5 jaar geleden ongeveer en altijd tevreden over geweest maar nu??? Waardeloos voor ons. Geen radio meer. Gaan over naar sonos. Die heeft internet radio waar je uwe bluetooth niet nodig voor hebt. Mijn bose toestellen staan nu te koop. Heel jammer van bose om zo de mensen in de kou te zetten. Geen bose meer voor mij. Bedankt bose

Teleurgesteld over Bose.

Altijd tevreden geweest met onze SondTouch van Bose MAAR ben nu erg teleurgesteld! De aankoop van een duur toestel staat nu in de kast. Geen radio meer. Gaan nu met JBL verder gaan.

Hersteldienst bose is een RAMP

Hersteldienst bose is een complete ramp. Een foute facturatie kan na 9 maand en meer dan 200minuten aan de telefoon te hebben gehangen niet recht gezet worden. Ik koop dit merk niet meer.

26 settembre 2025

Duur en niks waard

Alle opties om radio te luisteren op de soundtouch, programma knoppen op het apparaat en updates allemaal uitgeschakeld door bose.
Dure apparaten zijn nu niks meer waard zonder daar invloed op te hebben gehad.

Om de service te behouden kan je wel een nieuwe app downloaden voor 10 euro per maand. Grote oplichterij van Bose

9 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bose schakelt remote aparaat uit

We hebben een aantal jaren terug gekocht, dit was voor ons een dure aanschaf, we waren trots dat we iets uit het premium segment konden kopen. We hebben hiervoor gespaard zonder dat we twijfel over de kwaliteit hadden. Nu zorgt bose op afstand dat onze Bose Soundtouch wireless radio niet meer werkt. SCHANDE!!!
Ik begrijp dat ze geen nieuwe functies ontwikkelen, omdat het apparaat nu niet meer verkocht wordt. Maar de functionaliteit uitschakelen zodat het apparaat onbruikbaar wordt is niet acceptabel.
Bose ik laat het hier niet bij zitten.

Valutata 1 stelle su 5

Slimme speaker wordt domme speaker

Wat ooit een “slimme” speaker was is nu een domme speaker geworden en dit doordat Bose stopt met het ondersteunen van zijn cloudservices voor hun SoundTouch producten.
Hardwarematig is er nochtans niets mis met het product. Dit zou moeten een strafbaar feit zijn!
Bose is mijn (en vele andere klanten) vertrouwen volledig kwijt. NOOIT nog koop ik een Bose product!

8 maggio 2026

SoundTouch debacle

SoundTouch producten zijn niet meer werkzaam waarmee door Böse is geadverteerd. Mijn fout is geweest dat ik dacht dat Böse een betrouwbaar A merk was maar blijkt nu dat ik beter bij Temu had kunnen kopen, was goedkoper geweest voor dezelfde service

Valutata 1 stelle su 5

We waren zo blij met de Bose Sound…

We waren zo blij met de Bose Sound touch en twee speakers, waarvan een in de keuken staat. Maar…. Bose heeft de cloud uitgeschakeld, wat een idioterie zeg. Kan alleen het hoofdstation gebruiken via FM, de rest werkt niet meer, en de boxen doen niets meer. Bose is niet goedkoop, waarom ineens zulke rare dingen doen! De klantenservice van Bose kan ik niet vinden…. Zeer slecht allemaal….

7 maggio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più