Fik en mail samme dag om at min vare (massive hjul) ikke var på lager, og at der ville gå 4 uger før de fik dem. De ville have lufthjul på lager samme dag og kunne derfor sende dem senere på dagen 😊... Leggi di più
Fantastisk service og fleksibilitet. Vi købte barnevogn et godt stykke tid inden termin og fik uden problemer lov til at opbevare denne og resten af vores ordre hos Børnebiksen, indtil vi selv gav bes... Leggi di più
Rigtig fin oplevelse. Ifølge hjemmesiden var varen på lager, men det var den så ikke - blev kontaktet og fik valget om jeg ville vente eller have ordren annulleret. Valgte at vente. Derfra gik alt god... Leggi di più
Købte en super fin trøje på deres hjemmeside, alt var som det skulle være. Plus jeg havde pakken hos mig allerede dagen efter jeg bestilte.
Informazioni su Børnebiksen
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Med mere end 1.500 m² under tag har vi et kæmpe udvalg af børneudstyr og børnetøj. I vores børnebutik finder du alt til dit barn inden for børne- og babyudstyr, legetøj og børnetøj.
Skulle du ikke have tid til at besøge os i vores butik er du altid velkommen til at handle direkte på webshoppen.
Ole Rømers Vej 18, 8670, Låsby
- 86952022
- webshop@bornebiksen.dk
- www.bornebiksen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Billige produkter og hurtig levering.
De oplyste hurtigt at en vare var…
De oplyste hurtigt at en vare var udsolgt også seneste resten af sted.
Absolut hurtig respons og afsendelse
Super hurtig leverings og personlig…
Super hurtig leverings og personlig service, ja, selv om det er en hjemmeside
amazing priser og super kvalitet. Blev så positivt overrasket at jeg sikker køber der igen
Hurtig levering og alt fungerede super…
Hurtig levering og alt fungerede super fint 👍
Helt tilfreds.
Helt tilfreds.. Dog lang leveringstid men det var oplyst ved bestilling, og hurtig svar på mail.. Fuldt ud tilfreds 🙂
Nemt at navigere på hjemmesiden
Nemt at navigere på hjemmesiden, hurtig og nem levering
Fin behandling og hurtig levering
Hurtig og enkel bestilling
Hurtig og enkel bestilling. Kan klart anbefales.
Modtog en annullering af min ordre uden…
Modtog en annullering af min ordre uden nærmere forklaring. Jeg henvendte mig flere gange for at få en forklaring og høre om det var korrekt, men jeg fik ingen svar på nogle af mine henvendelser. Ikke et sted jeg vil handle igen.
Fungerer fint
Super
Super
Hurtig levering, vare i top. Absolut bedste anbefalinger herfra :)
God service.
Jeg havde en rigtig god
Jeg havde en rigtig god - første gangs oplevelse, hos børnebiksen. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Nemt at bestille hurtig levering
Kan klart anbefales
Hurtig ekspedition ved køb i webshop. God service i butikken. Altid gode tilbud på kendte mærker.
Super god service
Modtog varen dagen efter jeg lavede bestillingen. Super god service - helt klart ikke sidste gang jeg køber herfra
Gode priser og hurtig levering.
Fin barnevogn
Fin barnevogn, dog uden nogen former for service i form af, at den hverken var samlet og bare kom i en kæmpe papkasse, som var utrolig svær at få ind i bilen. Heller ingen hjælp til at få den ud i bilen, trods der stod to medarbejdere og kiggede på hinanden. Derudover ikke den store vejledning til at samle den, de virkede meget ligeglade.