Boligtilbolig Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

0 stjerner herfra. Svindel og bondefangeri. Har lige taget mit hus af markedet. Helt med på, at jeg mister de penge som jeg skulle indbetale, da de fik mit hus til salg. I ca 4 år var huse... Leggi di più

Har solgt min bolig gennem boligtilbolig.dk. Mærkværdigvis forsvandt der 22.000 kr ved overførslen til min bank. Derudover betalte jeg løbende for dokumenter + fotograf, men alligevel blev omkostnin... Leggi di più

Overordnet en ok oplevelse - og huset blev da også solgt i sidste ende :-/, Både Thomas og Louise er flinke og hjælpsomme. Men ind i mellem oplevede vi meget lang responsetid. Aftaler blev brudt i fo... Leggi di più

Fik huset solgt på en uge, til den rigtige pris. Odense S Boligtilbolig Odense er en moderne net baseret mægler, og huset kom hurtigt på nettet, Boligsiden.dk og Boliga.dk Ingen grund til dyre avisa... Leggi di più

1. Agenti immobiliari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Boligtilbolig.dk er en internetbaseret ejendomsmæglerforretning med et fast lavt salær. Vi var de første til at udnytte loven 'Bedre og billigere bolighandel', som trådte i kraft 1. oktober 2006. Vores målsætning er at give dig en bedre og billigere bolighandel. Helt præcist for kr. 29.995,- inkl. moms og uanset boligens pris. Vi sælger boliger på hele Fyn så ring gerne på 7020 2-4-6-8 for en uforpligtende vurdering.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse

God oplevelse
Trods en lang og til tider lidt håbløs proces, kom vi alligevel i mål og fik huset solgt. Dialogen med mægler har været rigtig god og vi har følt os i gode hænder hele vejen. Varm anbefaling herfra.

20 settembre 2018

vi snydt midt i et huskøb

vi snydt midt i et huskøb, da ejendomsmægleren fra boligtilbolig havde travlt med af komme på ferie for to uger siden og derfor ikke tog huset af nettet og lavet papirerne i orden til os, så de kunne blive underskrevet og der åbenbart ikke var andre ejendomsmægler i firmaet der kunne bringe papirer i orden i de 2 uger og tage huset af nettet. Valgte sælger at sælge huset til en anden... det sidste gang vi som familie har stolt på at “et ord er et ord” og “vi lover at det er jeres” vi skal helt sikkert ALDRIG kigge på noget hus fra det firma igen. 🤬 utroværdigt og useriøst firma!

7 agosto 2018
Logo di Boligtilbolig

Risposta di Boligtilbolig

Kære Frederikke

Jeg forstår din frustration over, at det ikke blev jer der købte villaen. Som mægler er vi hyret af sælger til at varetage deres interesser. Når der i processen kommer et bud på villaen, som er bedre end jeres kan vi som mægler ikke andet end fortælle sælger om buddet. Det er alene sælger som bestemmer, hvem de vil sælge til. I jeres tilfælde fik I tilbuddet om at købe til den nye pris, der var blevet budt, men i sagde nej tak til at købe til den pris.

I forhold til ferie og ingen der kunne hjælpe, er det ikke helt korrekt. Da I byder på villaen og sælger accepterer prisen er der ingen gyldig tilstandsrapport samt el-rapport. Disse skal foreligge før, at der kan handles, således sælger kan tilbyde ejerskifteforsikring. Det var disse rapporter vi ventede på blev udarbejdet. Og det er først, når der foreligger en underskrevet købsaftale, at vi tager sagen af nettet. Sådan er reglerne for Boligsiden.dk
Jeg føler derfor ikke, at vi som mægler har gjort andet end det vi er blevet hyret til af sælger. Jeg er derfor ked af, at du sidder med den opfattelse, at vi har snydt jer. Vi gør vores bedste hver dag, for at såvel vores køber som sælger opfatter os som ærlige og troværdige.

Jeg håber I finder et andet godt hus i området.

Med venlig hilsen

Thomas

God pris og kvalitet

God pris og kvalitet.
Det var nemt at komme i kontakt med mægler eller assistent.
Hvis man er indstillet på selv at skulle fremvise boligen, er det et godt firma
Jeg kan anbefale firmaet

28 luglio 2018

Det perfekte valg af mægler

Samarbejdet perfekt på alle måder og salget tilfredsstillede. Alle aftaler fulgt til dørs og services helt i top. Meget tilfreds med valget af Boligtilbolig som mægler.

16 giugno 2018

Engageret og kompetent...

Gennem en langvarig og meget kompliceret proces med at få solgt vores hus har vi fået god og kompetent hjælp hos Boligtilbolig. Det var ikke deres skyld, at næsten alt, hvad der kunne gå galt, gik galt....tværtimod fik vi hele vejen venlig og engageret rådgivning.
Vil helt klart anbefale Boligtilbolig, hvis man er frisk på selv at fremvise.

14 maggio 2018

I det store og hele har vi fået en…

I det store og hele har vi fået en rigtig god behandling af Bolig Til Bolig´s kontaktpersoner. Men det gav en del forvirring og en del mere arbejde end ventet , at vi skulle fremvise vores lejlighed så mange gange som tilfældet var! Ligeledes var der en del uventede beregninger, og meget frem og tilbage pr. mail direkte med en af de interesserede. Man skal nok være beredt på at tage meget af slæbet selv.... Men helt sikkert nogle meget flinke og sympatiske ejendomsmæglere. "3 stjerner med en pil op" :-)

25 aprile 2018
Logo di Boligtilbolig

Risposta di Boligtilbolig

Hej Peter

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har været tilfreds med vores arbejde. Det glæder os særlig når vi bliver kaldt ” meget flinke og sympatiske ejendomsmæglere” – Tak.
Generelt er der 5-10 forskellige fremvisninger på en bolig inden den bliver solgt, hvilket nok passer meget godt med det du har haft. Dog må jeg erkende at den ene af disse var krævende i forhold til at se lejligheden flere gange med håndværkere som skulle give diverse tilbud.

Tros de kun 3 stjerne som jo er ”Middel” håber jeg du vil anbefale os til andre når de skal sælge 

Ha en god dag.

Kan varmt anbefales 😄

Vi har solgt vores hus igennem boligtilbolig!
Vi har været meget tilfredse i hele processen! Meget profosonelle, søde og hjælpsomme med det mindste spørgsmål 👍🏻 Vi havde flere forbi til en vurdering af vores hus! Thomas prissatte vores hus efter hvad han mente vores hus var vær og det var 350.000kr mere end de 2 andre der havde været forbi og vuddere vores hus til! Når man sælger ens hus vil man selvfølgelig gerne sælger det for mest muligt 😄 vi fik en god pris for vores hus samt sparet en masse penge på salær uden at følge vi er gået på kompromi med noget! En masse anbefaling til
Thomas og boligtilbolig 😄👍🏻

6 febbraio 2018

Professionel

Professionel, effektiv, super dygtig og ikke mindst billig. Kanon oplevelse at sælge hus hos Boligtilbolig!

6 febbraio 2018