Boligelektrikeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi er fornøyd med jobben som ble utført . De gjorde en grundig jobb med å finne årsaken til problemet.Feilen ble lokalisert i sikringsskapet og utbedret, de kom raskt tilbake og løste problemet på en... Leggi di più

God kommunikasjon på forhånd. Kom som avtalt. Veldig hyggelige, og serviceinnstilte karer. Ga oss gode råd ang eltilsyn. Utførte jobben raskt og prikkfritt. Og prisen var hyggelig. Spurte til og med e... Leggi di più

De var flinke, profesjonelle og ikke minst dyktige. De forklarte prosessen steg for steg og ga meg gode alternativer, slik at jeg kunne finne den løsningen som passet best for meg. Veldig fornøyd med... Leggi di più

Dette gjelder han som var «sjefen « når de jobbet. Han hadde med 2 lærlinger - virket ok og var høffelige og ikke og blandet deg ikke inn i noen samtale. Sjefen var løsningsorientert. !!!!!!. Lett å... Leggi di più

1. Elettricista
  2. Servizio di installazione elettrica

Informazioni su Boligelektrikeren

Beskrivelse av bildet

Trenger du elektriker?

Ring 02424 og vi er der i en fei.

Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.

Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.

Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.

Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

713 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hyggelige og flinke elektrikere

Hyggelige og flinke elektrikere, men jeg synes prisnivået er svært høyt.

26 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du opplevde elektrikerne våre som både flinke og hyggelige.

Hyggelig og rask service

Hyggelig og rask service. God anbefaling på løsninger.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du fikk rask service og nyttige anbefalinger til gode løsninger.

Super communication

Super communication, very fast response. Accurate estimate and good workmanship. Highly recommended.

Risposta di Boligelektrikeren

Thank you for the great review Simon! We’re glad you were happy with the quick response, clear communication and accurate estimate. It’s also great to hear that the workmanship met your expectations. We truly appreciate your recommendation.

Hyggelige og flinke elektrikere.

Hyggelige og flinke elektrikere.

Risposta di Boligelektrikeren

Så hyggelig å høre at du opplevde elektrikerne våre som både dyktige og hyggelige. Takk for den fine tilbakemeldingen farman!

Raskt og enkelt

Hyggelige, ga god informasjon, fulgte opp i forkant og utførte jobben raskt

Risposta di Boligelektrikeren

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Thea! Det er godt å høre at du fikk god informasjon og oppfølging i forkant, og at selve jobben ble utført raskt og profesjonelt.

Var raskt på plass.

Var raskt på plass.
Hyggelig elektriker.
God forklaring på hva utgiftene dekket.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for at elektrikeren kom raskt på plass, var hyggelig og ga en tydelig forklaring på hva kostnadene omfattet.

Rask oppmøte og gjorde arbeidet som…

Rask oppmøte og gjorde arbeidet som avtalt på forhånd. Veldig fornøyd 😀

Risposta di Boligelektrikeren

Så bra å høre at vi kom raskt på plass og utførte arbeidet som avtalt. Takk for at du deler opplevelsen din, og hyggelig at du er så fornøyd!

Hyggelig kar

Hyggelig kar, rask til å komme.
Kanskje litt høyere pris enn forventet etter telefon bestilling, men totalt sett er vi fornøyd 👍

23 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for en ærlig tilbakemelding! Det er hyggelig å høre at elektrikeren var både trivelig og raskt på plass. Vi tar samtidig med oss innspillet om at prisen ble noe høyere enn forventet, og setter pris på at dere totalt sett er fornøyde.

Lureri?

Først: elektrikerne som var her var helt fantastiske. Ryddige, vennlige, og kommuniserte godt. Ingenting å utsette på fagfolka. Det som ble veldig dumt, var det intense mersalget. Jeg opplevde det som en klassisk utnytting av at kunden ikke vet hvor alvorlig noe er når det "anbefales" byttet, og at man er i en stressende flyttesituasjon. Prosjektleder gikk rett på å ta runden i hele leiligheten for å komme med forslag til hva som skulle gjøres, ubedt, selv om bestillingen i utgangspunktet var klar og mye mindre. Derfor gikk regningen også fra det forventede 3-5000, til 30.000. Også mye på grunn av materialer og innkjøp via elektriker, mens det mest redelige kunne være å gi kunden tid til å tenke og mulighet til å kjøpe inn noe av materialene selv uten påslaget.

23 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Ingvild! Det er godt å høre at du var fornøyd med elektrikerne som utførte arbeidet. Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken, men klarer ikke å finne oppdraget ut fra anmeldelsen alene. Send oss gjerne kundenummer eller telefonnummer i en privat melding, slik at vi kan finne saken i systemet og kontakte deg.

Utførte ekstraarbeid til en betydelig…

Utførte ekstraarbeid til en betydelig verdi uten å konferere med meg først.

16 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Saliha. Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken, men klarer ikke å finne oppdraget ut fra anmeldelsen alene. Send oss gjerne kundenummer eller telefonnummer i en privat melding, slik at vi kan finne saken i systemet og kontakte deg.

Fint arbeid

Fint arbeid. Brukt dem flere ganger. Oppleves dog som useriøs når det gjelder pristilbud. Mange skjulte kostnader som ikke kommer frem før elektrikeren står i stua di. Og da oppleves det for sent.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for en ærlig tilbakemelding, og for at du har valgt oss ved flere anledninger Kristian. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med arbeidet som er utført. Vi synes samtidig det er leit at du sitter igjen med denne opplevelsen av prisinformasjonen, og tar innspillet med oss videre.

Det ble dyrt og følte at jeg ikke kunne…

Det ble dyrt og følte at jeg ikke kunne prute. Spesielt syntes jeg det var dyrt med montering av speil til 2600+mva. Etterpå fant jeg et 2 mm hakk i servanten som jeg ikke hadde sett før selv om jeg gikk over den før de kom. Mistenker at det kan være et uhell av elektriker eller lærling som jeg også så gjøre montering i vegg over servant. Kunne tenkt meg et avslag på 1000+ mva for tort og svie.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du deler tilbakemeldingen din Nils. Vi ønsker å se nærmere på både prisopplevelsen og det du beskriver ved servanten. Vi kommer til å kontakte deg direkte for å følge opp saken.

Veldig bra jobbet.

Fantastisk service fra telefonkontakt til utført jobb!
Kan virkelig anbefale Boligelektrikeren!
Veldig hyggelig, og veldig bra priser.

Risposta di Boligelektrikeren

Tusen takk for en strålende tilbakemelding Laila! Det er ekstra hyggelig å høre at du var fornøyd med hele opplevelsen, fra første kontakt på telefon til jobben var ferdig utført. Vi setter stor pris på anbefalingen og at du trekker frem både servicen og prisene våre.

Service

Hyggelig og troverdig elektriker.

8 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den fine tilbakemeldingen Johan! Det er hyggelig å høre at elektrikeren opplevdes som både profesjonell og tillitsskapende.

Rask respons

Rask respons, trivelig personell. Materiell fremstår som overpriset

20 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du fikk rask respons og opplevde personellet vårt som trivelige.

Se opp for salgsperson og snørrhove kommentarer

Omfanget var en enkel bytte av en termostat. Det kommer 2 personer (!) og den ansvarlige klarer som førsteinntrykk å komme med noen svært nedverdigende kommentarer generelt om det elektriske anlegget som var godkjent noen år tidligere. Deretter kommer det kommentarer på noem forhold i sikringsskapet som jeg oppfatter som truende som blir en større tilleggsjobb. Det er greit at noe må gjøres, men de truslene og den snørrhåvne fremtoningen kan de spare seg for. Greit, jeg godkjenner pga min manglende kunnskaper men skjønte i ettertid at jeg burde hatt et nytt anbud på dette. Fikk riktignok fradrag for oppmøte og timespris men jeg var usikker på om dette var en god avtale for meg. Denne personen virket som en salgspersom som var mest interessert i å skaffe mer arbeid på et i utgangspunktet liten jobb.
Peronsen som gjennomførte jobben gjorde det greit, men 10 minutter etter at han reiste så jeg at den gamle jordfeilsindikatoren blinket rødt. Etter en telefonsamtale med Boligelektrikeren sa de at det ikke var så viktig, men at de skulle komme å fikse det. Hørte aldri noe mer, hverken samme dag eller dagen etter. Jeg tviler på om jeg skal bruke dette firmaet mer i fremtiden.

16 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding Ole-Jakob. Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen etter besøket. Slik du beskriver kommunikasjonen, oppfølgingen og tryggheten rundt det som ble anbefalt, er ikke dette slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss. Vi tar saken videre internt og kommer til å kontakte deg direkte for å gå gjennom hendelsen og finne en ryddig løsning.