Boligelektrikeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi er fornøyd med jobben som ble utført . De gjorde en grundig jobb med å finne årsaken til problemet.Feilen ble lokalisert i sikringsskapet og utbedret, de kom raskt tilbake og løste problemet på en... Leggi di più

Prisen Boligelektrikeren forlangte var 50%-75% høyere enn konkurrerende tilbud. De innrømmer at prisene på de monterte komponenetene prises av Boligelektrikeren til omlag det dobbelte av hva vi selv... Leggi di più

God kommunikasjon på forhånd. Kom som avtalt. Veldig hyggelige, og serviceinnstilte karer. Ga oss gode råd ang eltilsyn. Utførte jobben raskt og prikkfritt. Og prisen var hyggelig. Spurte til og med e... Leggi di più

De var flinke, profesjonelle og ikke minst dyktige. De forklarte prosessen steg for steg og ga meg gode alternativer, slik at jeg kunne finne den løsningen som passet best for meg. Veldig fornøyd med... Leggi di più

1. Elettricista
  2. Servizio di installazione elettrica

Informazioni su Boligelektrikeren

Beskrivelse av bildet

Trenger du elektriker?

Ring 02424 og vi er der i en fei.

Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.

Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.

Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.

Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

706 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Deres tjenester er ekstremt dyre

Deres tjenester er ekstremt dyre. For å bytte en utekontakt fakturerte de 2650 kroner. Anbefaler at man sjekker priser på andre. En lokal elektriker priset utekontakten til 1000 kroner.

22 maggio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi synes det er leit at du sitter igjen med denne opplevelsen av prisen, og tar innspillet ditt med oss videre. Ta gjerne kontakt med oss direkte så kan vi undersøke saken nærmere.

God service!

5 agosto 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Kristian. Det er godt å høre at du er fornøyd med servicen!

Hyggelige og effektive

Veldig hyggelige og effektive! Bahtiar utførte det meste av monteringen, og han gjorde dette til en god kundeopplevelse. I tillegg rettet de et prisestimat ned selv uten at vi hadde klaget, så enda et pluss for ærlighet.

De er ganske dyre, og bruker en del dyre komponenter. Så må vurdere kvalitet opp mot pris neste gang.

Risposta di Boligelektrikeren

Tusen takk for en grundig tilbakemelding Henrik. Det er veldig hyggelig å høre at Bahtiar bidro til en god kundeopplevelse, og at dere opplevde både arbeidet og oppfølgingen som profesjonell og ryddig. Vi setter også pris på at dere trekker frem justeringen av prisestimatet. Innspillet om den samlede prisopplevelsen tar vi med oss videre.

Svært hyggelig elektriker som fortalte…

Svært hyggelig elektriker som fortalte underveis hva han gjorde og hva som burde gjøres. Tror han het Aniq

6 agosto 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Kathrin. Det er flott å høre at elektrikeren var både hyggelig og flink til å forklare arbeidet underveis, samt gi gode råd om hva som burde gjøres videre.

Skremende uttalelser.

Skremt av uttalelser fra montør om at vi hadde flaks som ikke var død eller havnet på sykehus, da det var liten jording til huset og at bl.a. vannkrana på kjøkkenet kunne gi støt.
Dette ble avkreftet av et annet firma som ble tilkalt.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Oddvar. Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen. Våre elektrikere baserer slike vurderinger på konkrete målinger og bruk av egnet, godkjent måleutstyr, og anbefalingene som gis skal derfor være faglig begrunnet. Samtidig ønsker vi å se nærmere på hvorfor vurderingen i dette tilfellet skiller seg fra den du senere fikk fra et annet firma. Vi kommer til å kontakte deg direkte for å gå gjennom saken nærmere.

God kommunikasjon og raskt og godt…

God kommunikasjon og raskt og godt utført arbeid :)

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Margrethe. Det er godt å høre at du opplevde god kommunikasjon, og at arbeidet ble utført både raskt og grundig.

Følte meg lurt

Eg var ikkje tilstades då jobben vart gjort, men fekk sjokk då dei tok 3200kr. for 2 downlight med driver + for tilkjøring og 1 times jobb totalt 5000kr. Vanlig pris på 2 downlight ligg på 800-900kr. Så eg kaller dette lureri og svindel. Han eg snakka med var veldig opptatt å fortelle meg om prosentene dei ville gi på arbeidet, men sa ingenting om at dei økte prisen på deler med 300%
Elektrikeren gjorde ein ok jobb.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Sigrid. Vi ønsker å se nærmere på saken du beskriver, men klarer ikke å finne oppdraget ut fra anmeldelsen alene. Send oss gjerne kundenummer eller telefonnummer i en privat melding eller ringe oss, slik at vi kan finne saken i systemet og kontakte deg.

Rask respons

Rask respons. Bra utført arbeid. Bra forklaring ang arbeid oppfølging etter arbeid Meget tilfreds med. Bolig elektrikern.

Risposta di Boligelektrikeren

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen Ove. Det er flott å høre at du fikk rask respons, god informasjon underveis og at arbeidet ble godt utført. Vi setter også stor pris på at du trekker frem oppfølgingen i etterkant, og at du er så fornøyd med Boligelektrikeren.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Andre. Det er godt å høre at du er fornøyd med både servicen og oppfølgingen fra oss.

Jeg skulle ha en ny transformator

Jeg skulle ha en ny transformator. Jeg fikk tilbud på ny transformator inklusive skifte av tre ledpærer som jeg ikke hadde bedt om. Tilbudet ble på ca. 12.100 etter rabatt. Jeg synes det var veldig dyrt. Heldigvis ble jobben gjort utmerket av Adrian for ca. 7.200 uten at det var nødvendig å skifte ledpærene. Vi reagerte negativt på prisanslaget, men var meget fornøyd med jobben Adrian utførte. En meget flink og hyggelig ung mann.

3 agosto 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du deler erfaringen din Arild. Det er veldig hyggelig å høre at du ble så fornøyd med arbeidet Adrian utførte, og at du opplevde ham som både dyktig og hyggelig. Vi tar samtidig med oss tilbakemeldingen din om prisanslaget og innholdet i det opprinnelige tilbudet.

Bra utført arbeid

Bra utført arbeid, litt dyr

31 ottobre 2025

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Geir. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med arbeidet som ble utført. Vi tar samtidig med oss innspillet ditt om prisopplevelsen.

Vær kritisk til prisene før du takker ja

Jeg bestilte montering av noen nye stikkontakter. Før befaring oppga jeg antall stikk og omtrentlige kabellengder, men fikk beskjed om at de ikke kunne gi et omtrentlig prisoverslag i forkant.

På befaring kom det to personer som gikk gjennom hele leiligheten og anbefalte en rekke ekstra utbedringer utover det opprinnelige oppdraget.

Etterpå oppdaget jeg at materialene var priset vesentlig over normal markedspris. Jeg tok saken til Forbrukertilsynet, og den endte med at Boligelektrikeren krediterte deler av beløpet etter mekling.

Jeg opplevde også at en kabel til en stikkontakt var glemt, at en ny dimmer ikke løste problemet den var anbefalt for, og at en ny termostat ikke kunne levere funksjonene den var solgt inn med.

Mitt råd er å få et omtrentlig prisoverslag før du bestiller befaring. Dersom et firma ikke kan gi et prisnivå på en forholdsvis enkel jobb basert på opplysningene de får på forhånd, ville jeg valgt en annen leverandør.

14 ottobre 2025

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du deler en grundig tilbakemelding Christoffer. Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen av oppdraget. Vi har funnet saken i systemet og ønsker å se nærmere på det du beskriver. Vi kommer derfor til å kontakte deg direkte for å gå gjennom saken og forsøke å finne en god løsning sammen.

Super service fra første henvendelse.

Super service fra første henvendelse.
Arbeidet utført i to dager med 4 utsøkte elektrikere på beste måte!
Veldig sympatiske fagfolk å ha i huset.
De ryddet etter seg!
Jeg er veldig veldig fornøyd!!!

Risposta di Boligelektrikeren

For en flott tilbakemelding – tusen takk Annie! Det er ekstra hyggelig å høre at du fikk god service allerede fra første henvendelse, og at de fire elektrikerne gjennomførte arbeidet på en profesjonell og ryddig måte over begge dagene. Vi setter stor pris på at du trekker frem både fagligheten, oppførselen i hjemmet ditt og at de ryddet etter seg.

⭐⭐⭐⭐⭐ Excellent Service

⭐⭐⭐⭐⭐ Excellent Service – Highly Recommended!

I had an outstanding experience from start to finish. The service was professional, efficient, and exceeded my expectations. Communication was clear, every question was answered promptly, and the attention to detail was impressive. The quality of the work reflected genuine care and expertise, making the entire process smooth and enjoyable. I truly appreciate the dedication to customer satisfaction and the commitment to delivering excellent results. I highly recommend this service to anyone looking for reliability, professionalism, and exceptional value. I will definitely use this service again in the future.

Risposta di Boligelektrikeren

Thank you for such a thoughtful review. We’re delighted that the experience was smooth from start to finish, with clear communication, prompt answers and careful attention to detail. It means a great deal to hear that the quality of the work and our commitment to customer satisfaction exceeded your expectations. We truly appreciate your recommendation and look forward to helping you again.

Kriminell virksomhet

Direkte kriminell svindel.

Elektriker oppga 600 kr i opppmøte og 700 kr i timespris. De nektet for å gjøre arbeid med forhåndsinnkjøpt materiale. På oppmøte lagde de en liste på materialet som trengtes, oppga timesestimat og scrollet gjennom et dokument på mobilen og ba meg signere oppdragsbekreftelse.
Når de er kommet tilbake og ferdiginstallert oppgir de prisen på 11.500 kr for én times utført arbeid. De har tatt seg 500-600% av markedspris på alt materiellet. Når jeg tar kontakt med kundeservice i ettertid viser det seg at dokumentet de lurte meg til å signere i første omgang var et prisestimat, med totalpris og priser på materiellet de aldri gikk gjennom med meg, for å ha juridisk hold på at jeg har "godkjent" prisen. Med kundeservice prøver de å deflecte, og svarer aldri direkte på anklagen min om å ha blitt lurt, de tilbyr bare å avslutte saken for 2000 kr, som får meg til å mistenke at dette er en systematisk forretningsstrategi.

Dette er helt klart kriminell virksomhet, og jeg har null tillit til noen som helst deler av driften. Styr unna!

31 luglio 2026

Rask respons, god service og dyktige håndverkere

Rask respons. God kommunikasjon før og under oppdraget. Tydelige, hyggelige, hjelpsomme og effektive håndtverkere. Gjennomførte jobben svært godt. Anbefales :)

28 luglio 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen Hans! Det er flott å høre at du fikk rask respons, tydelig kommunikasjon og god oppfølging gjennom hele oppdraget. Vi setter stor pris på at du trekker frem både håndverkerne og kvaliteten på arbeidet, og takker for anbefalingen.