Boligelektrikeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi er fornøyd med jobben som ble utført . De gjorde en grundig jobb med å finne årsaken til problemet.Feilen ble lokalisert i sikringsskapet og utbedret, de kom raskt tilbake og løste problemet på en... Leggi di più

God kommunikasjon på forhånd. Kom som avtalt. Veldig hyggelige, og serviceinnstilte karer. Ga oss gode råd ang eltilsyn. Utførte jobben raskt og prikkfritt. Og prisen var hyggelig. Spurte til og med e... Leggi di più

De var flinke, profesjonelle og ikke minst dyktige. De forklarte prosessen steg for steg og ga meg gode alternativer, slik at jeg kunne finne den løsningen som passet best for meg. Veldig fornøyd med... Leggi di più

Dette gjelder han som var «sjefen « når de jobbet. Han hadde med 2 lærlinger - virket ok og var høffelige og ikke og blandet deg ikke inn i noen samtale. Sjefen var løsningsorientert. !!!!!!. Lett å... Leggi di più

1. Elettricista
  2. Servizio di installazione elettrica

Informazioni su Boligelektrikeren

Beskrivelse av bildet

Trenger du elektriker?

Ring 02424 og vi er der i en fei.

Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.

Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.

Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.

Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

717 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Hyggelige gutter som visste hva de drev med.
Meget fornøyd!

10 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Så bra å høre at jobben ble gjort raskt og effektivt, og at dere opplevde guttene som både hyggelige og trygge på arbeidet. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Petter!

Presise, effektive og hyggelige

Hyggelige, profesjonelle, effektive, serviceinnstilte, kom til avtalt tid. Veldig fornøyd!

Risposta di Boligelektrikeren

Det er alltid hyggelig å høre at både punktlighet, service og kvalitet på arbeidet svarte til forventningene. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, og for tilliten du viste oss Elin!

Skikkelig jobb, og pris dertil

Fikset det jeg ønsket. Ble pent.

Ble også anbefalt andre oppgraderinger på et eldre el-anlegg når de først var inne.

Noe stiv pris, men heller dét og at det blir gjort skikkelig, enn en kåbbåj-jobb til halve prisen.

8 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Så fint å høre at resultatet ble pent, og at du opplevde arbeidet som skikkelig utført. Vi setter også pris på at du trekker frem anbefalingene som ble gitt rundt det eldre el-anlegget. Takk for den ærlige og fine tilbakemeldingen Lasse!

Dukket opp i henhold til avtale

Dukket opp i henhold til avtale, utførte raskt og effektivt. Ordnet opp om det er feil uten spørsmål og er meget hyggelige:)

9 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Så fint å høre at oppdraget ble utført raskt og effektivt, og at vi kom som avtalt. Det betyr også mye at du trekker frem at ting blir ordnet opp i dersom noe ikke er som det skal. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Toan!

We experience very excellent services…

We experience very excellent services from the Boligelektrikeren team. They are professional and very attentive to every detail. Their customer service truly shows that they are care about their clients and the quality of their work. Pattamon

8 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Thank you so much for the kind feedback, Pattamon! We are very happy to hear that you experienced our team as professional, attentive to detail and caring throughout the process. We truly appreciate your words and will pass them on to the Boligelektrikeren team.

Super hyggelige elektrikere

Raskt svar på forespørsel, kjempesøte og hyggelige karer som kom og fikset det vi trengte. De var serviceminded, hyggelige og fleksible. Anbefales på det sterkeste

4 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Dette var veldig hyggelig å lese. Så fint at dere fikk raskt svar på forespørselen, og at de som kom var både serviceinnstilte, fleksible og hyggelige. Tusen takk for anbefalingen Heidi!

Rask respons og oppmøte

Rask respons og oppmøte. Rask «diagnose» - takk !

5 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Så bra at vi kunne komme raskt på plass og finne ut av problemet uten lang ventetid. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Anita!

Bra på informasjon og utførelsen var…

Bra på informasjon og utførelsen var upåklagelig. Hyggelige elektrikere.

5 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Så hyggelig å høre at dere var fornøyd med både informasjonen underveis og utførelsen av arbeidet. Vi sender også rosen videre til elektrikerne som var hos dere. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Vera!

Useriøse priser på deler…

Alt i alt fornøyd med arbeidet som er blitt gjort, men kommer absolutt ikke til å bruke Boligelektrikeren igjen grunnet hinsides høye priser på deler. Dimmer som koster 400 kroner på nett skulle de ha 1900 kroner for, og termostat som koster 600 kroner på nett skulle de ha 3400 kroner for. Spotter som koster 400 kroner skulle de ha nærmere 1500 kroner for...

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du deler opplevelsen din Tiril. Det er fint å høre at du er fornøyd med arbeidet som ble utført, men vi beklager at du sitter igjen med et negativt inntrykk av prisene på deler. Vi tar tilbakemeldingen din videre internt, og kommer til å kontakte deg direkte for å se nærmere på saken.

God og effektiv jobb - Veldig dyrt

Elektriker gjorde en god jobb og var effektiv! Det som trekker ned var den høye prisen. Betalte 13.000kr for å montere en lampe samt bytte et utgått lysrør.

4 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Maiken. Det er fint å høre at elektrikeren gjorde en god og effektiv jobb. Vi beklager samtidig at prisen trakk ned totalopplevelsen, og tar med oss tilbakemeldingen videre internt.

Ba om tydelig prising i tilbudet

Ba om tydelig prising i tilbudet. Viste seg at jeg bare fikk informasjon om to priser som til sammen ville blitt under 2000 kr, regningen endte på rett under 6000. Svært misvisende

23 giugno 2025

Risposta di Boligelektrikeren

Hei. Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at prisinformasjonen opplevdes som misvisende, og at regningen ble høyere enn du hadde forventet. Slik skal ikke kommunikasjonen rundt et tilbud oppleves. Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken og gå gjennom hva som ble informert om i forkant. Ta kontakt med oss direkte, så følger vi dette opp på en ryddig måte.

Raskt på plass

Raskt på plass, veldig flinke. Tusen tusen takk!!
Mvh. Vera Bergstrøm
Bogerudvn. 15b
0691 Oslo

3 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Vera! Så fint å høre at vi kom raskt på plass, og at du er fornøyd med jobben som ble gjort. Vi setter stor pris på de fine ordene.

Unødvendig høye priser på produkter

De som utførte arbeidet var flinke, men kanskje litt ueffektive og han ene snakket i telefonen med kompiser mens han jobbet. Men problemet var et stort fokus på mersalg og svært høye grossistpriser. Solgte oss en vifte til 5000kr som egentlig koster 2000kr, samme med en komfyrvakt. De sier "dette er den beste", men er akkurat den samme som vi så på nett til 1/3 av prisen. Virker useriøst, spesielt når de sier at de får de beste prisene. Vi hadde heller ikke trengt 2 stk på arbeidet, og måtte betale for 2 personer på en jobb som kunne blitt løst mye raskere og av kun 1 person.

3 giugno 2026

Risposta di Boligelektrikeren

Hei. Takk for at du deler opplevelsen din Alexandra. Vi beklager at dere sitter igjen med dette inntrykket etter besøket. Det er fint å høre at arbeidet ble utført av flinke fagfolk, men vi tar tilbakemeldingen om effektivitet, kommunikasjon underveis og opplevelsen av mersalg på alvor. Slik ønsker vi ikke at kundene våre skal oppleve prosessen. Vi tar dette videre internt, og du må gjerne kontakte oss direkte dersom du ønsker at vi går gjennom saken nærmere.

Leverte som avtalt

Kom som avtalt. Gjorde avtalt jobb, til avtalt pris. Hyggelige elektrikere også.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Henrik! Så fint å høre at elektrikerne kom som avtalt, utførte jobben til avtalt pris og ga et hyggelig inntrykk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen.

Kom raskt

Kom raskt, var veldig hyggelige og nøye

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Eirik! Så fint å høre at vi kom raskt, og at du opplevde folkene våre som både hyggelige og nøye. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen.

Hyggelige og dyktige elektrikere

Hyggelige og dyktige elektrikere. En erfaren elektriker samt en lærling. Kommunikasjonen underveis var veldig bra mellom meg som kunde og elektrikerne.
Anbefales!

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Rune! Så fint å høre at du opplevde elektrikerne som både hyggelige og dyktige, og at kommunikasjonen underveis var god. Vi setter stor pris på anbefalingen.

Dyrt

Timespris og oppmøte pris er ok, men det blir likevel veldig dyrt når det tar 2,5 ganger innkjøpspris på deler. Fakturerte også for deler som ikke ble benyttet. Prøver å få deg til å gjøre mer enn du hadde planlagt.

Risposta di Boligelektrikeren

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen. Det er spesielt viktig for oss å se nærmere på det du skriver om deler som ikke ble benyttet, og vi ønsker også å gå gjennom hvordan anbefalinger underveis ble kommunisert. Ta gjerne kontakt med oss direkte, så kan vi undersøke saken og følge den opp på en ryddig måte.

Service

Service. Hyggelige og kompetente ansatte.

Risposta di Boligelektrikeren

Hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen, og at de ansatte opplevdes som både hyggelige og kompetente. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen!

Dyktig og hyggelig

Veldig hyggelig, løsningsorientert, profesjonelt og effektivt gjennomført jobb fra dere!

Risposta di Boligelektrikeren

Så fint å høre at jobben ble gjennomført på en hyggelig, løsningsorientert og effektiv måte. Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du deler erfaringen din!