Har tilfældigvis læst trustpilot vedr. BOGBASEN. Har solgt bøger via Bogbasen de sidste 6 år og kan kun anbefale at handle der. De gange der har været "problemer" har Kai Hofmann straks kontaktet... Leggi di più

Bestellen Sie niemals dort. 90 Tage Rückgaberecht ja...aber ohne Rücksendelabel und mit folgenden Auskunft bei Nachfrage nach der Anschrift. "Hallo. Wir möchten Sie darauf hinweisen, dass Sie d... Leggi di più

Jeg fik en fantastisk service. Jeg havde lavet en fejl i forhold til registrering af mit telefonnummer så bogen af gode grunde ikke ankom. Jeg fik super hjælp, endda på en søndag. Jeg takker 🤩

1. Libreria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger.

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg fik en fantastisk service

25 gennaio 2026

Manglede tillid til beskrivelser

Du handler ikke direkte med den som sælger. Jeg købte en tegneserie bedømt til 5 ud af 6 stjerner. Så er det næsten mint kondition. Hurtig levering. Ved modtagelsen var forsiden bare ikke iorden. Knækket. Det kunne man ikke se på foto. Bogbasen var hurtig til at svare på min klage (1 stjerner for det) men sælger var ikke enige i min klage. Ingen forklaring så det eneste man kan gøre er at returner. Det koster. Og når man ikke kan stole på beskrivelserne og ingen forklaring. 5 ud af 6 stjerner skal ikke være knækket. Så er det ikke et sted jeg vil handle igen.

17 gennaio 2026

Dårlig oplevelse

Umoderne platform og lange svartider ved problemer. Ejeren er eskalerende og konfliktsøgende. Han truer med ikke at udbetale penge for salg, når man har lavet en dårlig anmeldelse, hvorfor jeg måtte fjerne min originale anmeldelse. Tænk dig om før du benytter platformen til salg af dine gamle bøger.

4 novembre 2025

Søgte efter en norsk bog på…

Søgte efter en norsk bog på originalssprog eller i dansk oversættelse, som er vanskelig at få fat i. Har været i telefonisk kontakt og oplevet ihærdighed og interesse for mit ønske. Det er nu lykkedes at få bogen på originalsprog.

23 ottobre 2025

Det er besværligt at få sine penge ved bogsalg

Det er meget besværligt at få sine penge, når man har solgt en bog.

Jeg solgte en bog til 500kr. Processen med at sende bogen afsted var upåklagelig. Jeg fik en label til fragt og sendte den hurtigt afsted og kunne se at køber havde modtaget den. Men jeg hørte ingenting efterfølgende ift. udbetaling af mine penge. Jeg kunne heller ikke selv finde information om det på bogbasens hjemmeside eller min profil derinde. Jeg har heller ikke fået information om udbetaling af penge på mail fx, da jeg oprettede en profil eller ifm. at min bog var blevet solgt. Jeg måtte derfor selv kontakte bogbasen via. mail for at få den information.

Jeg får så, da jeg efterspørger information, tilsendt en “informationsmail” med en pdf. Eller først får jeg en tom mail, uden pdf, så jeg må efterspørge en mail med informations pdf’en igen.

I denne pdf fremgår det, at jeg pga. DAC7-loven fra 2023 skal sende mit CPR eller CVR på SMS eller indtelefonere, førend pengene kan udbetales. Jeg googler mig til, at DAC7 loven er ganske rigtig. Men det er information, som jeg ikke er klar over inden mit salg, desuden information jeg selv måtte efterspørge. Jeg undrer mig over, at det ikke er information, jeg får ifm. mit salg eller fx skal indtaste på min profil sammen med konto og reg. nr. Men jeg sender mit CPR på SMS. På mail beder jeg om bekræftelse på, at mit CPR er modtaget. Men det skriver bogbasen, at de ikke har. Jeg sender det igen, til samme telefon nr., og får så en telefonisk bekræftelse på, at de har modtaget mit CPR og i øvrigt behandler det efter GDR regler. Fint fint.

I følge informations mailen, ville min bog blive afregnet d.25. i måneden med kreditnota, da jeg indleverede/solgte bogen i perioden d.1.-15. Og ganske rigtigt får jeg kreditnota d.25.9., hvori det fremgår at bogbasens betalingsfrist for min bog er d.3.10. Men d.3.10. har jeg ikke modtaget nogle penge. Jeg ringer derfor til bogbasen, som siger, at de manglede at “sætte flueben ud for mig”. Men pengene er på vej og vil være på min konto d.7.10. Men det var de ikke. De er så kommet i dag d.8.10. Så det endte jo lykkeligt, kan man sige, for undervejs var jeg bekymret for, om jeg overhovedet ville få mine penge, eller om der var tale om svindel. Så det er jo positivt.

Men jeg synes, jeg har skullet kæmpe for at få mine penge og har skullet hive information ud af bogbasen vedr. mit salg. Det er en meget besværlig proces, og jeg sælger nok aldrig en bog via bogbasen igen. Jeg synes ellers, at konceptet er helt genialt, hvis det blev opsat på en god måde.

8 ottobre 2025

Virkelig træls oplevelse

Virkelig træls oplevelse. Har solgt 3 bøger, men har aldrig fået pengene for dem. Har skrevet til ejeren utallige gange, men har IKKE fået mine penge tilbage. Der er næste gået 6 måneder nu. Brug ikke bogbasen, hvis du vil sælge bøger....

25 agosto 2025

Risposta di Bogbasen

Tror du skal kikke dit bankkontoudtog efter! Ellers kontakt mig pr. mail, hvis du mener der er uoverensstemmelse.

En glæde at købe bøger igennem bogbasen

Købte 3 brugte bøger, de ankom hurtigt og alle 3 i virkelig god stand, som nye. Kan absolut anbefale bogbasen, en af bøgerne er udgået og har været et problem at finde, men fandt den her i ny tilstand.

11 agosto 2025

Risposta di Bogbasen

Tak for dine stjerner; de varmer - og velkommen en anden gang. Bogbasen.dk

Hurtighed

Bestilte en bog tirsdag 12-08 og modtog den torsdag 14-08 det var godt nok hurtigt, er ikke sidste gang jeg handler gennem Bogbasen

14 agosto 2025

Fantastisk positiv og personlig…

Fantastisk positiv og personlig betjening hos Bogbasen. Medarbejder ringede mig op kl. 18.40 efter jeg forgæves havde ringet Bogbasen op tidligere. Venlig og imødekommende spurgte han ind til mit ærinde - og gjorde en stor indsats for at min bog når frem til mig inden weekenden, hvor jeg skal bruge den i en gave.

13 agosto 2025

Risposta di Bogbasen

Tak for din anmeldelse. Glæder Bogbasen og undertegnede meget.
Kai Hoffman

Hold jer væk!

Bestiller 30/5 en bog som skulle bruges som gave.
Standen opgivet til at værende hel ny, men ved modtagelse er bogen skadet, misfarvet og på ingen måde egnet til gave. Kontakter derfor bogbasen, og forklare problemet, får svar samme dag om at de vil kontakte sælger, og derfra høre jeg ikke mere. Efter knap 14 dage, kontakter jeg dem igen, hvortil de svare "Hej Mads, Ja, men desværre har DAO ikke kunne finde din pakke" - Hvortil jeg svare det giver jo god mening, eftersom jeg sidder med bogen foran mig, og det ikke var det reklamationen gik ud på får intet svar. Yderligere 12 dage senere kontakter jeg dem igen, uden svar. 10 dage senere, nyt forsøg, hvor jeg får beskeden om at bogsælger har kontaktet mig, hvilket ikke giver meget mening, da jeg intet har hørt - hvilket jeg også svare. Samme dag skriver bogbasen retur at de heller ikke har hørt fra sælger, hvilket jo modsiger deres seneste respons, og sådan forsætter det frem til idag 22/07-25 knap 2 måneder efter jeg bestilte varen.

Aldrig nogensinde om jeg ville handle her igen, uproffesionelt, uacceptabelt og på ingen måde service minded.

30 giugno 2025

Risposta di Bogbasen

Du har helt ret - du har ikke fået nogen service eller forsøg på hjælp. Men tak for stjernen!

Et nyt hjem til mine bøger

Bogbasen fungerer fint, når man lige har fundet ud af systemet. Jeg har både købt og solgt bøger og er glad for, at mine brugte bøger finder en ny læser i stedet for at ende i en container.

18 giugno 2025

Fik aldrig penge eller svar

Solgte en bog, men fik aldrig pengene.
Skrev til Bogbasen, men aldrig svar.

Og til Kai fra Bogbasen: det er ikke korrekt at har nægtet at give CVR nr., for jeg er ikke erhvervsdrivende, og ej heller har jeg nægtet at give cpr.nummer, for jeg er ikke blevet spurgt!
Så, nej, TrustPilot, det er ikke en erhvervs anliggende, men en ren og skær kundeklage.
Og de 50 kr. behøver jeg ikke at få, og har fjernet alle mine bøger fra Bogbasen.

22 marzo 2025

Risposta di Bogbasen

Så skal vi til det igen. Ved din indmeldelse på Bogbasen.dk som bogsælger fik du en mail med en vedhæftet fil, om hvorledes får penge for en solgt bog.
Det fik du fordi Folkeringet har vedtaget en lov der hedder DAC7, der påbyder Bogbasen.dk at forinden udbetalinger finder sted til bogsælgere, at sikre sig deres CVR eller person nr. til indberetning af salget.

Du efterkommer ikke dette, som nogle få andre ligeledes har nægtet at opgive deres person nr.

Desværre har jeg ikke været opmærksom på dit særlige tilfælde i de heldigvis travle dage vi har på bogbasen.dk Du modtager dine penge ved næste udbetaling af det foretagne salg og din adgang til at sælge bøger bliver slettet.

Til Trust Pilot - dette er ikke en kunde klage, men en erhvervssag og indlægget skal derfor slettes.

Med venlig hilsen
Bogbasen ApS/Kai Hoffman

Bogbasen.dk fastholder der er tale om et leverandør anliggende og naturligvis er der udsendt informationsmail til stjernegiveren. Og selvfølgelig afregner vi som angivet og i overensstemmelse med DAC7 reglerne.
KH

Jeg har solgt bøger på Bogbasen i mere…

Jeg har solgt bøger på Bogbasen i mere end 10 år. Har KUN haft glade og tilfredse kunder. Desværre er min oplevelse med direktøren for Bogbasen - Kai Hofmann - ikke den samme. Jeg mangler afregning for solgt bog fra april 2024. Når jeg gør opmærksom på det, blokerer han mig og sletter alle mine annoncer.
Vil gerne fraråde alle mod at benytte basen.

9 marzo 2025

Risposta di Bogbasen

Du er sælger og ikke køber og dermed skal Trust Pilot slette annoncen, da der er tale om et erhvervsforhold. I øvrigt kunne du følge DAC7 reglerne, vedtaget af Folketinget og der havde ikke været noget problem.

Køb ikke her

Fik den forkerte bog tilsendt. Ingen respons trods flere henvendelser
Hermed opfølgende oplysninger efter henvendelse fra sælger, både her, på mail og på telefon.
Sælger lover at kigge på fejlen og få den rettet.
Nu, efter to måneder, er der INTET SKET.
Så alt i alt, må jeg igen konstaterer at man IKKE SKAL HANDLE HER.

18 febbraio 2025

Kære Bjørn - igen igen.

Har eftersøgt dig i vores system ud fra disse oplysninger på TrustPilot uden held, for naturligvis, skal bogen retur og du have dine penge retur. Vi du sende kopi af din mail til support@bogbasen.dk, så skal vi omgående kikke på sagen. Bogbasen.dk

Bogbasen er et fint sted at sælge…

Bogbasen er et fint sted at sælge bøger. Jeg blev dog opmærksom på, at pengene ikke kom af sig selv, da jeg havde solgt en bog, hvilket skyldtes, at Bogbasen ikke havde mit cpr eller cvr nummer. Det havde de selvfølgelig ikke, da man ikke skal oplyse det, når man opretter sin profil. Men da jeg ringede til bogbasen kom der styr på det med det samme, og jeg fik pengene dagen efter, og nu kører det. Det havde været optimalt, hvis denne udfordring ikke var eksisterede. Men bogbasen er ikke ude på at snyde nogen.

13 febbraio 2025

Risposta di Bogbasen

Det må jeg se på ved nyoprettelser. Tak for de pæne ord.

God og hurtig service

Har tilfældigvis læst trustpilot vedr. BOGBASEN.
Har solgt bøger via Bogbasen de sidste 6 år og kan kun anbefale at handle der.
De gange der har været "problemer" har Kai Hofmann
straks kontaktet mig eller køber pr. telefon og løst det.
Af de fleste negative anmelder finder jeg problemerne er selvforskyld.
BOGBASEN er en god platform at sælge og købe bøger.

5 febbraio 2025