Jeg er med i deres kundeklub og får derfor altid leveret gratis til deres butikker. Jeg bestiller som regel i ro og fred på nettet og afhenter så, når det passer mig. Denne gang en børnebog, som kun... Leggi di più
Jeg har aldrig haft problemer med køb hos Bog & idé - Silkeborg Vestergade. Der er altid hurtig levering når man bestiller noget hjem og der er altid god service. De har endda før fået bøger hjem som... Leggi di più
god service, jeg bestilte to bøger, den ene havde de hjemme og den anden skulle bestilles hjem, men jeg kunne sagtens komme og hente den første med det samme. Den anden kom to dage senere :)
Julegave køb. Nemt og hurtigt at bestille bogen hjem til butikken hvor jeg så kunne hente den. Dog undre det mig at jeg skulle/kunne krydse af ved at jeg kunne få bogen pakket ind som julegave da b... Leggi di più
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Vestergade 8, 8600, Silkeborg, Silkeborg, Danimarca
- 86 82 02 87
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Altid venlig personale og…
Altid venlig personale og hjælpsomme.Stort udvalg😊
God service og masser af fantastiske…
God service og masser af fantastiske bøger 📚 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️📚
god service
Altid nemt og enkelt at bestille
Altid nemt og enkelt at bestille, til afhentning eller sendt med fragt.
Flink personale
Flink personale, dejlig stort udvalg og så bliver julegaverne pakket flot ind. :-)
Super god service
Venlig betjening i butikken ved…
Venlig betjening i butikken ved afhentning af online-ordre. Nogenlunde nem hjemmeside 😊.
Leveringstiden
Leveringstiden
I lover levering imellem 1-3 dage
Og det gik 5 dage inde jeg kunne hente
Pakken
Det er for dårligt

Risposta di Bog & idé - Silkeborg Vestergade
God service
Jeg havde bestilt en speciel bog om japanske Manga-tegnere hjem til en fødselsdagsgave - blev løbende informeret om, hvordan det gik med at få den hjem og nåede at få den, så jeg kunne give den i gave ..
Altid hurtig og god betjening 👌
Altid god information og hurtig…
Altid god information og hurtig ekspedition, når det er muligt😊
Nemt og pålidelig