Havde bestilt to bøger til Click & Collect i butikken med afhentning inden for 1-3 hverdage. Der gik to uger uden jeg hørte fra dem og da jeg kom ned i butikken lå den ene bog klar til afhentning. Jeg... Leggi di più
Nemt og hurtigt. Fin betjening ved udlevering af mit onlinekøb. Desværre er bogens fontstørrelse så lille at jeg faktisk har svært ved at læse bogen. En forbedringsmulighed der ville trække min kara... Leggi di più
Bestilte bogen på nettet leveret til butik, 3 dage efter var bogen hjemme selvom hjemmesiden sagde midt i december. Spurgt om det var gave, og blev så pænt pakket ind. Fin hurtig service
Så nemt lige at parkere udenfor og bare hente min bestilling på 5 sekunder 👍🏻 Og blive inspireret af de andre bøger -dejligt med en fysisk butik, husk at støtte dem!
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Søborg Hovedgade 115, 2860, Søborg, Søborg, Danimarca
- 39 66 02 56
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Ubehagelig oplevelse
Det er en fantastisk butik (Søborg) med generelt rigtig god betjening. Men i sidste uge havde jeg en meget ubehagelig oplevelse, hvor en medarbejder talte meget nedsættende til en ung kollega foran mig som kunde. Jeg måtte gå uden at få købt en bog.

Risposta di Bog & idé - Søborg
Manglende service
Ja ! Endnu engang blev jeg skuffet .Havde bestilt click og hente 15/12 og fint der ville gå en til fem dage .Hørte intet ,var i butikken 2
Gange de vidste ikke noget hm ? Talte med kundeservice,de havde haft flere henvendelser ang dårlig service.Nå jeg har skrevet 3mail ,intet hørt .I dag henvender min søn sig i butikken ang ovenstående,nåe ja men det fordi netshoppen har været nede fra 15/-12 han ber om at få annulleret ordren hvilket måske 🤷♀️er ok ved det ikke endnu .Men har talt med kundeservice og shoppen har ikke været nede , endnu engan løgn på løgn ,Lad vær med at handle i bog og ide Søborg ,brug Bagsværd det fungerer 👍.Utroligt det kan blive ved at gå på Søborg hovedgade 🤷♀️ måske fordi man sidder højt på strå et sted .Så ringe mvh Hanne Riise

Risposta di Bog & idé - Søborg
Venlig betjening og flot service
Super nem køb fra hjemmeside og…
Super nem køb fra hjemmeside og fremragende ekspedient i Søborg ved afhentning til trods for at hun vist var ny i butikken - stor ros til hende :-)
Hurtig levering til tiden.
Det var nemt at bestille bogen
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - dejligt at kunne give mit Barnebarn en Paw Control malebog til hendes 5års fødselsdag.
Flot butik I har - stort udvalg.
Det hele fungerede bare
Det hele fungerede bare, fint men selvfølgelig også forventet
Fin service og hurtig levering.
God service og hurtig levering
Alt fungerede
Altid en fornøjelse at handle i Bog &…
Altid en fornøjelse at handle i Bog & Ide, meget venligt personale
Nem og hurtig levering af bøger lige…
Nem og hurtig levering af bøger lige til en Bog & Ide i nærheden
Alt spillede bare det var en førnøjelse
Click & collect fungerede perfekt
Alt fungerede meget fint.