I ordered a book online and selected the “wrapping for a gift” option. I collected the wrapped gift few days later and gave it as a birthday present only to discover that they forgot to cover the pri... Leggi di più
Jeg bor i Australien og finder Bog og Ide nemme at bestille julegave online til min mor. De har et stort udvalg og bogen bliver leveret i løbet af en til to dage. Har bestilt hos dem flere gange og ha... Leggi di più
Dejligt nemt at lave en bestilling over nettet, få den pakket ind - og hurtigt afhentet et par dage senere! Er super godt tilfreds med service og hjælpsomhed, handler gerne her igen - på samme måde,... Leggi di più
Elsker Bog og ide.. Både butik og web shop.. Her i julen var der lange skønne julekøer i butikken. Det var dejligt og jule agtigt, - personalet knoklede og betjeningen var lynhurtig og altid venlig.
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Kongensgade 34, 5000, Odense C, Odense C, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Super service. Imødekommenhed og professionel kompetence i rådgivning og valg til læsestof.
Personalet var meget velkomne og hjælpende
I ordered a book online and selected the “wrapping for a gift” option. I collected the wrapped gift few days later and gave it as a birthday present only to discover that they forgot to cover the price label…
Everything else was good, the personnel is always nice and welcoming.

Risposta di Bog & idé - Odense City
Fin service selvom de glemte at give mig besked om at afhente en bog men de er rigtig flinke i den butik i odense hvor jeg henvendte mig.
Bestilling via hjemmesiden fungerede fint, info fra butik også fint, MEN da bøgerne var købt som gave (fint indpakket) havde jeg forventet at bøgerne havde påsat byttemærke. Jeg forespurgte i butikken om byttemærke var påsat. Nej det skulle jeg selv printe ud. Det er IKKE god service.

Risposta di Bog & idé - Odense City
Der var rigtig god service og jeg fik det jeg havde bestilt i løbet af 3 dage.
Der kommer alt for mange mails fra jer
Ja der helt vildt og meget belastende

Risposta di Bog & idé - Odense City
Jeg fik Buk-Swientys bog "Russerne kommer" den dag den kom i handelen - pænt pakket ind og alting. First class!
Fantastisk kundeservice!
Det er altid rart at komme i denne butik. Nye bøger, og let at bestille dem, der ikke er på hylden. Fantastisk kundeservice.
Hurtig levering, og produkterne jeg havde bestilt, var lige som de skulle være. Så alt i alt, en rigtig god oplevelse.