Bog & idé - Horsens Recensioni 427

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Søndergade 44, 8700 Horsens, Horsens, DK

Super hurtig levering. Dog var bogens printede forside beskadiget. Det er ikke sket under fragt, da indpakning slutter helt tæt omkring bogen samt der er ingen indvendige kanter inde i indpakningen.... Leggi di più

Jeg har ingen klager. Jeg fik de varer jeg købte, og budbringeren der afleverede min pakke var en jeg kendte. Han har leveret varer til mig flere gange. Sød og venlig mand. Så ingen klager fra mig kun... Leggi di più

Dejligt at kunne bestille en bog - i dette tilfælde en gave - og så vide at den ligger klar til afhentning. Og ved afhentning blive tilbudt indpakning. Kvittering modtages efterfølgende på mail, god s... Leggi di più

Fik en umanerlig god behandling hos butikken i Horsens. Den mandlige ekspedient var utrolig hjælpsom og lydhør over for det jeg skulle have, og kunne hjælpe mig med at få det hele. 5 store stjerner... Leggi di più

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Søndergade 44, 8700, Horsens, Horsens, Danimarca

• 75 61 17 11

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Ønsker ikke at handle på nettet

Ønsker ikke at handle på nettet, men kommer helt sikkert ikke igen i bog og ide i Horsens. Sur og ufleksibel betjening.

17 aprile 2026

Risposta di Bog & idé - Horsens

Hej, tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik i Horsens. Den form for betjening, du beskriver, er ikke det, vi ønsker, at vores kunder møder.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os på mail. Så vil jeg gerne tage dialogen videre med butikken, så vi kan se nærmere på forløbet og arbejde på at forbedre oplevelsen fremadrettet.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Grådighed

Gik idag op og vil købe den nye pokemon pakke. Den koster 699 kr på hjemmesiden. Men uha uha det vil butikken i Horsens ikke sælge den til. De vil have 999 kr og der kunne under ingen omstændigheder prismatches. Der står intet om at prisen er 999 kr I butikkerne. Men 699 kr og på lager i 70 butikker. Br og bilka sælger den til 599 kr. Men hurtigt udsolgt. Men fandt den til 699 kr I en anden legetøjsbutik. Grådighed kender ingen grænser hos bog og idé.

20 febbraio 2026

Risposta di Bog & idé - Horsens

Hej, tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg forstår godt, at det kan virke frustrerende, når prisen på webshoppen og i en fysisk butik ikke er den samme. Bog & idé er en frivillig kæde med selvstændige butikker, og derfor kan priserne variere mellem webshop og butik – og også butikkerne imellem. Det kan gå begge veje, afhængigt af den enkelte butiks indkøb og dispositioner. Af konkurrencemæssige årsager må vi ikke aftale fælles priser internt.

Priserne på webshoppen gælder som udgangspunkt kun ved køb online. Som det også fremgår af vores handelsbetingelser, tilbyder vi desværre kun prismatch på skoletasker.

Jeg tager dog din feedback med videre, da vi gerne vil være tydelige i vores kommunikation omkring priser og lagerstatus.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Let og bekvemt at købe gave

Dejligt at kunne bestille en bog - i dette tilfælde en gave - og så vide at den ligger klar til afhentning. Og ved afhentning blive tilbudt indpakning. Kvittering modtages efterfølgende på mail, god service.

30 gennaio 2026

Dårlig service

Dårlig service. Bestilte og betalte en bog halvanden uge før jul. Fik ikke besked om, at bogen var kommet hjem og da jeg så spurgte i butikken kort før jul, havde de ingen registrering af bestillingen eller betalingen. Spildte penge.

22 dicembre 2025

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi beklager, at dit køb i butikken ikke har været en tilfredsstillende oplevelse, og at du har haft det forløb, du beskriver.

Vi har desværre ikke mulighed for at se nærmere på sagen ud fra de oplysninger, der fremgår her, men vi vil meget gerne følge op og undersøge forløbet nærmere, hvis du har lyst til at kontakte os.

Du er derfor meget velkommen til at tage fat i vores kundeservice, så vi kan se på sagen sammen med dig. Du kan kontakte os på tlf. 76752020 eller skrive til kundeservice@bog-ide.dk

Venlig hilsen
Michelle fra Bog og Ide & Legekædens kundeservice

Nem bogbestilling

Nem at bestille bøger, tillige en god og fin betjening.
Bestilling når hurtig frem.
Ingen problemer, lever helt op til forventningerne.

Nogen år siden sidst, jeg besøger den fysiske butik, som sikkert er ligeså god, som dengang.
I al fald et besøg værd.

Bog og ide Horsens
ønskes en rigtig