Super hurtig levering. Dog var bogens printede forside beskadiget. Det er ikke sket under fragt, da indpakning slutter helt tæt omkring bogen samt der er ingen indvendige kanter inde i indpakningen.... Leggi di più
Jeg har ingen klager. Jeg fik de varer jeg købte, og budbringeren der afleverede min pakke var en jeg kendte. Han har leveret varer til mig flere gange. Sød og venlig mand. Så ingen klager fra mig kun... Leggi di più
Dejligt at kunne bestille en bog - i dette tilfælde en gave - og så vide at den ligger klar til afhentning. Og ved afhentning blive tilbudt indpakning. Kvittering modtages efterfølgende på mail, god s... Leggi di più
Fik en umanerlig god behandling hos butikken i Horsens. Den mandlige ekspedient var utrolig hjælpsom og lydhør over for det jeg skulle have, og kunne hjælpe mig med at få det hele. 5 store stjerner... Leggi di più
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Søndergade 44, 8700, Horsens, Horsens, Danimarca
- 75 61 17 11
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Ønsker ikke at handle på nettet
Ønsker ikke at handle på nettet, men kommer helt sikkert ikke igen i bog og ide i Horsens. Sur og ufleksibel betjening.

Risposta di Bog & idé - Horsens
God betjening og god og venlig…
God betjening og god og venlig vejledning.
Bøger
Jeg købte mig en strikke bog som jeg fik ret hurtig er siper glad for den ligeså hurtig levering
Præcis og hurtig levering.
Grådighed
Gik idag op og vil købe den nye pokemon pakke. Den koster 699 kr på hjemmesiden. Men uha uha det vil butikken i Horsens ikke sælge den til. De vil have 999 kr og der kunne under ingen omstændigheder prismatches. Der står intet om at prisen er 999 kr I butikkerne. Men 699 kr og på lager i 70 butikker. Br og bilka sælger den til 599 kr. Men hurtigt udsolgt. Men fandt den til 699 kr I en anden legetøjsbutik. Grådighed kender ingen grænser hos bog og idé.

Super oplevelse
Meget nem bestilling på nettet og afhentning af bog i butikken allerede et par dage efter. God oplevelse.
Let og bekvemt at købe gave
Dejligt at kunne bestille en bog - i dette tilfælde en gave - og så vide at den ligger klar til afhentning. Og ved afhentning blive tilbudt indpakning. Kvittering modtages efterfølgende på mail, god service.
Professional
Professional! Staff are nice and professional! Deliveries and updates about pkg are great!
Dårlig service
Dårlig service. Bestilte og betalte en bog halvanden uge før jul. Fik ikke besked om, at bogen var kommet hjem og da jeg så spurgte i butikken kort før jul, havde de ingen registrering af bestillingen eller betalingen. Spildte penge.

Nem bogbestilling
Nem at bestille bøger, tillige en god og fin betjening.
Bestilling når hurtig frem.
Ingen problemer, lever helt op til forventningerne.
Nogen år siden sidst, jeg besøger den fysiske butik, som sikkert er ligeså god, som dengang.
I al fald et besøg værd.
Bog og ide Horsens
Nyt År
Med de bedste hilsener
Susanne Madsen
Hurtigt klar i butikken
Hurtigt klar i butikken, det tog kun 2 timer, så var den klar til afhentning. Super service.
Altid god betjening og et lækkert…
Altid god betjening og et lækkert udvalg. God inspiration at hente og god vejledning.
Rigtig god hjælp og jeg fik min…
Rigtig god hjælp og jeg fik min bestilling på rigtig god tilstand.