God og hurtig levering. Fik sms om afhentning. Men vil gerne kunne se betaling lidt mere konkret. Afsender på konto virker svær at genkende. Vh. M. Jensen
Er altid klar til at hjælpe
Som altid en god oplevelse. Der er altid perfekt service og god betjening hos Bog og Ide i Hirtshals. Venligt personale der yder en yderst kompetent hjælp og vejledning.
Købte fødselsdagsgave pakket ind. Det var bare rart, at gavepapiret var af god kvalitet og kunne holde indtil pakken skulle lukkes op!
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Hjørringgade 6, 9850, Hirtshals, Hirtshals, Danimarca
- 98 94 10 26
Solitamente risponde entro 2 settimane
Meget tilfreds god service👌👌❤️❤️
Super fin service og hurtig levering…
Super fin service og hurtig levering som altid. Man er altid tryg ved at handle der.
Rigtig god service 😃
Fin mulighed for at bestille bøger til…
Fin mulighed for at bestille bøger til afhentning i lokal butik eller anden Bog og Ide butik, hvis man vil give en boggave.
God service personligt i hirtshals
Det gik fint med levering. Der var kundekontakt hvilket giver en god fornemmelse af personkontakt.
God service og klare tilbagemeldinger.
Bog og ide i Hirtshals har en super god…
Bog og ide i Hirtshals har en super god service. Altid glade og service mindede. Dejlig butik
Meget hjælpsom personale
Meget hjælpsom personale, man bliver tilbudt hjælpsom med det samme man kommer ind i butikken.
God service og hurtig ekspedition.
God service og hurtig ekspedition.
Det bestilte blev leveret fra online bestilling til fysisk afhentning i butik uden problemer.
venlig og professionel betjening