Bog & idé - Herning City Recensioni 157

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Bredegade 35, 7400 Herning, DK

Dejlig oplevelse i butik Nemt at bestille online og hente varene Butikken er fyldt med masser af inspiration og stillet op på en overskuelig og indbydende måde Gode tilbud og et smilende, venligt o... Leggi di più

Købte en bog online. Fik den leveret til butikken og fik en sms da den var klar til afhentning. Det hele fungerede smertefrit som beskrevet.

Jeg bestilte og betalte bogen online som indpakket og kunne se, den var på lager i butikken. Der gik et par dage før, der kom besked om, at den kunne afhentes. Da jeg yderligere et par dage senere... Leggi di più

Rigtig god behandling i butikken, sød ekspedient. Pakker først ind, når man har set, det er den rigtige bog

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Jeg havde bestilt,2 bøger men fik kun…

Jeg havde bestilt,2 bøger men fik kun bekræftet at en bar kommet spørger så i butikkerne hvor den anden bog bliver af den er blevet sat på plads i stedet for at blive taget fra som bedtolt

18 novembre 2025
Logo di Bog & idé - Herning City

Risposta di Bog & idé - Herning City

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du undrer dig, når du bestiller to bøger, men kun får besked om, at den ene er klar. Det skal selvfølgelig ikke ske, at en reserveret bog bliver sat på hylden i stedet for at blive lagt til side.

Jeg sender din oplevelse videre til den pågældende butik, så de kan følge op internt og sikre, at Click & Collect-ordrer håndteres korrekt fremover.

Du må meget gerne kontakte os direkte, så vi kan hjælpe med at finde den manglende bog eller bestille den igen, hvis den er udsolgt.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

14 dages levering når der står 4-7 dage…

14 dages levering når der står 4-7 dage i bekræftelse.

14 novembre 2025
Logo di Bog & idé - Herning City

Risposta di Bog & idé - Herning City

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du reagerer på den længere leveringstid. Vi oplyser normalt 4–7 hverdage, men fordi bogen er engelsk og skal hentes hjem fra udlandet, kan der indimellem opstå forsinkelser i transporten på vej til Danmark. Det ændrer desværre nogle gange den forventede dato efter bestillingen er lagt. Butikken burde naturligvis have informeret dig tydeligere, og det tager jeg med videre.

Hvis du har brug for en opdatering på din bestilling, er du velkommen til at skrive til os, så undersøger vi den konkrete ordre.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet