Bog & idé - Grindsted Recensioni 69

TrustScore 4 su 5

4,2

Vestergade 9, 7200 Grindsted, Grindsted, DK

Havde bestilt et spil på hjemmesiden onsdag aften. Næste dag ringede min lokale Bog & Idè for at oplyse, at de først kunne have spillet hjemme om tirsdagen. Det synes jeg, er super god kundeservice... Leggi di più

Købte et defekt bade bassin, men super hurtig online kundeservice gjorde det nemt at få et nyt bassin. Dejligt at de stoler på en, så man ikke skulle aflevere det defekte tilbage.

Bogen lå klar i butikken efter få dage Betalt og lige klar til at hente God oplevelse

Bogen blev bestilt lang tid i forvejen. Betalt via mobilpay. Fikk E-mail og SMS da bogen ankom. God og effektiv service som alltid via Bog & ide, Grindsted.

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Vestergade 9, 7200, Grindsted, Grindsted, Danimarca

• 75 32 02 57

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Hvorfor sender I vurderinger ud når man…

Hvorfor sender I vurderinger ud når man ikke har modtaget varen eller hørt noget i 6 dage?

8 novembre 2025

Risposta di Bog & idé - Grindsted

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at det virker mærkeligt at få en vurderingsmail, når du ikke har modtaget varen endnu. Din ordre blev meldt klar til afhentning samme dag, som den blev bestilt, og derfor blev der automatisk sendt en mail om at bedømme købet.

Det betyder ikke nødvendigvis, at varen er afhentet eller brugt – systemet reagerer kun på, at ordren er gjort klar. Jeg tager din feedback med videre, så vi kan se på, om timingen af de mails kan forbedres.

Hvis du mangler information om ordren, eller hvis der er noget, der ikke stemmer, er du meget velkommen til at skrive til os, så hjælper vi dig videre.

hej@bogide-legekaeden.dk

Jeg havde bestilt en bog som jeg kunne…

Jeg havde bestilt en bog som jeg kunne afhente via click & collect. Men den havde de ikke lige registreret. Men fik bogen alligevel.

28 ottobre 2025

Risposta di Bog & idé - Grindsted

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din Click & Collect-bestilling ikke var registreret som den skulle, men dejligt at høre, at du alligevel fik bogen med. Tak for at gøre os opmærksomme på det – vi følger op, så det fremover bliver håndteret mere fejlfrit.

www.bog-ide.dk

Købte et defekt bade bassin

12 giugno 2025

Glemsom butik.

Nu er det sket nogle gange at butikken glemmer at give mig besked, når bogen er kommet. Det gider jeg ikke bruge mere.

1 aprile 2025

Hejsa

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – og hvor ærgerligt at høre, at du flere gange ikke har fået besked, når din bestilte bog er ankommet. Det forstår vi godt, du bliver træt af. Vi beklager meget den frustration, det har medført.

Vi har videreformidlet din oplevelse til den pågældende butik, så de kan følge op internt og sikre, at deres rutiner for afhentningsbeskeder bliver gennemgået. Det er vigtigt for os, at du får en god og problemfri oplevelse, når du handler hos os, og vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang – med en bedre oplevelse.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp med en nuværende bestilling, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Det tog for langtid

Det tog for langtid før jeg kunne hente pakken, bestille via Click and collect. Det tog over en uge.

20 febbraio 2025

Kære Dita

Jeg beklager, at din Click & Collect-bestilling tog længere tid end forventet. Vi bestræber os altid på at have varerne klar til afhentning inden for den angivne tid, så jeg forstår godt din frustration, når det ikke sker. Leveringstiden kan variere afhængigt af lagerstatus og butiksleverancer, men vi tager din feedback til efterretning, så vi kan forbedre os fremover.

Hvis du oplever lignende problemer en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.