Nemt at bestille og venlig betjening. De henvendte sig til mig for at forhøre sig, om jeg stadigvæk ville have varen, da der var længere leveringstid. På trods af dette, kom varen alligevel hurtigere... Leggi di più
For lang leveringstid. Jeg bestilte 3 ting (alle på lager) på nettet til afhentning i butik. 11 dage senere fik jeg besked om at, 2 ud af 3 ting var kommet hjem. Den sidste ting ville først komme... Leggi di più
Skulle give en bog I gave og den kunne jeg ikke finde fysisk, men jeg fik den bestilt og med indpakning så modtageren kunne hente den i forretningen (fordi jeg var sent ude - ellers kunne jeg selv hav... Leggi di più
Bestilte min bog til afhentning i butik. Dagen efter fik jeg besked om, at bogen var klar til afhentning. Hurtigt, nemt og dejligt at afhente i butikken, hvor personalet altid er glade og smilende. De... Leggi di più
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Ballerup-Centret 2, st. 11, 2750, Ballerup, Danimarca
- 47 47 27 50
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
en varer der var udsolgt fik jeg besked…
en varer der var udsolgt fik jeg besked om at jeg ikke kunne få. Det at jeg bliver omringet er rart. Tak for det.
Nemt at bestille og venlig betjening
Nemt at bestille og venlig betjening. De henvendte sig til mig for at forhøre sig, om jeg stadigvæk ville have varen, da der var længere leveringstid. På trods af dette, kom varen alligevel hurtigere end forventet.
Væreste butik ever
Væreste butik ever ! de besidder ikk evnen til at være serviceminded, og de har fingeren oppe i måsen på sig selv !
Skal vente 3 uger på en klik og hent pakke ! What the freaking f !!
Bliver lovet at den var hjemme torsdag eller fredag denne uge , og så bliver man mødt af et menneske der ikk ved en freaking f.
L…. butik !

Risposta di Bog & idé - Ballerup
Jeg havde bestilt en bog til Bog og Ide…
Jeg havde bestilt en bog til Bog og Ide Ballerup. Da jeg skal hente den, ser jeg det er den forkerte bog og vil gerne returnere den. Men det er ikke så ligetil, Nej! Du skal gå hjem og printe den retur label ud som vi sender til dig og så komme igen. Det gør jeg så, men Nej! Stadig ingen returret 🥴 For nu skulle jeg også have printet min kvittering ud for, at få pengene retur. Den bog som jeg skulle have, får forretningen først til februar. Så det ender med et tilgode på de 63,95 som jeg havde betalt for bogen. Og hovsa Føtex har sørme den bog I først får hjem til februar 😉 mit tilgodebevis bliver nok ikke brugt af mig 😔

Risposta di Bog & idé - Ballerup
Fin service
Fin service, havde fået bestilt mine varer 2x, men kunne gå derfra glad og tilfreds med kun 1 x varer, herligt
Fint arbejde
Hurtig levering
Hurtig, præcis og venlig bestilling og levering
Rigtig hurtig betjening
Han var meget hjælpsom og vidste hvad…
Han var meget hjælpsom og vidste hvad han talte om
Hurtig levering
PERFEKT HURTIGT KØB OG LEVERING AF MIN…
PERFEKT HURTIGT KØB OG LEVERING AF MIN BOG ,HURTIGT TRYGT OG NEMT, ONLINE KØB
Det var super let at bestille 1dag så…
Det var super let at bestille 1dag så kunne jeg hente 2 bøger i butikken
Nemt og effektivt
Nemt og effektivt - bestilte bøger online og de var klar til afhentning på aftalte/lovede tidspunkt
Nemt at bestille bog online og hente i…
Nemt at bestille bog online og hente i butik. Søde og hjælpsomme medarbejdere