Bog & idé - Assens Recensioni 43

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Østergade 38, 5610 Assens, Assens, DK

Meget hurtig ekspedition, der gjorde ventetiden behagelig kort. God kommunikation på sms. Imødekommende og venligt personale. Stort udvalg i butikken i forskellige genrer, og altid først med nye... Leggi di più

Det er nemt at bestille over nettet til afhentning i min lokale butik- så får min lokal Bog &Ide også lidt fortjeneste.

Nemt at bestille bogen. Og at få den gaveindpakket. Fin besked om at den kunne afhentes. Den var hurtigt i min lokale boghandler. Boghandleren havde den klar til mig.

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Østergade 38, 5610, Assens, Assens, Danimarca

Dårlig information om leveringstid 😕
Fint produkt .

18 settembre 2025

Kære Lene

Jeg er ked af at høre, at du ikke oplevede informationen om leveringstiden som tydelig – det skal selvfølgelig være nemt at gennemskue, hvornår man kan forvente sin pakke. Det tager vi med videre, så vi kan blive bedre.

Det glæder mig dog, at du er tilfreds med produktet, og jeg håber, du får stor glæde af det. Skulle du få brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk
eller på 76752020.

Hav en rigtig skøn dag.
Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
· 76752020

Når der står 1-3 dages levering…

Når der står 1-3 dages levering forventer jeg det ikke 3 uger

23 gennaio 2025

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager mange gange vi ikke har kunnet leve op til dine forventning omkring leveringstiden. Som oplyst ved bestilling kan der forekomme længere leveringstid på engelsksprogede end de normale 1-3 dage.

Det er selvfølgelig beklage lidt hvis det ikke fremgår tydeligt nok og vi tager din feedback til efterretning og ser på hvordan vi kan tydeligøre det fremover.

Med venlig hilsen
Jonas fra Bog og Ide & Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Super fin handel

Super fin handel. Butikken havde det på lager med det samme til afhentning, som var klar da jeg kom.
Utrolig nemt og rar måde at gøre det på. (Håber butikken får andel i min ordre)

17 ottobre 2024

Super service

Jeg havde købt flere bøger på nettet i samme ordre, og der manglede én af dem, men der var ingen problemer med at få de andre. Den sidste kom 2 dage senere, og det fik jeg besked om; den venter i butikken da jeg er på ferie, og jeg er kun blevet trukket for de andre.
Super service.

24 settembre 2024

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice, uhøfligt og højlydt over for kunden

27 settembre 2024

Risposta di Bog & idé - Assens

Mange tak for at række ud til os.

Vi beklager virkelig, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, og at du følte dig behandlet uhøfligt. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback meget seriøst.

Hvis du ønsker at tale nærmere om din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 76752020 eller sende en mail til hej@bogide-legekaeden.dk, så vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen,
Michelle fra Bog & idé / Legekæden